we were happy in the pouring rain

Då var det onsdag nu igen. Samma visa varje onsdag, fast ändå inte. Idag på matten verkade freppa lika lost som alltid. Vi vet inte riktigt hur vi ska få ordning på den mannen alltså. Det lär nog ta terminen ut innan vi ens förstått oss på matten han försöker lära ut oss. Vi hade iallfall redovisning på vårt procentprojekt. Upprepade gånger fick vi lyssna på hur man räknar ut procent. Ganska så tröttsamt.

Lunchen bestod av grön potatismos som egentligen inte var så grön. Mest var det röd korv. Vi åt i vilket fall ingenting och begav oss till lektionen. Engelska stod på tur. Vi fick göra läxförhöret och jag fick reda på det förra provet/förhöret och min movie review. Såg mycket mycket fint ut må jag säga.

Vi tog språnget ner mot mackedonkan. Köpte oss en varsin Mcflurry och levde livet nere i källaren. Skickade glada mms till matilda och sedan gick vi i ösregn till stationen. Tåget kom och vi var dränka katter. Nu har jag även lärt mig att jag inte borde berätta gamla hemligheter. Som till exempel att jag hette super_kitty93 på msn. Sånt får man nämligen höra ett tag efter. Fast jag tror att amanda har lite samma problem som jag har. Nämner inget. På tåget hem råkade lisa även förstöra ett säte på tåget, kändes nog sådär bra. hehe. Lite bananskalskrig innan vi klev av tåget.

Nu sitter jag och lisa i mitt kök och skriver lite svenska. Vi har nyss slängt i oss lite thaimat. Nu har vi popcornskålen i mitten mellan datorerna och är mer än redo för att spendera kvällen framför våra älskvärda svenskahäften. Allt för att göra Amra tillfredsställd. Eller, belåten med ett mer alldaligt ord.


ja, en ganska så uppiggande bild sådär i ösregnet påväg till donken.
min fina fantastic four.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0