always on my mind, always in my heart


haha en sån unge vill man ju ha!

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite till. vi hörs imorgon. hugs&kisses!

it came out like a river once I let it out

Har aldrig varit ett stort fan av åska. Faktum är att jag hatar åska och hatar allt som har med åska att göra. Blixtar, muller, regn, allt! Så jag kurade ihop mig i sängen läste några sidor med hög(!!) musik i öronen för att inte höra något. Sedan somnade jag, alltid bra. Jag kan sova djupt. Vaknade en halvtimme senare, fortfarande med musik i öronen. Spelade lite kort med syrran, läste lite till och vipps, så var både åskan och regnet borta. Och allt detta inom loppet av ungefär en timma.

Må det händan efter bli en åskfri sommar, åtminstone på dagarna!
höhö. Nu tänkte jag återgå till mitt kära one tree hill, äta lite mat också. puss!

marley och jag

Goddag goddag! :)
Allt bra med er?

Själv kom jag i sängs alldeles för sent och gick upp alldeles för tidigt. Jag får väl glädja mig åt att jag inte sover bort några timmar att mitt lov, änsålänge. Har varit nere på biblan med pappa och syrran. Kände att jag var tvungen att låna en bok som jag kan sysselsätta mig med en dag som den här. Då det varken är sol eller regn. Lagom läsväder med andra ord. Som om de inte vore nog med att låna 2 feta böcker så köpte jag även en. Som jag nu, den närmsta halvtimmen, har ägnat en halvtimme åt. Efter de första sidorna var jag nästan helt kär i boken. Det hjälper lite att ha sett filmen också. Så det blev njutningsläsning ett tag framöver vill jag lova.

rix


jag hoppas listan ändrar sig. För som det ser ut just nu, ser de inte bra ut. Emd, agnes, bwo och ramsells är de enda jag känner till. Inte bra. Ja menar, ge mig Måns Zelmerlöw, daughtry, ola, eller snow patrol. Vad som helst som man kan sjunga till. Well, jag får nöja mig.

nu är klockan halv 3 och nu ska jag ta och leta upp min kudde som ligger här någonstans i huset och sova. Så,godnatt!

iphone?


JA TACK!

boy, you know i miss you

tjenixen. Ännu en vacker dag med strålande sol, och lite moln. Började dagen med att vara påväg ut och gå, kom en bit sedan vände vi igen eftersom vi tänkte istället göra ut till näset. Sagt och gjort. Molle badade efter lite om och men, tillslut slängde vi i honom i vattnet. Martina hade länge undrat om han kunde simma. Och det kunde han, så nu har vi fått det bevisat. Kanske hon slutar tjata om att få se honom simma nu några dagar framöver. Fast, vem försöker jag lura? Hon kommer vilja bada honom varje dag nu när hon vet sanningen. oh god!

Resten av dagen har spenderats ute med musik, sol, en bok och gott sällskap. Ett tag höll jag på att dö lite ute i solen, tur vinden finns ibland. även molnen är guldvärda emellan nått. hoho. Var nere en runda i byn och kollade runt i lite olika affärer. Blev förälskad i en ny parfym nu. Wood. Den för tjejer. Luktar väl inte så tjejaktigt, men GUD vad gott den luktar! 

 Nu har jag precis varit ute och klippt gräset och varit überduktig. Måste samla ihop en massa pengar nu. Jag och syster har stora planer på hur vi kommer att bli rika, eller hur? Hoppas bara att vi är affärsmän nog till det. eller kvinnor.


har jag fått världens längsta ben or what? Synvilla kanske.

se upp för sara!

going crazy from the moment I met you

Idag har jag, för första gången iår, spenderat några timmar i bökhult för att sola och bada. Fast mycket till bad blev det dock inte, gick ut i vattnet till knäna, sedan fick det vara nog. Istället käkade jag lite melon och njöt av sveriges sommar tillsammans med Sara och martina. Wonderful!

Nu sitter jag här och väntar på martina och pappa som är ute och fiskar. När de kommer hem ska vi äta våfflor som mamma tillagar i köket just nu. Jag känner den härliga doften. tråkigt nog har jag nog ätit upp all glass som fanns i frysen, ack. Vi får hålla oss till grädde antar jag. Ikväll blir det nog bara till att ta det lugnt antar jag. Det är söndag, alla söndagar är tråkiga och lugna. Det är så det ska vara. kolla på någon film eller något antar jag. Lite one tree hill. Bara en och en halv säsong kvar liksom. Woho!


Nu slog en liten tanke mig. Om 24 dagar fyller jag år :D. Kanske redan nu borde börja skriva ner hela min önskelista? Som förvisso inte skulle bli så lång. Nej, jag skippar den biten. Jag har ju saras överraskning att se fram emot. Förra årets present var storslaget, undra vad hon hittar på med mig iår? :)


här skulle jag lagt in klippet. Men något fanskap har hänt med min dator så jag inte kan kopiera några texter. kan göra de en dag då det funkar :) tjong sålänge!

all i have is all of me, and it's all i can give

Natten sömn var allt annat än god. 300+ i rummet, ett vidöppet fönster och ett duntäcke. Resten går väl att förutse skulle jag tro. Vid 4 kollade jag på ett avsnitt one tree hill och sedan lyckades jag äntligen att somna. Vaknade vid halv 9, åt lite och vid 9 tog jag en timmes lång promenad med molle, en 4.77km lång runda. susen. Är pigg som en lärka nu, och motion har ju ingen dött av. Win win.

