måndag

Kött. Vilken dag det har varit idag alltså. Idag var den första och förhoppningsvis sista gången jag är hemma från skolan. Just idag kände jag att "näe, det går inte". Så första gången på hela detta året stannade jag hemma från skolan. Jag har inte varit borta en enda gång sedan vi började i växjö. Inte varit sjuk, inte skolkat (bara försovit mig två gånger). Det var min tur helt enkelt.

Jag klev ur sängen klockan 8 och gick genast ut för att hjälpa pappa. Vilket var en av anledningarna till att jag vaknade så tidigt. Han hade dragit igång med sågen,  borren och hela köret. Det fanns ingen tid för sömn. Två dagar kvar sedan kan vi grillpartaja hemma hos mig tjejor, en fin vårkväll. Counting with you. När vi var klara där så drog jag fram solstolen och invigde den del av altanen som gick att inviga. Jag och syster var nere i byn en sväng, köpte glass och kollade in kappahl.

Klockan kvart i fem befann jag mig på haganäs, lagom nervös för att göra bort mig. Det bjöds på en oerhört organiserad (enligt min pappa) uppvisning med både dans och gymnastik. Mina små, eller små ska man inte kalla dem, var så otroligt duktiga de också! Även tävlingsgymnasterna gick det suveränt för. Ni har utvecklats så fruktansvärt mycket, det är helt galet!! Skit duktiga har ni verkligen blivit! I slutet skymtade jag en bra julia som satt på läktaren, åh finafinafina som tog sig dit för att titta. Det förgyller det hela lite. När vi tackat publiken och lugnat nerverna lite så var det dags för utdelning av priset för terminens gymnast. Jag var nära på att gå där ifrån med tanken "äh, det blir inte jag ändå". Med en spiktävling mellan Werner och Adde var de Adde som fick ta emot applåderna. Vad som förvånade mig mest var att jag fick terminens pris. Det kom verkligen som en stor fet smäll i bakhuvudet. Hehe. Det gjorde min kväll faktiskt. Ett presentkort på 150kronor är inte tokigt. Tack linda! Utan en tränare som henne hade vi aldrig kommit så långt som vi har gjort.

- nu har jag öppnat mitt hjärta lite.
dags att duscha och raka benen. Imorgon ska vi ta ett dopp i plurret på idrotten.  Sen ska jag sova.

nästan hela gänget här skulle jag tro.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0