never ment to hurt you

Go'kväll readers.
Vad har ni för er? Jag själv, är helt slutkörd efter träningen. Det märks ju riktigt hur otränad man är. Det vankas träningsverk. Träningen var hyfsad rolig idag, uppvärmning som vanligt. Sedan hoppade vi trampett länge och lite airtrack. Tävling den 4/4 - SARA?! :D wanna be my support?
Ska bli roligt om vi nu får ihop ett lag, ett bra lag. Ganska stor åldersskillnad på alla, vilket gör det svårare för oss äldre att få ihop ett lag. Vi är ganska få som är över 15. Men med tiden åldras alla och så kommer det att komma fler personer till vårt lag, förhoppningsvis. Nog om detta.

Nu ska jag lägga in massa ny musik på min mobil. Har ju aldrig blivit av, men nu har jag ju inskaffat mig ett par nya lurar så musik är ju ett måste. Min musik är ju ganska utjatad, och bögig enligt alla! Så in med lite nytt. Musikförlag? Bara skicka på msn, bombareda mig med låtar. Uppskattas en hel del.
Senare ska jag kanske börja på mitt brev som ska vara inlämnat på torsdag. Har verkligen ingen ork för att skriva på det, minns knappt vad boken handlade om kan jag ju också erkänna nu när jag ändå är i min största ärlighet.  Vi får se om jag börjar eller inte, återstår att se! :) Nä musiken väntar på att få åka igenom min usb. have it nice!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0