Nu tänkte jag lägga mig ute i solen för att sola lite. Kanske påbörja att läsa en bok, eller något. För att fördriva tiden lite vettigare. Vi hörs senare! Puss

it's like you touched my soul

Bra dag idag. Chilldill liksom. Dock gav jag upp solandet ganska tidigt då solen gick i moln ungefär varannan minut, störande. Fast å andra sidan, vad gör de? Det är ju inte så att jag direkt behöver sola just nu, en vecka i spaninen gör faktiskt susen.

Blev ingen runda till bökhult idag, mina ben pallade inte trycket. Så jag och mamma kom som längst ner till time för en liten glass paus. Det var gott det. Har faktiskt saknat våra svenska affärer och glass(!!). Kollat one tree hill resten av dagen typ, somnade lite. Vaknade och fikade sockerbullar och wienerbröd med mamma och pappa, riktig fetdag med andra ord. För jag glömde väl nämna att jag åt glass till frukost? Ja, glass har man då saknat. Med strössel!


förresten, ta mig tillbaka!

bara så ni vet

..... JAG HAR KOMMIT IN PÅ JB! :D

Bilder från riddarön 16/5



jag bjuder på lite bilder från riddarön. helmys!

i'm in love with a fairytale

Ingen tid över till att blogga när solen står mitt på himeln, eller, egentligen har jag all tid i världen nu när det är sommarlov. Frågan är väl bara hur mycket man orkar göra. Tänkte att jag bara lite snabbt kunde sammanfatta min gårdag.
Vaknade bastante tidigt. Har inte hunnit vända på dygnen ännu, det kommer väl lite senare skulle jag tro. Började med att gå en lång runda sedan vände jag hemåt noch la mig på gräsmattan och stekte lite. Riktigt skönt. Sedan behövde pappa hjälp med att riva våran söta lilla lekstuga som byggdes för miljoner år sedan. Så det hjälpe jag och martina honom med, med nöje. Även om det mest slutade med sår överallt och  mycket ångest!
Later åkte jag och mamma och martina för att handla grillsaker, och när vi kom hem grillade vi gott. Lite brått hade jag så jag slängde i mig maten och for över till Evelina. Dit kom sedan titti också. Fixade iordning oss och for över till hennes pappas hus. Dit kom flera tjejer och vi försökte röka vattenpipa, som inte gick så bra. haha. Wellwell cykelställ. Det bar av till lisa senare på kvällen där det var fest. Kul att träffa allt folk efter att ha varit iväg en vecka. Så mycket saker jag har missat, har jag hört. hoho. Måste ta igen detta!

Idag har jag hunnit gå ut och gå en runda, igen. Jag börjar bli duktig på det här alltså :D hjälpt pappa med att byta tvättlina, hängt upp tvätt, ätit och nu hade jag tänkt att gå ut och lägga mig i solen ett par timmar. Måste ju passa på så länge vädret tillåter. Senare ikväll ska jag klippa gräset (behöver alla pengar jag kan få!) och gå en runda till bökhult hade jag tänkt.

so long! puss

news

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article5432546.ab
alltså, detta var ju oväntat.

you don't understand

Kan ju säga såhär att det är riktigt najs att komma hem från ett land med fint väder till ett annat land med minst lika fint väder. Aningen blåsigt kanske. Men whatever. Idag har varit en helt okej dag. Dagen började med lite städning och uppackning. Sedan fick vi besök av Ingemar, Kevin och Julia. Åh som jag har saknat dem. Flera år sedan känns det som. Fast egentligen var de väl förra sommaren, men ändå. Vi åt lite mat på torggrillen i väntan på deras tåg och sedan kom adam hit. Cyklade till bökhult, men där blåste det för mycket så någon halvtimme/timme senare gled vi hem igen. Försökte spela kort och lite annat, gick inge vidare. Drog ner till sjöstugan och åt lite med syrrans kompisar. Mysigt värre.

Men nu är jag hemma igen, har precis kirrat bilderna från spanien även i bloggen. De tog sina timmar kan jag lova. hoho. Hoppas ni njuter av att kolla på dem :) Nu ska jag ut och gå med mollefjolle. pusshej

bilder från spanien



här kommer bilderna. det går att klicka på alla bilderna (kan dock ta tid innan de funkar, bloggen är väl lite si och så på den fronten). bilden på oss tjejer hoppandes från en solstol är ju itne riktigt att leka med. Tänk er fyra tjejer på en solstol ute i sanden. Det kan ju inte bara sluta värre, än att stolen går sönder lite här och var. Den är inte sittbar längre i vilket fall som helst, det var de jag ville komma fram till. Och så skämde jag ut mig lite på puben också, tror jag glömde berätta det. Ja, alltså, de hade ju wii på stället, och jag och två av de norska killarna fick för oss att spela lite bowling. Strike på första, hellyckat. Men efter några gånger gör jag mitt första misstag och svingar hela handen och dosan som jag hade i handen rätt in i ena norskens nedre region. Där dog jag till 50%. Det är dock inte det värsta, för 15 minuter senare, gör jag exakt likadant på min andre motståndare. snacka om bra psykning, och där dog jag mina andra 50%.

men men. nog om detta. tänkte bara visa er bilderna!

spanien

nu så har jag faktiskt lite tid till att skriva. Jag är egentligen helt död i hjärnan, men innan jag glömmer bort allt är det lika bra att skriva det som jag nu minns.

