I got to hold on to my emotions

åh no åh no åh no.
Skola nu igen, which sucks so bad! Saken är den att vi har jävligt mycket denna veckan också. Well, jag får nöja mig med att tänka på att vi åker till götet på fredag, halv 10. Så där försvinner en halv dag, finemang!

Idag började vi dagen med att lyssna på en massa svenskredovisningar, självklart hann inte jag göra det idag, så jag har fortfarande det framför mig.  Ack. Sedan hade vi mentorstid, lite musik och engelska. Vilket inte gick så bra för någon av oss, förutom då Gurra och Johan, som alltid! Lång lång lång lunchrast på 1½timme. Idrott, då vi tydligen spelade brännboll igen, fyför det. Det börjar faktiskt bli riktigt jäkla tjåligt att spela de nu. Inte deras fel, men ändå. Sista lektionen hade vi labb, eller labb och labb, vi skulle pröva våra lukt/smaksinnen som man gjorde i femman, ungefär.

Vädret är toppen nu och jag är hemma. Efter att ha varit ute och gått med molle i en ½timme och kommit ca 200-300m så gav jag upp och vände hemåt igen. Nu väntar jag på mat, och senare är det väl dags att plugga lite av allt möjligt.

haha xD


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0