dance in the moon with me

Jag hade en sjukt bra kväll igår!

Kvällen började med att Lisa och Matilda kom hit en liten runda, sedan körde papi ner oss till Joel där festen var i full gång. Träffade på gammla känningar och partade till det lite. Ett par timmar senare efter dans, allsång och prat så for vi vidare ut mot balders. Träffade ännu mera folk där och dansade kvällen ut. Ett par besök i oscars trädgård och lite ut och in genom dansgolvet. Vi kollade på promoe som förövrigt var ganska bra trots att jag knappt kunde en enda låt. Fast jag försökte sjunga med så gott jag kunde, inte så mycket med andra ord, men jag tog i hand med honom. Om ni antecknar.

När jag och lisa hade dansat vår sista tryckare tillsammans så gick vi ut och åkte hem. Klockan 5 var jag hemma och i sängs. Blev lite rundor ute lite här och där igår.

Jag har inte ens vågat ta mig an kameran ännu, för jag vet egentligen vad som väntar mig. Och jag lovar er, det är ingen vacker syn. Har ni tur får ni se ett fåtal bilder lite senare. För jag ska snart ut med båten med papi. Fint väder idag, och vi tänkte njuta av dagen på sjön. Inte helt fel. Vi hörs.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0