Dagen innan vi åkte var jag ute på riddarön med gymnastikledarna. Hur otroligt trevligt som helst. Det blev mat, lekar och en båttur på det. Alltså, lika roligt som det alltid är med dem. Bums i sängs när jag kom hem och  klockan 8 dagen efter vibrerade min mobiltelefon efter lite uppmärksamhet. Jag gick upp, packade klart det sista och for iväg till stationen. Efter att ha upptäckt att min kamera inte låg i väskan, körde min  braiga syster ner till stationen och lämnade den innan tåget gick. 2 timmar senare var vi i kastrup, och ytterliggare några timmar senare befann vi oss i planet. Efter 3½timmes flygresade hamnade vi i Madrid och sedan i Malaga. Det första vi gjorde när vi kom till Benalmadena var att bosätta oss i våra mysiga rum och sedan gå ner för att äta en mycket sen middag. Klockan var närmare 12.

Första riktiga dagen började tidigt. Vi gick upp runt 8 för att handla mat till hushållen. Frukost och lunch. Sedan fortsatte dagen med stek vid poolen och senare vid stranden. Så otroligt mysigt måste jag säga. Och minns jag inte helt fel så valde vi att sätta oss ute på stranden den kvällen, blev gott att dricka och bara umgås med varandra. Hel mysigt med andra ord. När vi lämnat stranden besökte vi också för första gången en pub, där vi serverades drinkar och gott sällskap.

Sedan blev det midsommar och vi hade gemensam lunch med random mat vi själva fick plocka till oss. En ganska ovanlig och lugn midsommar för oss, men en definitivt mysig. Sol och bad hela dagen och på kvällen satte vi oss återigen på stranden. Efter ett par timmar drog de flesta av oss vidare till vår lägenhet och några andra drog  vidare till puben. På vårt rum hade vi roligare än aldrig förr. Galna bilder från alla kvällar, som jag helt klart kommer att minnas utan problem.

Det blev lördag och vi gav oss in på våran fjärde dag i spanien. Vissa av oss såg ut som kräftor och var väldigt brända av solen, andra av oss tog det lugnt med massa solkräm. Själv har jag redan börjat fjälla på min högra örsnibb, men mer än så är det inte. Brände mig inte alls mycket under de dagarna vi var där. Vilket var jävligt bra! på kvällen drog vi återigen till puben, träffade några norska killar, som var sjukt snälla och trevliga. Efter ett par drinkar och bekantskap drog vi alla vidare till stranden för ett kvällsdopp. Dittills var kvällen bra. Tills det slog slint för någon som mådde dåligt. Där gick kvällen åt pipan med andra ord. Vi hann iallafall med ett kvällsdopp (det första och nästan det enda) i havet och sedan for vi tillbaka till våra rum igen.

Dagen efter blev det att ta det lugnt hela dagen och vila upp oss med sol och bad. På kvällen blev puben igen (jag vet, det låter som att det var det enda vi besökte, haha!) och vi mötte upp våra så nu kallade vänner och kvällen avslutades perfekt nere på stranden igen. Vi träffade även alla de norska pojkarna, den första kvällen var det bara 5 av killarna som vi träffade. Nu var det allihopa. Och det var bäst! Allsång högt som fan, spring nere på stranden och bus.  Jag har bilder som förklarar kvällarna perfekt. De bilderna kommer in imorgon, har inte bilderna  på denna datorn.

På måndagen åkte vi ner tidigt till malaga för att shoppa lite. Inhandlade en jacka och en tröja. Där hände även mer tråkiga saker av klåfingriga, udda typer som inte kunde låta min plånbok vara. För när vi skulle hoppa på bussen, så snodde någon min plånbok ur min västa i väntan på att vi skulle bli insläppta på bussen. Så jävla surt. Där rök alla mina kort, alla mina kontater och även lite annat smått och gott. Kändes inget vidare kan jag lova. Fast det löste sig ganska fint ändå. Pappa spärrade mitt kort och sedan hade jag inte mycket mer att oroa mig för. På kvällen hade vi ännu en strandkväll om jag inte minns helt fel och om mina bilder inte ljuger för mig. Har svårt för att hålla reda på alla kvällarna. Men troligtvis hade vi ännu en jävligt bra kväll på stranden med våra kära norska kompisar.

Sista dagen blev det några sista timmar nere på stranden och tillsammans med våra flytmaddrasser flöt vi runt och njöt av den sista dagen. Lite sorgligt. Men detta var också den bästa kvällen på hela veckan. PÅ kvällen var det någon speciell högtid i benalmadena de kallade för san juan om jag inte är helt ute och cyklar. Det var fullkrökat nere på stranden och rykten om discot var väl inte vad vi hade förväntat oss. Istället tog vi en halvtimmes promenad ner till norskarnas villa ( SOM VAR JÄVLIGT STOR!!!) och när festade vi en sista gång tillsammans med dem, och tillsammans med spanien. Jag föll olyckligtvis i poolen med mina kläder på och bestämde mig för att ta ett sista riktigt bad. fick lite sällskap av sindre och steffen och det var riktigt roligt! En kväll som förgyllde hela resan tio gånger mera skulle jag väl säga. halv 4 var vi tillbaka på hotellet, vi packade resten och klockan 6 på onsdagmorgonen åkte vi ner till flygplatsen. Lång väntan på alla planen och 12 timmar senare anlände vi i älmhult. Där möttes jag av en väldigt glad molle, en pappa och en syster. bra mottagande!

