the seven things I like about you

Vilken bra lördag!
Har hållt mig sysselsatt hela dagen idag faktiskt. Längesedan det blev så. Varit med om en ganska rolig händelse idag, eller ni tycker säkert det låter skittrist. Men jag skrattade dock, ganska ljudligt för mig själv. Var nämnligen ute och gick en runda med Gucci, då det kommer  en cyklandes kille som pratar i mobil samtidigt som han cyklar då alltså. Tänkte väl inte så mycket mer på det och gick vidare pratandes med hunden. Plötsligt skriker killen högt i telefonen "MEN VAFAN?" och upptäcker att han kommit till vår gatas återvändsgränd. Chockad blev han nog, och jag skrattade. Han skämdes nog en del, han trodde nog inte jag skulle höra hans utbrott.

Var nere i byn med mamma och pappa också, var nere på euronics och köpte nya mobilhörlurar. Sedan gick jag in och fixade iordning mig. Lockade håret och så. Jag beslutade mig för att jag skulle följa med till Hökön och vara lite social bland allt folk. Träffade bland annat Nathalie. Men pratade väl inte allt för mycket, känner ju inte varandra så jätteväl. Plus att min röst vart helt borttappad. Vi fick godmat och sådant. Kände mig lite vuxen där för att de frågade flera gånger om jag ville ha en grogg. Duktig flicka som jag är tackade jag självklart nej. hööhohohohuhu. Åkte hem vid åtta tiden kanske och nu har jag bara suttit inne.

hade ju tänkt jag skulle kolla på det nya avsnittet av oth som kommit :D:D:D:D:D!!!!!
men min mamma har ockuperat min dator just nu, får vänta tills inatt med att kolla på det. Skönt det är lördag idag faktiskt, och inte söndag. Ouhff. Imorgon ska jag träffa Adam, som förövrigt har blivit brunett. Är nog fint! =D Nu ska jag äta rostade majs och kolla tv. tjyss!


Såhär såg jag ut i håret idag. Trippeltångade det lite, och sedan satte jag upp luggen i en klämma bakåt.


Kommentarer
Ida

Fint :)

Vilket oth avsnitt är du på? Jag är på s6 e 11 men det finns verken 12, eller 13 med swe sub än? Eller har du hittat något? :O

2009-01-11 @ 12:18:58
URL: http://typexakt.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0