listen, I can hear your heartbeat

Bra kväll! Började med att jag och daniel blev utskjutsade till robin. Tomt hus. Skulle gå in lite smidigt själva men gick inte bra då vi inte fick upp robins dörr. Vi kände på fönstrerna och andra dörrar, men icke sa nicke. Slutade med att vi stod ute en kvart och den andra dörren 2 meter från den första vi prövade vad öppen och olåst.

Väl inte letade vi som galningar eftet buzz, men det hittade vi inte. Istället spelade vi worms i väntan på att robin skulle komma hem. Den killen har inte lärt sig någonting om fairplay märkte jag. Vid typ 11 kom robin och vi pratade lite, sedan utklassade jag och robin, daniel i biljard. Den där femman alltså! hehe. Daniel lärde mig koka kaffe, så vi kokade kaffe, pratade ytterligare lite till och sedan drog vi igång en film som kan ha hetat blood and bones. Inte helt omöjligt.

Kvart i två tvingades jag gå igenom den asmörka skogen helt själv! Nästan iallfall, den andra mannen var inte tills så mycket stöd som bara pratade om våldtäcksmän och mystiska människor i skogen. Överlevde och åkte hem med mamma och martina. Sedan somnade jag.

Nu ska jag snart dricka upp mitt te och bege mig till haganässkolan och glasera pepparkakor till imorgon. Dansträning från 6-halv9 idag också! DE E NAJS! hehe.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0