Vad vi kan konstatera av denna veckan är att vi alla i spanskagruppen har haft en väldigt bra vecka. Med mot och nedgångar, fast vi har även kommit varandra närmare tycker jag. Vi har använd oss av uttryck och fraser som "Jaae, du är en idiot" och "just nu är det många som ringer" ett antal gånger. ni som var med förstår precis vad jag menar med det, eller hur? Vi har också fått tre låtar som kommer att påminna om denna resan. Nämligen
- måns zelmerlöw - hope and glory, acustisc.
- Fairytale, norges vinnande bidrag i eurovision song contest
- baby alice - hurricane

De låtarna har vi nött ända sedan första dagen och så mycket galenskaper vi har varit med om. jag bugar och bockar för allt vi har fått vara med om tillsammans. Tråkigt att vi aldrig mera kommer att vara en klass igen. Men det kommer att bli bra.
stort tack!
bilder lägger jag ut i morgon, men det finns redan en del ute på facebook för er som är lite  nyfikna! Puss och kram

home

Nu är jag hemma från en jävligt bra vecka!
Berättar allt senare, är riktigt trött nu efter att ha varit uppe en sjuhelvetes massa timmar i sträck. Puss! :)

thats what you get for waking up in vegas

Första riktiga dagen på sommarlovet vart väl inte så lyckad. Har legat i sängen näst intill hela dagen. Försökte sätta igång med att packa med de ända jag lyckats slänga i hittills är schampo, balsam, krämer, och alla mina bikinis. Ungefär. Känns ju jätte bra att ha packat 1/10 när vi åker på onsdag. Inte okej mer andra ord. Ska väl fortsätta med att tvätta lite kläder ikväll, kanske även fortsätta slänga ner en och en annan grej i väskan. 

Nu har det blivit lite för mycket självömkan. Slut med det. Nu ska jag ta och käka en nektarin och kolla på one tree hill.  På något sätt mår jag alltid bättre av att kolla på det, stundvis :) pusshej!

bloody sunday

Tro det eller ej, men jag känner mig dödligt sjuk just nu och har sovit ungefär 80% av denna dagen. Kollat film med syrran och lite one tree hill de resterande 20%. Ingen höjdar dag med andra ord, och ännu har jag bara lyckats trycka i mig två nektariner. Jag hoppas jag blir frisk tills spanien, som faktiskt infaller om 3 dagar och några timmar.

men nu ska jag gräva ner mig i sängen, må lite illa och hosta tarmarna ur kroppen. Hoppas ni har en bättre söndag än vad jag har haft. Puss!

you said you'll never do this to me

Trots att jag nästan blev biten till döds av alla mygg och knott (jag ser hemsk ut med röda prickar över Hela kroppen) så mår jag ganska så bra idag. Då har jag räknat bort min förkylning, halsonten och att min röst är bortsprungen. Vi hamnade inte heller riktigt där vi hade tänkt oss igår, vi hamnade på en 94a fest i klöxhult. Vad ska man tycka om de? Jag hade hoppats på något way mycket bättre, det var ju trots allt vår avslutningsdag, men man tager vad man haver eller hur? Lite tråkigt att ingen tar tag i att fixa något, och att diöborna var själviska och inte lät några andra än deras nior komma. Vad gör man åt det då?

Fast vi träffade trevligt folk, vilket var ett plus. Amanda och Anna och några till kom förbi, blev lite prat med dem. Och dem verkade instämma i att det borde varit fest för alla 93or i en stuga, där ingen annan fick komma in. Man kunde ju alltid önskat det iallfall. Tur Lisa tar tag i det senare! Gullet.

nu tänkte jag lägga mig i soffsen och kolla mera one tree hill. Solen lyser ännu inte, så ute vistas jag inte gärna. puss

skolavslutning

Sist, men inte minst kom skolavslutningen. Jag trodde jag skulle bli med känslosam över det hela, och fälla tårar som aldrig förr. Jag ska vara ärlig, jag tyckte inte det var ett skit sorligt. Mest bara skönt. Det fanns dock två-tre tillfällen då jag fällde några tårar, och det var när annie sjöng the winner takes it all, när nettan, gråtandes, höll sitt tal, och när jag såg Gustav hulka som en liten baby. Då knäppte det till i skallen på mig, och även mina tårar rann från kinden.
Allt började så fint i kyrkan, vi sjöng som aldrig förr och publiken verkade också tycka om det. Sedan gick vi vidare till skolan där vi bjöds på fika, fick våra betyg och kollade på bildspel. Fick höra tal av de lärare som klarade av att prata och även av rektorn. Det är faktiskt ganska sorgligt när man tänker efter, och jag kommer kanske sakna min klass en del. I admit! Allt var så fint i den stunden vi faktiskt befann oss i. Killarna var stiliga och tjejerna var fina, allihopa. När vi var klara där inne gick vi ut på gården så att de som ville kunde fota vår fina klass. Jag börjar undra nu, hur många främlingar det faktiskt finns som har kort på en. Läskigt, men jag bryr mig inte. För jag var så glad över att stå där, där förra årets nior stod, året innan dess och alla andra utgånga nior. Eleverna grät, lärarna grät och även de från andra klasser grät. Ja, det kommer bli en konstig känsla av att aldrig med återvända som elev på gemöskolan, efter att ha gått där i hela 10 år. Helt galet vad dessa åren har gått fort, jag minns till och med när jag började förskolan och träffade halva klassen redan då. Och som nu har följt oss hela vägen ut i nian. Fortfarande galet, går liksom inte att sätta ord för det. Därför låter jag bilderna tala.







och nu orkar jag inte lägga in fler bilder här, men dessa bilder finns även ute på facebook
http://www.facebook.com/album.php?aid=87805&id=747044000&l=c6cc47ee89

kusin saras studen

Next day!

