genom året, 2008

JANUARI

Ja, det var den tiden det. Första månaden efter att vi spenderat vårt första nyår tillsammans. En tid man alltid kommer att minnas, för ni alla var toppen! Det var månaden jag Sara och Jp fick vår demostration av hur saker och ting går till i Robins liv, och den månaden då vi snackade outhärdliga känslor. Ryggradskänslan. Det var också månaden då jag och martina var ute konstant, fikade, käkade, var på ikea, ja allt sådant. En bra månad!

FEBRUARI

Under sportlovet var jag för första gången på discobowling med Salome och hennes familj. Riktigt rolig även om det inte slutade vad man hade hoppats på. Samma vecka fick jag idén av att göra om mitt rum, och började skissa upp en liten målning som jag sedan skulle måla upp. Resultatet är jag ganska nöjd med faktiskt. Det var månaden jag började vara ute och fota lite, och det var också första gången jag praoade. Som jag förövrig gjorde på Qompaniet och det var ett toppenställe att vara på. Alla var super trevliga. Alla hjärtansdag tillbringades med, den just då, bästa.

MARS

I mars besökte vi Mohamed som låg på sjukhuset i Lund. Vilket var jättetrevligt och vi hade det roligt även om vi var på ett sjukhus. Men ack vad mycket det finns att göra där för besökarna, även för de inlagda. Vi var också på vårt andra konfirmations läger. Då alla killar och tjejerna sov inne på mitt och titti's rum, och då vi låg och pratade tills var och en hade somnat. Detta var även den månaden då morfar gick bort. Vi tjejer bastade för första gången hemma hos mig tillsammans, och var även ute i snön som faktiskt låg kvar redan in i mars! Tänka sig. Första gången jag var ute hos Baron med Sara, och jag var även på en kentkonsert i växjö med johanna, andre, gurra och jp.

APRIL

Ja, vi var för första gången på en danstävling med gymnastiken, och kammade även hem första priset! Andy hjälpte mig dagen innan att baka pannkakor som jag skulle ha med mig, eftersom jag inte lyckades något vidare med det. Min syster fyllde 17år, jisses vad tiden bara springer iväg hörni. Vi hade även uppvisning utomhus på torget, vilket var oerhört kallt kan jag lova. Och vår första grillkväll tillsammans med nära och kära, vilket inte slutade helt bra :)

MAJ

I Maj tog vi konfirmationen och jag fick träffa släkten. Vårt förhör och sångprogram tyckte jag gick riktigt bra. Och har i efterhand lyssnat på alla sånger som låter hur fint som helst. Det borde vi vara nöjda med! Det var månaden då jag och Salome jämt satt ute på bökhultsbryggan och bara pratade i timmar. Och matade ankor såklart! Ännu en uppvisning hade vi då och vädret började bli ganska skönt faktiskt. Vi hade även grill och snackkväll hemma hos Ludvig med alla nära och kära.

JUNI

Då var det skolavslutning och vi slutade åttan. På kvällen var det fest uppe vid klöxhult skolan, vilket också var en av de roligaste festerna jag har varit på. Även om det regnade konstant hela kvällen. Alla lyckliga 05-elever tog studenten och hade sin lyckligaste stund i livet. Avundsjuka må jag säga! Salome fyllde 15år och blev byxmyndig. Även simon. 6Månaders månad. Artonsårs fest och midsommar. Vilken månad alltså! :)

JULI

Vi försökte sova på studdsmattan, men det pissregnade hela kvällen. Så vi gick in för att sova i vårt tv-rum istället. Det var en mysig kväll för oss alla, aningen blöt. Det var nog även denna månaden jag och Sara faktiskt lyckades med att sova en hel natt utomhus på studdsmattan. Riktigt roligt hade vi. Var och badade halv 1 på natten också. Haha! Det var fest i ormakullagården och jag fick äntligen träffa kasper och simon igen! Dessa pojkar har man ju faktiskt saknar lite. Vi åkte för första gången till hällevik, jag pernilla, eve och titti. Spenderade en hel vecka där, och vi lärde känna nytt folk och hade det super kul. Vädret var kanon hela tiden, förutom tills dagen då uppvisningen hölls. Så mycket till uppvisning blev det inte, utan bara dans. Jag fyllde15 denna månaden och fick en fin tårta uppkörd i ansiktet av mina kära kompis Sara. Även robin och ludde kom på besök för lite tårta. Och det var sista tiden med dig.

