i'm in love with a fairytale

Ingen tid över till att blogga när solen står mitt på himeln, eller, egentligen har jag all tid i världen nu när det är sommarlov. Frågan är väl bara hur mycket man orkar göra. Tänkte att jag bara lite snabbt kunde sammanfatta min gårdag.
Vaknade bastante tidigt. Har inte hunnit vända på dygnen ännu, det kommer väl lite senare skulle jag tro. Började med att gå en lång runda sedan vände jag hemåt noch la mig på gräsmattan och stekte lite. Riktigt skönt. Sedan behövde pappa hjälp med att riva våran söta lilla lekstuga som byggdes för miljoner år sedan. Så det hjälpe jag och martina honom med, med nöje. Även om det mest slutade med sår överallt och  mycket ångest!
Later åkte jag och mamma och martina för att handla grillsaker, och när vi kom hem grillade vi gott. Lite brått hade jag så jag slängde i mig maten och for över till Evelina. Dit kom sedan titti också. Fixade iordning oss och for över till hennes pappas hus. Dit kom flera tjejer och vi försökte röka vattenpipa, som inte gick så bra. haha. Wellwell cykelställ. Det bar av till lisa senare på kvällen där det var fest. Kul att träffa allt folk efter att ha varit iväg en vecka. Så mycket saker jag har missat, har jag hört. hoho. Måste ta igen detta!

Idag har jag hunnit gå ut och gå en runda, igen. Jag börjar bli duktig på det här alltså :D hjälpt pappa med att byta tvättlina, hängt upp tvätt, ätit och nu hade jag tänkt att gå ut och lägga mig i solen ett par timmar. Måste ju passa på så länge vädret tillåter. Senare ikväll ska jag klippa gräset (behöver alla pengar jag kan få!) och gå en runda till bökhult hade jag tänkt.

so long! puss


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0