lets have some fun this weekend

Idag skolkade vi, de sista 20minutrarna. Men, det fanns en mycket god anledning till att vi kunde göra det. För jag menar, vem sitter självmant kvar, en lektion, utan några som helst lärare? Nä, inte vi heller!

Bra dag idag, fort har den gått. Men det gör alla fredagar, förutom fredagar med teori i hemkunskap. Fast, det hade vi inte idag. Lucky us. Började dagen med nationellt prov i spanska, gick finemang tror jag. Det var ganska enkelt. Sedan eget arbete, då jag körde hem och hämtade papperna som jag (självklart!!!) hade glömt hemma. Efter det var det bild. Mat och idrott. En bra dag.

Frågan är väl hur bra man mår idag. Om det går att göra något? Vi får se. Har sovit ett par timmar nu, så känns lite bättre iaf :) Har lock för ena örat nu? Av någon knäpp anledning. Ska väl försökta springa bort de snart. Fara några rundor i huset sen är de nog löst. Måste sy på mitt förbannade täcke också, blabla. Fuck-syförhand säger jag bara. Fast under tiden man spelar ett par avsnitt oth i VCL spelarn ska det nog gå fort. Så, puss och hej!

halvklar, helful!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0