more like me, less like you

Åh, asså, fan. Jag ska bannemig komma in på JohnBauer, what ever it takes. Jag vill vill vill vill! =) Vad där nere förut ikväll. Fick kolla på och även prova på att permanenta, färga och styla hår. Men mitt genanta jag dominerade så jag provade inget av det. gick runt och kollade i övriga skolan och det vad jättemysigt tycker jag. Fick fika och massa sådant också. Lärarna verkade toppen och matsalen var mysig den med. usch, kommer bli så jäkla besviken om jag inte kommer in. Kämpa järnet var det ja! :D:D:D!

Vi stannade till på donkan innan vi for hem. Lite pommes blev det allt. Haha, mumma! Salt i ögat är förresten ingenting jag rekomenderar. Väl hemma stack jag dirr ut med vovsingen, och kom hem en timme senare. Träffade på lite folk ute i byn, pratade ett par minuter och snappade även upp lite sällismates på vägen hem. Tommy och Simon, hohoho, er tycker jag om massor ska ni veta. Saknat oss en del, kommer att tänka på alla våra gamla minnen från typ tre-fyra år tillbaka. Snart går vi inte ens i samma klass längre, gissa om jag kommer sakna er, Jofan!

Nä, nu ska jag inte dryga mig mera. Ska snart hoppla i sängs, ska försöka skriva lite på mitt brev. Fick förresten en sida skriven igår, känns iaf bra att ha börjat lite på det.
imorgon är det onsdag, för er nollkollare :)

Förresten, vad är det som är så speciellt med Obama? Ja, ni tycker väl säkert jag är helt efterbliven. Antar att sanningen måste fram. Jag är sjukt oallmänbildad, i allt.


Kommentarer
amandaaa

åh kristin, då är vi två :D jag kommer personligen döda mig själv om jag inte kommer in på jbbbbb! hahaha nu kör vi okej? :D

2009-01-21 @ 13:51:49
URL: http://amandut.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0