don't wanna live like this anymore

För mycket fritid leder till soffan. Kanske där jag spenderat min tid idag mest. Jag har varit ute en sväng med pappa och övningskört lite. Mejade ner en stolpe och körde över två kaniner. Det lurade jag mamma med, fast jag tror inte hon gick på det där med kaninerna, det var till överdrift. Det gick i vilket fall som helst väldigt bra och stolpade överlevde, men det var minsann på håret där ett tag.

Vid fem körde papi ner mig till haganäs där jag kollade på när u-laget spelade match mot, vad jag tror var, växjö. Det gick inge vidare och det slutade enligt peltola 8-2. Jag slutade titta på siffertavlan efter andra halvlek, då var de inte lika intressant längre. Träffade på lite känningar där och sedan gick jag mot linnéskolan. Dansade en timme och idag var det riktigt roligt. Vet inte varför. Tror det var mest att jag var så trött och flummig. Jag glömde alla stegen lika fort som jag lärde mig dem och allt gick allmänt sucky.

Nu är jag hemma och njuter av min yalla. Har slingat syrrans hår och nu lyssnar jag på musik och lever i min egna värld. En ganska bra kväll med andra ord. Resten av timmarna kommer att spenderas med one tree hill, är ledig imorgon. Helt okej.

godnatt!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0