it's all about having fun

Jag känner hur bloggen rinner ut i sanden nu. Blir inte så mycket skrivit längre, men faktum är att jag inte har någon ork eller tid längre. Vilket jag inte trodde. Nåväl. Jag berättar väl om min fredag till att börja med.

Började som alla andra dagar med skola och allt det där. Hade spanska, eget, bild, och idrott hela sista dagen. Ganska segt med 2 timmars idrott, och vi var tvungna att vara nere i gymmet en lektion. Mäkta tråkigt! Så vi spelade pingis båda lektionerna istället, eller tjaa, sista halvtimmen satt vi ner och bara lyssnade på musik istället, vilket funkade utmärkt. Jobbigt idrotts lektion vi verkade haft va? :)

Efterskolan körde pappa mig till Adam. Där kollade vi på De halvt dolda. En svensk serie av Jonas Gardell. En bra seriere faktiskt. Vi åt och annat smarrigt också. Min första semla for till och med ner i magen idag. Inte illa inte! Vi var också ute och gick med hans vovar, och jag skojar inte om att jag hatar adam, jätte mycket. punkt slut!

=). Idag ska jag nog inte göra så mycket. Men ikväll blir det lite tjejkvällsmys hemma hos johanna. Ska laga tacos och sådant myspys.  Men nu ska jag kila in i duschen, fler inlägg kommer =D puss!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0