he lost his soul

Nu kan jag ge upp mina förhoppningar om att se Salome springa sitt segervarv genom alla byggnader i skolan. Attans. Hade sett fram emot det :) haha!

Kvällen har ängnats åt brevet, som jag förövrigt är klar med. Blev 2½ sida, är det mycket? Ni andra i klassen, hur långt har erat blivit? Jag hoppas det ska räcka, och att det inte är alldeles för mycket. Vilket jag inte tror att det är. Åkte och handlade lite med familjen innan, blev lite godis för jag var riktigt sugen på det. När jag kom hem var suget borta, har knappt rört påsen med godsaker i. Inte likt mig. Haha. Fast å andra sidan är väl det positivt antar jag :) Nu sitter jag och kollar på någon grej på youtube, The boy who lived before. Lite skrämmande men ändå riktigt häftigt. Jag hade också velat se sådant, komma ihåg. Nu sitter jag även och grubblar ut en bra födelsedagspresent åt Sara, som fyller år på lördag. Grattis i förskott. Ska lägga ut ett exklusivt inlägg, enbart åt henne, med exotiska bilder från hela året, hela förra året förstårs.

Nu ska jag kolla vidare på youtube, klicka på youtube för att komma till länken. Ganska långa avsnitt, 10 per avsnitt kanske. Och det är 5 stycken. Men en dag då ni har tid över tycker jag absolut ni ska se det :)

på den tiden hade man lugg. huhuhöhö :D


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0