fredag och lördag på liseberg

Antar att det är nu jag ska varna er att det beräknas skrivas en ganska så lång blogg från denna fronten, en läsning som kanske inte intresserar särskilt många, men om ni nu är sugna på att se hur jag har haft de kan ni ju bara fortsätta läsa i denna ordning. Here we go!

Fredagen började med muntliga prov i spanska, det såg ut att gå ganska bra trots våra knäpptysta stunder. Det var den enda lektionen vi hade den fredagen, för sedan styrde vi mot göteborg och liseberg. Efter ungefär 3 timmar i bussen hade vi redan varit med om en del. Det lästes sextidningar, spelade hög musik, vi gjorde  ett tappert försök till allsång i hela bussen, matrast, och fått några få minutes sömn. Ja, en ganska så trevlig busstur, trots de tre timmarna i det kokheta. 

När vi var framme så besökte vi vandrarhemmet med en gång för att ställa av våra väskor i något förråd och efter det promenerade vi mot nöjesparken. Där stressade killarna igenom hela liseberg och vi hade åkt ungefär allting de 3 första timmarna. Då återstod 5 timmar som vi skulle försöka roa oss på. Vi åkte motvilligt några karuseller, tommy köpte lite helium och när klockan var tio vandrade vi tillbaka till vandrarhemmet. Fick våra rum och upptäckte uppgradering. Rum nummer 6 blev vårt, och vi fick korten och började packa upp och bädda våra sängar. De timmarna vi spenderade där, var även dem väldigt händelserika och riktigt roliga. Vi spelade kort, träffade på skåningar, bjöd in skåningarna till vårt rum, blev vän med skåningarna och det spelades även här musik och några av oss träffade på en pedofil. Inne på vårt rum var miljön något helt annat om man jämför med övriga rummen, det var unket, och det luktade allmänt shit! Delar man rum med 5 killar som inte är rädda för att fisa, så blir resultatet på detta sätt. Det är något man måste leva med. Vi somnade runt tre, och vaknade igen vid 5 av att två av våra rumskamrater (som inte låg i sina sängar, utan satt i tvrummet) smällde igen dörren och började lägga brakare. Ja, ni kan ju tänka er hur de var. Lite medlidande vill jag allt ha, för de var ingen dream come true att dela rum med dem.

Dagen efter vakande jag vid 7, fick med mig salome upp medans killarna sov lite till. Duschade, sedan åt vi tillsammans med killarna, bäddade och städade rummen och var ute klockan 10. Vi gick ner till liseberg och väntade på att de skulle öppna. När vi kom in blev de lite karuseller (den nya var inget att hänga i granen) men de var varken jag eller salome sådär överdrivet sugna på. Så istället letade vi upp närmsta, bästa lediga parkbänk och sov en timme. Undrar vad folk måste ha trott om det egentligen, men vem bryr sig? :) Sista timmen åkte vi lite till och sedan drog vi mot bussen. Sov hela bussresan hem, vilket var jäävligt skönt med tanke på den lilla sömnen vi fick. Plus att man var tvungen att vara pepp till balders som var på kvällen.

Jag bjuder på lite bilder också.
   
  

ja, resten av bilderna orkar jag inte lägga upp för det tar så himla lång tid. Dem finns på facebook!
puss och kram!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0