AUGUTSI

Ja, mycket hälleviks bilder blev det här. För det var iprincip det enda roliga som hände den månaden vad jag minns faktiskt. Men det var även fler fester och vi träffade nytt folk. Massa nytt folk! Jättetrevligt om du frågar mig. Det blev återigen rixfm detta året, och vi satt bänkade vid stänglset flera flera timmar innan konserten började. Sara fick äntligen träffa Erik Segersedt och det var roligt att se henne så lycklig.

SEPTEMBER

Jag och martina busade rundor inne på maxi och var allmänt nolifers. Det var fest hos mathias, vilket inte slutade alltför bra, men jag hade ändå riktigt roligt hela den kvällen. Det var första gången vi fick gå in på balders lagligt. Också det enda jag gått på faktiskt, om man räknar bort julbalders.

OKTOBER

Oktober var en allmänt dyster och tråkig månad. Tråkigt väder och allt. Vi flummade runt på träningarna och gjorde ingenting vettigt. Var på en tävling som faktiskt gick väldigt bra för ÄGK! 2 guld och 1 silver tror jag det var? Eller så minns jag helt åt skogen. Jag blev emo och färgade håret rött. hahahahah! Eller så är min syrra en riktig liten nolifer som sitter och leker i PS. Det var även denna månaden, fast för ett år sen, som jag träffade alla klöxhultarna. Alltså dem jag inte kände till sedan tidigare. Kalasbra!

NOVEMBER

Här var det förfest hos adam, och sedan fest i osby som inte var så rolig. I och med att man inte kände någon, och att den slutade vid elva på grund av någons förälder eller var det var. Typiskt. Vi valde lucia kandidater och hade det allt väldigt mysigt i skolan. Förfest hemma hos liza till balders, riktigt roligt. Men jag for inte till balders utan stannade kvar med allt trevligt folk som också stannade kvar hemma hos liza. jag och tjejerna hade även en liten myskväll med singstar och GH. Hur kul som helst och jag tycker om dem! Vi förberedde också inför den årliga juluppvisningen genom att glacera pepparkakor med några av ledarna. riktigt mysigt.

DECEMBER

Detta var den sista månaden på året, och kanske den mest händelserika. I skolan hade vi lucia som var jätte mysigt, men det blev alldeles för mycket att sjunga tre föreställningar. På avslutningsdagen hade vi kamp i skolan. Lärarana mot niorna. Och till en stor besvikelse så förlorade vi två av tre grenar. Sedan gick vi tillbaka till skolan för att leka lekar i våran gympasal, och sedan fick vi betyg och fika. 4mvg, resten vg. Så jag är nöjd. Samma kväll så var det innebandydisco och vi klädde ut oss, lite 80-tals touch i det hela. Vann priset för bästa  klädsel. Sedan var det julafton och jag fick fina saker. Dagen  efter var de julbalders och förfest hemma hos henke :D Skit kul hade vi. På balders var det faktiskt inte lika roligt som på själva förfesten, men så är det alltid tycker jag. Det var även denna månaden jag fick min första, livs levande hund och jag är nu gladare än någonsin. För er som inte vet, så har jag alltid velat ha en hund. Så när vi åkte och kollade på hundar så rusade blodet i mig. ÅH jag är helt kär i henne. Gucci. min Gucci.
Det var ju även nyår igår! Som firades med dem bästa. Jag har ännu inte hunnit lägga in några bilder, men dem kommer nog så småning om. Nu gnällen voven min om att hon vill ut. ha ett toppen år! Puss


Kommentarer
nathalie

gott nytt år !

2009-01-01 @ 12:10:52


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0