lögn och sanning varannan mening

Awesome bra dag. Känner mig alltid lika cool när jag använder ordet awesome, fler borde nyttja detta fräcka, fantastika ord. Hej och hå, nu kom vi på lite villospår. Jag skulle säga att min dag har varit en mirakulös dag. Inte för att tala om att jag upptäckte en simmande orm idag. Jag förundras fortfarande över varför jag inte skrek och sprang där ifrån, utan istället sa åt mina häftiga kompisar att titta på denna simmande varelse. Har min ormförbi kanske försvunnit? Nästa steg blir nog att klappa dem på halsen, vart den nu än finns.

Iallfall, anledningen till att jag såg ormen var att vi på bild och form lektionen skulle ut och plocka naturliga saker ifrån skogen. Att det var ett naturreservat gjorde det hela lite svårare, men vi sket i det och ryckte lite pinnar från träden. Under lektionen pratade vi också lite om hårfärger, vem som bestämmer vad som är mode, lite form också. Klockan 3 blev vi släppta vilket lockade lite mer än en dag vid växjösjön. Måste klämma in på ett litet hörn att jag faktiskt ångrar mig lite, för här i älmhult var de minsann ingen sol när jag hade dratt på mig shorts och linne för att äta min måltid ute på trappan. Inte det, istället åt jag den inne och sedan cyklade jag ner till haganäs. Då sken solen upp. Hårdträning idag och jag känner att mina nerver börjar bli aningen uppspelta.

Nu har jag ätit frukostkorv som pappa säger att det heter. Ja, dagens frukost tycks ha blivit lite senare än anat. Nu har jag lovat att städa lite, kul. Tror jag går och lägger mig istället.


jag bugar och bockar för en bra dag. hatten är av också.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0