know I was hard on you

2 av 3 veckor är nu avklarade på kära Ekebo. Det känns bra, och väldigt skönt. Något som också är skönt att jag även har ett par veckor ledigt efter att jag har slutat jobba, så man hinner vila upp sig inför skolstarten igen.

Anyway. Dagen gick fort idag, kom igång sent med allting, vilket gjorde att tiden sprang på lite bättre. Satt ute på terassen i en timme och pratade med söta små rara tanter. En av dem verkar veta precis allting om mig, kan de vara mamma som har skvallrat? Helt plötsligt vart det mat, och det nästa jag visste vad att jag satt på moppen påväg hem och slogs mot flugorna och insekterna som skulle in under hjälmen. Inte lätt inte.

Ikväll blir det att smyga över till Johanna där även Evelina och Paulina kommer att befinna sig. Ska nog äta lite gott, prata, spela något(brukar bli så) och bara mysa! Blir nog till och med sleepover med pillowfight. haha. Nä, så kul ska vi nog inte ha det. Kameran följer iallfall med, förhoppningsvis är dem villiga att vara med på kort, fast det brukar vara svårt med dem. De är svåra att fånga.

nu tänkte jag äta lite och sedan fixa iordning mig lite. 
men vi hörs nog senare :) tjing!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0