if you want it like that, you got it like that

Jag kan med all glädje säga att det imorgon är fredag. Ingen ledighet trots helg, men helg är alltid helg och det är en stund att vara ifrån skolan. Så mycket vet jag. Idag hade vi frisörteknik som varje torsdag. Antagligen har alla som läser min blogg förstått att det är torsdagar jag skriver om våra dockhuvuden. Idag fick vi göra uppsättningar hela dagen. Först en loopsfrisyr och sedan en valfri uppsättning.

Halv sju befann jag mig på haganäs för 2½timmes extra träning. Kan med all sannolikhet säga att jag inte trodde för en chans att jag skulle stanna hela träningen. Jag förvånar mig själv, jag stannade hela träningen och stundvis gick det faktiskt till och med bra. Airtrack har aldrig varit min grej och kommer aldrig att vara. Det får jag leva med. Klockan 9 hämtade martina mig och vi for till konsum och sedan hem.

detta är resultatet av en solig dag och två raster.  Jag har aldrig fattat hur mycket fräknor jag faktiskt har, men när man ser det såhär är det galet. Snart kan ni kalla mig pippi långstrump.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0