he was a part, and she was a part of it.

hej och hå!
tiden rullar på, alldeles för fort. Men bra, för idag är det friiiday, och vem gillar inte fredagar?
Hade nationellt prov i spanska, hör- och läsförståelse. Gick väl helt okej skulle jag tro. Jag sparar mina vilda gissningar för mig själv, blir nog bäst så. höhö. Sedan hade vi en halvtimmes lektion, och  efter det var det bara hemkunskap kvar. Som för övrigt gick ganska fort. Gjorde pinocciotårta och prinsesstårta. Jag själv tog tag i att göra chokladbollar, det verkade vara i en nivå som passade mig ganska bra. Och det blev bra också, de kan ni ge er banne på ;D

Sedan vart de hem, sova, kolla lite oth, duscha och så har jag även lagat mat själv. Är nämligen ensam hemma för tillfället, och då menar jag helt ensam. Inte ens en liten mollllee som springer runt och kissar överallt. Så här hemma är det ganska dött för tillfället. Yes it is. Men ikväll blir det att fara iväg till länshult, lite badtunnebad var de tänkt att vi skulle hinna med. Vi får se hur det blir med de :)

Förresten, så har den elaka gubben varit här igen och  tagit miin dator!!!!! Jag tycker inte om honom, nej, för han bara klagar på att de är fel på min dator, när den faktiskt funkar finemang! Bättre än någonsin. Men han tro sig kunna fixa den och göra den bättre, blablabla. Bull! Seriously, raderar han mina one tree hill avsnitt kommer jag halshugga honom och mata honom till molle. Eller alla korpar, de sägs ju vara farliga och ha dödat en kalv(!!), då kommer han att ångra sig!

sooo, kiss and hug!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0