in case you'll need more than that

Tjao.
Nu är jag hemma igen, från ledarmötet. Dock slutade det ju inte såhär sent, utan har suttit kvar och kollat på syrrans träning, samt varit ute och gått med henne.

Iallfall. På mötet fick vi som vanligt gratis fika, gratis är gott, eller vad säger ni? Det är ungefär mötets höjdpunkt, haha, skämt åsido. Satte igång och pratade lite om kommande planer och så vidare. Träningar, uppvisningar, och jippot!! Jippot ser vi mycket fram emot, haha. Då jag återigen får visa mina skills på bowling. Denna gången ska jag nog dock satsa på en ettaplats, möjligtvis en andraplats. Och dessa jäkla volleyboll spelarna bara klagar och klagar. På tisdagar är ägk ca 50 ungdomar och barn (om inte mer) i halva haganäshallen, och volleyboll spelarna i andra halvan. Tror ni inte de klagar på att vi är för högljuda då?! Arg blir man. Hänsyn och en gnutta vett skulle behövas! :)
När vi avslutat vår lilla chatt satt jag ju som sagt kvar i hallen och kollade på syrrans träning. Hade mycket gott sällskap av gabriel så tiden bara rann förbi :P Man fick ju veta ett och ett annat av honom, gabriel, gabriel! Åkte hem med pappa som kom senare och sedan gick vi ut en sväng.

Nu ska jag nog hoppla in i duschen. Förresten är min röst helt jävla förstörd! är hes som in  i helvete, och varför vet jag inte. jag är inte sjuk eller något, och har ju inte direkt skrikit något idag :P. Livet är tufft, minst sagt! haha. vi hörs (:


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0