Jag missade tydligen fotbollen mot lärarna med bilder. Så med ett väldigt osammanhängande inlägg slänger jag även in lite bilder där ifrån. Man måste ju kunna minnas om några år framåt när man läser igenom bloggen igen, right?

kort och gott!

Dagen efter middagen vart vi lediga till klockan 12,15, men jag var ledig även de två sista timmarna eftersom jag skulle på student i växjö.  Kom fram till katerdralskolan, fullsmockan och jag såg inte ett skit när de sprang ut. Så fick inga bilder på de. Kusin Sara var populär bland vänner och släkt så henne fick jag inte heller så många bilder på. Ett fåtal iallfall. Men så fin hon var, riktig liten pärla! Grattis till studenten kusin!



På kvällen när jag kom hem drog jag vidare till bökhult för den årliga niornas fest. Där fick jag en hel sång gjord enbart för mig. Hur jag ska tolka den vet jag faktiskt inte, men de små pojkarna är så söta!

shake the glitter

Nu är alla bravader slut och jag har lite tid att lägga in bilder och annat.
men jag börjar väl där jag slutade, vilket var.... Middagen, just det!


Kvällen blev en stel, men ganska mysig och lyckad kväll. Välkommsdrink, 3rätters middag, fina dikter om varje person i klassen och mycket mer. Vi kollade på videoklipp från alla dessa år igenom med klassen, och när jag tänker efter så märker jag att vi varit med om en hel del med våran klass. Som jag sa, det finns inte så mycket att säga om denna kvällen, men den var väldigt trevlig och det behövdes verkligen för våran klass. Alla var jätte fina, tjejerna i klänning och killarna hade kostym. De flesta iallafall.





Här finns resterande bilder ifrån middagen!
http://www.facebook.com/album.php?aid=87822&id=747044000&l=40c912a1f1

sometimes love comes around

Hade ett par riktigt bra timmar ikväll. Bilder kommer så småning om, dock har jag inte tid att skriva så värst mycket och lägga in bilder de närmsta dagarna. Så här kommer det nog att bli lite tomt över ett par dagar iallfall. Stå ut. Det kommer massor av bilder från kvällen med tiden, löfte.

förövrigt är jag sjuk nu. bra tidpunkt, not!

när hela världen stannar upp, och du är ensam kvar

Idag förlorade vi fotbollsmatchen mot lärarna, på straffar. Personligen tycker jag att vi dominerade första "halvleken", den andra missade jag. Fast jag ska inte klaga så mycket hit och dit, jag var ju inte ens med och spelade själv. Idag har vi även rensat ut och lämnat in våra skåpsnycklar. Nu känns det verkligen som att allt är över. Nu har vi inte ens ett skåp på skolan. ack. Sedan kollade vi på per gynt och fick tillbaka våra brev som vi skrev i sexan. Åh gud. Så sött. Allt handlade om mina vänner och oscar. hahahaha. Är man liten så är man, jag kan glädja mig åt att det var många år sedan jag skrev det.

Nu har jag fixat och donat lite här hemma. Om en halvtimme är det dags att pysa ner till skolan för niornas middag. Det ska bli jätte mysigt med tre-rätters-middag och gott umgänge. Sista gången i hemkunskapssalen.

ten years later

Varje gång jag har varit på ikea blir jag alltid så sugen på att flytta hemifrån. Jag vill inreda en lägenhet eller något, som jag själv ska leva i sedan. Kök från ikea, sovrum från ikea, badrum från ikea, vardagsrum, allt! Allt är så himla fint där, stilrent. Fast jag antar att det är som Johan säger, jag kommer aldrig ha råd med ett kök för sisådär 32tusen riksdaler, men drömma kan man alltid.

Nu ska jag sluta upp med sådant snack, åter igen. Ska se klart ett avsnitt jag aldrig hann se färdigt innan, sedan ska jag bumsa i sängs. Har hamnat i min koja lite försent de närmsta dagarna, ack ack! Men, godnatt och sovgott!

"tänk å vara en snigel"

tisdag idag, sista tisdagen. Började dagen med någon jätte tråkig och svår geografi-uppgift om att rita hela världskartan. Hej och hå vad dåligt det gick. Å andra sidan, det räcker väl mest att vi vet vart vi befinner oss just nu? Sedan sjöng vi lite inför avslutningen och sedan hade vi en hälsolektion som vi skulle ge varandra råd genom livet på. Där efter spelade vi frisbee golf ute i haganäsparken. Ganska mysigt, även om det inte var så många som spelade. Det gjorde inte jag heller. Satt mest och pratade med alla, och bara det var trevligt.

