don't worry about what we can't control.

Idag har jag varit effektiv. Lite iallfall. Först var jag och syrran nere på maxi, var tvungen att köpa lite Bens&Jerrys glass. Åh, det satt finfint. Sedan satte jag igång, skrev klart min dikt, skrev ut den + diktanalysen, påbörjade ett gammalt nationelltprov i matte, avslutade efter fjärde frågan, kollat igenom inför vernisagen imorgon för Lao Zi daoismen, och sammanfattat ytterliggare några sidor i hemkunskapsboken. Yey! Jag är bra idag känner jag.
utan att verka skrytig då alltså :)

Nu har jag inte så värst mycket för mig. Tar det lite lugnt framför datorn, framför facebook och msn, plus lite spotify på det. Jag gillar't. Är dock redan ganska trött! Förstår inte vad det är med mig, har somnat runt 10 - halv 11 varje dag sedan i söndags. Jag som vanligtvis inte brukar sova förrän klockan slår 12 - mer än det till och med. Framsteg på sätt och vis.

och just nu ser jag mycket fram emot helgen. På fredag blir det lite bubbel och bastu med tjejerna på haganäs hoppas jag på. Vi hade ju först bokat aktivitetshuset bubbel och ångbastu, men planerna blev inte riktigt som det var tänkt. Och vi valde därför istället ett litet billigare alternativ för att göra något tillsammans. På lördagen är det som så att vi ska åka och bowla i växjö med ägksgymnastikledare, och egentligen var det tänkt att vi efter bowlingen skulle äta tillsammans. Men eftersom vi gärna vill hinna hem till claes 18års fest så skippar vi maten och tar ett tåg hem istället. Så det ser ut att bli en fin helg om allt går enligt planerna :)

Men nu är det duschen som gäller för min del, jag känner mig allt annat än fräsch! :) puss



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0