don't make me hate you

Första danträningen iår och det var roligt som attan. Synd bara att vi äldre är för få för att tävla nu när några slutat. Eve?! Titti?! ^^, Men iaf, gjorde färdigt en dans och började på en helt ny, eller den andra gruppens gamla som vi nu också ska lära oss i och med att dem är för få. Jag har aningar om att jag kommer vara ganska blåslagen på både knän och lår. Knäna tog väl den mesta stryken idag, fy attan. Det var iallfall roligt.

Nu ska jag ändra om det sista på mitt arbete. Sedan ska det lämnas in, och det är lite nervöst. Nu ska arbetena vara anonyma, vilket kan vara till både en för och nackdel. Förhoppningsvis är det inget av det. Kom på att vi har engelska glosor till imorgon, typ 55st. Så det blir väl till att nöta lite glosor inatt då. Höhö.

Har förresten fått tillbaka dator nu, woho! Nu går den fortare än innan iaf, då jag inte hade mer än 2-3% ledigt minne. Nu har jag en hel del, och ska fortsätta rensa lite bland all skit jag har :) Får bli imorgon, för nu måste jag sätta igång. Ha en bra kväll :) pusshej!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0