Efter skolan stack jag, lundin, johanna, elin och sara ner till Ikea. Skulle fixa avslutningspresent till vår mentor, men på vägen tappade vi både elin och sara. Så vi tre som blev över letade igenom hela ikea efter något speciellt, men kom ut med något, inte fullt så speciellt. Kan bli  fint i vilket fall som helst :)

När jag kom hem möttes jag av pizza, mums! Sedan kollade jag lite one tree hill och somnade. Vaknade av att Salome ringer och vi körde en liten runda. Träffade Domina. Längesen, så det blev en trevlig pratstund ute i det blöta regnet. När våra fötter hade frusit till is och fingrarna var så gott som blåa kändes det som att det var dags att pysa hemåt. Sagt och gjort.

Nu är jag hemma och fryser fortfarande som bara den. Tänkte jag skulle duscha och sådant. Imorgon är det avslutningsfotbollen och niornas middag. Åh. Det ska bli så jävla mysigt. 
Puss!

morr!

Jag hatar rykten!
folk som inte vet borde inte heller säga något.

punkt slut!

people they're coming, people they go.

Sista månaden på gemö nu, tiden rusar iväg. Vår sista brännbollstunering spelades idag. Två av tre matcher vunna och jag känner mig stolt över denna sista insats som lagledare även om vi inte tog oss hela vägen till semin. Eller till finalen for that matter. Grattis till er som vann iallfall. Resten av dagen kollade vi på Get Smart. Ingen vidare film enligt mig, jag vände ryggen till och passade på att sova lite istället.

När jag kom hem blev det att laga mat med syrran, sedan kolla lite one tree hill och sova en timme. Perfekt. Och nu har jag precis varit ute och gått med mami, satt fint. Lite sådär uppiggande och friskt väder ute. Fast jag hoppas verkligen att det ska bli fint väder de närmaste dagarna.

men nu är det dags för något oväntat och bra. puss

someday

asså, egentligen har jag ingen aning om vad jag ska skriva. Det har inte hänt något speciellt som är sådär jätte roligt att berätta. Igår blev det som sagt ferre hos Olof. Ganska mycket folk, dock inte så mycket folk jag kände. Blev mest att sitta ute och prata med lite folk, och resten av kvällen satt jag och daniel fastklistrade framför deras värmeagrigat och pratade med thessi, olivia och stina för det mesta. De diskuterades vem som hade finast händer av oscar och daniel. Ja, det blev snack om lite av det mesta, några snusade för första gången, och andra bara chillade. Trevlig kväll ändå. Kom hem runt halv 2 då jag la mig i syrrans säng för att kolla one tree hill. Somnade och vaknade igen vid halv 3. Då gick jag in på mitt rum och fortsatte sova.

Idag, vaknade jag halv 2 som jag tidigare skrev. Har inte gjort något särskilt. Föjde med mamma och handlade, blev lite jordgubbar och sådant. Mumma! Annars har jag och martina legat bänkade i hennes säng, tittat en massa oth och ätit oss feta på allt möjligt. Känns ju lite lagom nyttigt faktiskt.

Usch, att klockan redan är åtta är ju nästan lite ofattbart. Det känns som att den skulle kunna vara max 5 iallfall. Ja, tiden går alldeles för fort en söndag. Imorgon är det tillbaka till skolan, men imorgon kommer jag nog vakna glad. Jag känner det  på mig. För då vet jag, då vet jag att vi bara har en vecka kvar i skolan. Plus att det är brännbollstunering, inte helt fel :) gotta go! puss!
något i stil med det här fick de bli

-.-

klockan är halv två, och jag tänkte bara säga godmorgon och att jag lever. skriver sen! :) puss!

what life's all about

Ur  Vecko Reyn Nr 12
Horoskop - Kräftan
"Bra veckor för sport, nöjen och strapatser av alla slag.
Du gillar utmaningar och lärorika situationer.
Du ägnar också mycket tid åt att bara ha roligt.
Kärleken trasslar en del, men det ser betydligt
ljusare ut efter den femte. Ha lite tåladmod!"

Ja, efter igår skulle allt ha blivit mycket ljusare. Antar att det bara är till att vänta och se, hålla tummarna för allt gott som kan ske. Bara en vecka kvar i skolan, sedan är de en vecka i spanien med enbart nöjen, förhoppningsvis vilda kvällar, sol och bad, och allt detta med folk jag faktiskt tycker om på ett eller ett annat sätt. Det kommer bli bra veckor framöver, jag vill verkligen tro det. Jag hoppas det. Fint väder på skolavslutningen, en perfekt sista middag med hela klassen, en minnesvärd fest som avslut för alla dessa 10år, och en ny fräsh start på ett helt nytt liv. Nytt folk, ny skola, nya lärare och nya problem tillkommer väl antagligen. Sånt vi måste leva med helt enkelt. Det hör väl till, till livet. Ett felfritt liv vore väl inte mycket att leva för, vi behöver problem och nedgångar för att kunna uppskatta allt bra i livet, visst är det så?

Drömmar och mål som man så gärna vill nå upp till. Livet vore inte vad det är idag utan de, och för att inte låta så deppig, måste jag faktiskt tillägga att jag på något vis älskar mitt liv. Allt jag har är fantastiskt. Famlij och vänner. Jag har fått uppleva så mycket saker tillsammans med dem och andra människor som jag aldrig kommer att glömma. Vissa har jag fler minnen med, andra önskade jag att jag hade fler med. Så mycket man vill återuppleva, och jag kan bara tänka mig hur det känns för dom som har tagit/tar studenten just nu. Det måste vara lycka till varje pris. 3år till, sedan får jag känna samma lycka.

