we make the world go round

Hallå igen ja.
Idag har det varit en ganska så händelserik dag i skolan, minst sagt. Intriger hit och intriger dit. Tjejer som bråkar och tjafsar är inte något man vill hamna mitt emellan i. I detta fallet håller jag mig på min sida, och  låter resten vara. Men måste nog säga att jag tycker det är himla onödigt för alla andra att lägga i sig. Det är ju faktiskt bara emellan dem två, fler behöver inte vara med i snacket om det inte ens handlar om dem. Håller ni inte med?

Nog om det. Jag ska ju sprida lite positiv energi och kärlek här i bloggen. =)
Skolan i sig har väl varit helt okej. Fick faktiskt en hel del skrivet  på mitt ww1-arbete. Men är långt, väldigt långt ifrån klar. Har även läst en hel del i boken, så ska snart börja skriva på brever också, men en sak i taget.  Sista lektionen var riktigt rolig, eller, mja, 10 minuters rasten vi hade mitt emellan. Sista lektionen var bara so-genomgång om efter kriget typ. Vi roade oss på annat sätt. VEMS MAMMA?! :D mihii, ni förstår nog inte det roliga i det, inte jag heller faktiskt. Det sätter sig som klister på hjärnan.

Iallfall, efterskolan var jag ute och gick en långt runda med Gucci. Sedan ringde syrran och var hungrig, så vi möttes på olé för att äta lite, sedan till open sun och sola. Nu är jag hemma igen, och ska försöka skriva så mycket jag kan på kladden till arbetet. Ikväll blir det att titta  på det nya avsnittet av one tree hill som kom ut igår :D:D:D:D:D:D! Jag totalt älskar den serien, om ni inte har hört det förut. :) Nej, arbetet skrivs inte utav sig själv. See you later! puss!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0