did it happen when we first kissed?

Nu har vi klarat av den första skoldagen på vårterminen, det känns bra. Den var faktiskt inte så plågsam heller, puss på det. Började dagen med att försöka ta mig upp ur sängen, det sved, men tillslut efter många om och men så tog jag mig upp. Gick ut med hunden precis efter, så jag piggnade till kvickt faktiskt. Gick in och fixade vad jag skulle, sedan for jag iväg till skolan. Åkte med Johanna idag, hoho, hade inte velat cykla till skolan idag, så tack för det!

Började skolan med en samling helklass, pratade lite och så. Trevligt.  Sedan hade vi eget och ingen av oss har väl egentligen gjort något som helst vettigt eller anmärkningsvärt idag. Vi satt med mobilerna uppe, pratade högt, skrattade ljudligt, ja, allt utan att arbete. Fick numret till JB med, så ska försöka fixa så jag kan besöka skolan så snart som möjligt. Amanda?! :D
Det är ju trots allt inte så länge till vi ska söka. Börjar kännas lite läskigt om jag ska erkänna, men det kommer bli bra tror jag. Ska inte tänka mera  på det nu. För ska äta lite, sedan vila, ut med hunden en sväng sedan ikväll ska jag på ledarmöte. Efter det kanske jag drar ner till köxhult och se om det är några coolingar där som åker skridskor. höhöhöhö :)


loppa!


Kommentarer
amanda!

ja kristin det är toppen med numret :D

fick ditt sms men har inte ett öre på den just för tillfället så kunde inte svara, så jag gör det här istället :)

jag hänkar mycket gärna, haha!

men när hade du tänkt åka upp där?

för jag ska ju till fjällen med klassen nästa vecka och kommer hem på torsdagkväll så för mig är det rätt kört dom dagarna där, haha. men det ska ju inte hindra dig såklart :)

aja. vi får se om det löser sig, när det går för jb också, men annars är det inte hela världen om jag inte åker dit :)

vi hörs av om det iaf! :)

2009-01-08 @ 16:49:32
URL: http://amandut.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0