åh. Nu ska jag sluta drömma mig bort och skriva en massa ointressant babbel. Förhoppningsvis blir det krök ikväll, annars blir det förhoppningsvis att träffa evelina och titti ifall planerna skulle ändras. Miss spending time with you girls, so much!
<3

you would always treat me like a lady

Blev inget ikea idag, för de hade jag varken tid eller ork till.  Istället gick jag och padre en lång runda, träffade på två andra små hundar som molle skulle kaxa sig lite mot. haha, lille sötnos. När jag kom hem kollade jag och sis på lite one tree hill, och efter det så var resultatet en sovandes kristin. Efteråt alltså. Och jag har väl sovit ungefär fram tills nu, och nu känner jag mig bara bakis. Mår lite illa och mitt huvud är inte på topp. Men jag kan garantera er att jag är så långt ifrån bakis man kan komma. Bara jävligt trött. Again. Har lock för öronen också, skit jobbigt.

Tänkte jag skulle hoppa ín i duschen nu för att piggna till lite. see you all!

I just can't recist you

Tight om tid till att skriva igår. Skola fram till 12. Det inkluderade spanska, eget, och bild. Bilden var faktiskt helt okej denna gången, även om vi inte ens målade. Haha! Efter maten drog jag och mötte upp adam. Blev lite promenader överallt, film, kortspel, mat på ikea och så vidare. Väldigt trevligt.

Idag har jag lite andra planer. Först och främst tänkte jag gå ut en runda, sedan blir det kanske ikea igen med mami. Och ikväll blir det troligtivs daniel och robin. Tvingar de mig att kolla på fotbollen så blir de inte nådigt, tänkte bara berätta!  Så att ni  vet :) Nu ska jag äta frullllllee. Vi hörs sen! :) puss

Once upon a time it was real

Nu har jag varit duktig och städat mitt rum, så nu är mamma jätte glad på mig antar jag. Eller, jag vet det. Sedan har jag och martina och pappa suttit och tävlat om vem som kan lösa en sodoku snabbast, och vem tror ni vinner då? Jag, ocf. Dold talang det där. Nu sitter jag här och är allmänt skitseg i huvudet. Tack och lov att det är fredag imorgon. Väl behövligt på alla kanter. snart är det väl dags för sängen antar jag, med nöje!


That picture of everything I ever dreamed
Now the picture's crashing down around me
Calls are coming in and we're looking at our friends
Wondering who's it gonna be

Once upon a time it was real
Once upon a time I was thrilled, to get yo call
Then I could get yo all
Then I could get your heart
Now ain't the same
Seem like now it's a game
Once was reckless, but now it's tame
Once was real love and now it's fake
Who would've known this path we'd take

Okej, jag ska sluta lägga in texter som ingen förstår sig på ändå. Men en sista får de bli, för nu känner jag mig ungefär som texten beskriver. Nere, tråkig, depp, trött. - you name it!

därför lägger jag in en bild som alltid får mig att le. kärlek fisk!

I can still recall, our last summer

Okej, jag erkänner! Idag var jag ungefär sååhär nära på att skolka från skolan helt och hållet. För en språkdag lockade inte det minsta, men på något höger/vänster hamnade jag ändå i skolan kvart över åtta. Vi började med att bli indelade i grupper för att sedan göra en redovisning som vi skulle visa upp inför de andra grupperna. Mycket till språkdag? Nej inte riktigt och det var riktigt tråkigt. Fast med Therese som lärare är allt bra, gosch vad vi skrattade åt henne idag. Nu inser jag att henne kommer jag sakna grymt mycket faktiskt. Hennes bra moments! Hur hon alltid hånar alla elever på sitt grymma sätt, hur mobbad jag blivit av henne på sista tiden för att jag EN gång under 4 år glömt att skriva mitt namn på ett prov,  alla smygfoton hon springer runt och tar med jämna mellanrum, ja, jag kommer sakna henne. Det vet jag.
På eftermiddagen var vi nere på linne och övade inför avslutningen, som börjar närma sig. Sista lektionen kollade vi bara på någon tråkig film och new york, och los angeles(?).

somnade i tre timmar när jag kom hem, pigg som en lärka nu :) Har precis varit ute och gått med pappa martina och fjompen. Skönt att springa av sig lite, som jag har gjort alldeles för mycket den senaste timmen. Gosch, igen. Nu ska jag bara lata mig, och städa mitt rum, vilket behövs jävligt mycket ska ni veta. puss! :)

always love - nada surf


To make a mountain of your life
Is just a choice
But I never learned enough
To listen to the voice that told me
Always love... Hate will get you every time
Always love... Don't wait til the finish line

Slow demands come 'round
Squeeze the air and keep the rest out
It helps to write it down
Even when you then cross it out

But Always Love... Hate will get you every time
Always Love...Even when you wanna fight

Self-directed lives
I want to know what it'd be like to
Aim so high above
Any card that you've been dealt, you...

Always Love... Hate will get you every time
Always Love... Hate will get you...

I've been held back by something
Yeah. You said to me quietly on the stairs,
I've been held back by something
Yeah. You said to me quietly on the stairs.
You said...
Hey, you good ones.
Hey, you good ones.

