bounce, bounce, baby, bounce back to me

Dansen var bättre än jag förväntade mig här hemma när jag hade näsan i boken, men så är det alltid. Dags för tävling den 14e november i Nässjö, ser fram emot det. Längesedan jag var på tävling numer.

Nu sitter jag här med mina papper och allt det där nu igen. Jag skriver och skriver men det tycks inte hända så mycket, mer än att timmarna rullar på och papperna är fortfarande tomma. Att leta information om vad som är rätt och fel med att homosexuella ska få adoptera har jag nog aldrig varit riktigt bra på. Det har aldrig hänt att jag sökt på det förut. Någon gång måste väl vara den första antar jag. I veckan är det även dags för vårat första prov och det i materialkunskap. Dags att dra igång pennan igen snart.

För övrigt har jag tryckt i mig galet mycket clementiner idag. Fruktskålen var full av dem när jag vaknade i morse, nu, not so much. Känns som att det ligger närmare ett 100-tal klyftor i magen på mig nu, min ursäkt är att det är alldeles för gott och att det var månader sedan jag ens såg en clementin. Där har ni det.


Kommentarer
Linda

Glad att du skall vara med=)

2009-10-11 @ 22:15:40
URL: http://chicadelika.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0