090901

1a september idag och vi har haft idrott i skolan för första gången. Fotboll, såklart! Det är alltid fotboll, men det var kul den här gången, till skillnad från hur fotbollen var på gemöskolan. Där handlade det enbart om att kötta.
Vi fick gå en bra bit för att komma till planen, och en bit för att komma tillbaka. Fast det var det värt. Fint väder idag också, askalas. De blev jätte varmt när vi gick emellan ställerna och vi alla vad nog lite döda och hade valt helt fel kläder. Svårt att veta sådär på morgonkvisten när man vaknar vad det ska bli för väder.

Sedan var de mat, som jag fruktat hela dagen. haha! Den pinsamma stunden kom först efter maten när vi var på väg till stan. "Nu har ni ju iallfall varit med om första mötet, nu blir det inte lika pinsamt!" Hope so! hahahaha. Jag sitter och skrattar åt mig själv när jag tänker på det, galet egentligen. Galet pinsamt. Fast jag överlever, fint stöd och allt.

Svenska stod på tur och vi jobbade med vårt yrke. Finfint och slutade typ fem över tre. Springa fort så in i helvete till tåget. 15.10, ack, två minuter kvar och vi var på den låna raksträckan. Springa, springa, springa. Puh, framme. Ja, vi hann faktiskt med tåget, trots att alla oddsen var emot oss. svettiga och dana satte vi oss med lättnad på tåget och slappnade av.

Nu sitter jag och tjatar på pappa att han ska köpa glass till mig. Stort paket och kolasås eller strössel. MUMMA!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0