To make a mountain of your life
Is just a choice
But I never learned enough
To listen to the voice that told me...
Always love...hate will get you every time
Always love...hate will get you...

I've been held back by something
Yeah, You said to me quietly on the stairs,
I've been held back by something
Yeah, You said to me quietly on the stairs
You said..
Hey, you good ones
Hey, you good ones
Hey, you good ones
I...

I've been held back by something

shit vad jag är död i kroppen, och i hjärnan. Har legat utslagen på soffan de två närmsta timmarna.

Jag antar att jag måste säga att det har varit en helt okej dag till och från. Började dagen med att åka med Oscars mamma till byvärma, där vi blev tilldelade kanoter och flytvästar, och en halvtimme efter att vi kommit dit så var vi nere i sjön. Paddlingen gick sådär till en början, de blev några mellanlandningar bland vassen och inne i grenarna, men vi tog oss fram. Efter ca 5timmar av paddling var vi framme i Gustavsfors. Då hade det trillat i två båtar, en båt med tre tjejer som måste varit nöjda med sin insats :) och en båt med två killar som borde vara ännu nöjdare. För vet vi vad? De trillade i tre gånger! TRE GÅNGER?! Ja, dem kunde ju helt enkelt inte sköta en paddel. De flesta fastnade även i forsarna, and so did we. Men de löstet på ett snyggt sätt som innefattade att vi nästan välte hela vår båt, och jag tappade  min paddel.

I Gustavsfors fick vi korv som jag så snällt stod för att grilla. Nu luktar jag rök, är trött i armarna, och bara vill gå och lägga mig igen. Puh. Hyfsat bra dag iallfall. Några få bilder kan jag bjussa på :)
  
 

Förresten, ett stort grattis till simon på hans käre 16årsdag! :D:D:D:D!

would you give it all up?

Nu har vi varit och firat den lille pilllefjompen som fyllt 16!
Det började med lite trevligt prat på trappan, sedan stapplade både simon och sara dit och vi bestämde oss för att beställa pizza och köra ut till näset för att äta. Jätte mysigt, dock aningen småkallt, så efter att vi krängt i oss pizzan och hunnit prata lite så körde vi bort till Salome igen. Där det blev prat till tusen. Mina öron är nog sprängda vid det här tillfället också skulle jag tro. En hel mysig kväll och jag hoppas hon blev nöjd med vad jag och sara skrapat ihop till henne, jag tyckte idén var kalas iaf!

Har precis kommit hem från byn, har varit och handlat lite inför imorgon. Då vi ska paddla hela långa dagen. Sjukt segt, och jag undrar om jag och salome kommer att fixa detta, det är ju sjukt långt att paddla. Vi får väl se, det slutar säkert med att vi hamnar på andra sidan jordklotet i någon sjö eller något hav. Skulle inte förvåna mig.










tänk så mycket vi två har varit med om honey! :)
NU: OTH!

give me a call, i miss you

tjuhuu
så dålig väder som de sas att det skulle vara har det ju faktiskt inte varit, vilket är jäkligt gött. Något som inte är lika gött är att de sägs att det ska vara mycket sämre imorgon, och då ska vi paddla. Ack. Får håll tummarna lite iaf.

Idag har skolan varit helt okej. Började med slöjd, sedan lite no, gjorde en laboration, rengöringskräm. Vi var typ de enda som lyckades, tummen upp på de :) Sedan var de lunch, och efter de spanska, då fortsatte jag att sy på mitt lapptäcke, eftersom vi inte hade någon lärare. Sista lektionen kollade vi på någon dålig film om sex. Eller nått. Jag sov typ halva filmen. Så bra tyckte jag att den var :)

Snart ska jag ner i byn och kirra lite fika till paddlingen, och senare hem för att fira salome tror jag. (y) För som ni vet, så fyller hon år idag :D Stort grattis my love.

and I don't know about you but I'm done

Bökhult blev de. Och det tyckte han inte om. Vi lurade i honom i vattnet genom att slänga en pinne i sjön, han sprang efter den tills han upptäckte att vattnet var kallt, då var de inte lika roligt längre.

Annars har jag inte gjort så mycket ikväll. Mest blivit ett par one tree hill avsnitt. Oh god, hoppas att säsong 7 kommer ut snart också! Bra shit! Tänkte slänga igång ett avsnitt till och sedan gå och lägga mig. Ni får ha de finemang! :) puss

ungefär såhär såg han ut efter doppet i sjön. Som en råtta pretty much.

you know what I want, you just don't care

vilken otroligt härlig dag!
Solen har stått på och gassat hela dagen, riktigt skönt. Otroligt varmt på idrotten dock, då vi hade vikarie och spelade brännboll, IGEN!   Att alla lärare ska ha så dålig fantasi så att vi jämt och ständigt måste spela brännboll i denna hettan? Fast vi klarade av det väldigt fint och efter skolan stack jag hem och stekte lite ute i solen. Börjar få fin färg nu måste jag säga. Bra inför skolavslutningen ;)

Har precis kommit hem efter att ha varit ute ett par timmar i byn med mamma och molle. Glass och stek! Mys på det. Tänkte att jag skulle dra ner till bökhult en runda med jycken, får se vad han säger om de. Kanske tar han sig ett dopp i de blå(bruna) :) tjiiing!

RSS 2.0