jag ska riva mina murar, tills vi ser varann

Idag har vi haft vårt första riktigt kundpass, det var tufft. Fast vi klarade oss igenom det, jag&alle. Lite frukost och lite sims-prat på lunchen också. Som urartade lite, ungefär som alltid. Träning efter skolan, tufft med barnen nu igen. Hehe, dags att plocka fram hårdhandskarna och mansrösten. Eller..

Nu ska jag riktigt njuta av att vi är lediga imorgon! Så jävla skönt om du frågar mig. Tänkte inleda natten lite senare med oth. Och imorgon måste jag städa mitt rum, annars kommer mamma hänga upp mig på tak-kroken som finns i hennes rum. Som en slaktad ko.

peace

hehe

jag måste sluta upp med frågetecken, uttropstecken och ställa så in i helvetes råa frågor. Detta har jag lärt mig från att läsa mina skickade sms till amanda. Detta blir som en påminnelse, till mig själv.

hej. långt, meningslöst inlägg. hejdå.

Okej. Helgen har varit fullspäckad, det med endast utgång på utgång. Fredagen i skolan var ganska lugn. Med lite mentorstid, tid att död och en Mifa lektion med något ämne jag inte minns vad det var, vid 2 kunde vi sätta oss på tåget hem. Jag fortsatte färden med pappa i byn en sväng och sedan en omgång välbehövlig sömn. När klockan närmade sig sex var det dags för duschen och åka hem till lisa. Fix, dans, sång och en hel del bål senare befann vi oss och skakade rumpan på speak easys dansgolv. Det var annat än vi var vana vid, men bekanta befann sig på samma plats vilket gjorde kvällen toppen. Jag blev skallad i huvudet så jag trodde jag skulle flyga i golvet. Jag undrar om killen som skallade mig tappade sina tänder, för jag tror fortfarande att de sitter kvar i mitt huvud. Vid 2 tändes lamporna och vi skickades ut, vidare mot torggrillen. Där hamnar visst alla av någon anledning. Det skulle vara värt att sätta upp ett partytält med lite musik. Vi försvann sedan vidare på efterfest och efter efterfesten kom mamma och körde hem oss.

Lördagens uppvisning mitt på älmhults "stor"torg var till förgäves. Mattor bars, airtrack blåstes upp och presseningar matades ut. Med ett tjugo minuters försenat schema förstördes det på bara några få minuter. Blå himmel blev svarta moln, ösregn och åska. Vi haffade handdukar av alla närboende och försökte torka bort allt regn. Väl klara och redo för att hoppa öppnar det upp sig igen. Då var det bara till att packa ner skiten och säga tack och hej.

Hela dagen spenderade jag helt ensam i huset, framför oth. Sedan var det dags för att på att igen. Bålen byttes ut mot ice magaritas och musiken sattes återigen igång. Jag, lisa, angelina och emilia tog för andra kvällen irad en taxi till byn. Satte språng mot wärkstan, dansade in i natten. Vi hamnade återigen på torggrillen innan jag lisa och daniel gick mot ett slut på kvällen. Jag fick skjuts av min kära mami som blivit lite utav en fyllechaffis åt både mig och martina. One tree hill blev underhållningen för en mindre trött kristin innan jag riktigt kunde avsluta kvällens bravader.

Söndagen gick åt till att sova, tills jag klockan halv 6 bestämde mig för att lämna sängen för en promenad. När jag befann mig i huset igen la jag mig direkt i sängen och kollade på vad som brukar visas på min dator. Idag är det åter igen måndag, lite frilleteknik och mest teoretiskt och svenska. Gjorde lite teater i salongen också. Första träningen idag. Jag kommer ha grov träningsvärk i vartenda muskel, kanske.

nu väntar min säng, tjarå.
bilder kommer INTE!
hehe

25 augusti

Fortet var kanske inte så mycket att hurra över, men jag gillar tigrarna.
Tror det är dags att krypa bort till sängen nu. Kan komma att bli en tuff dag med matte b och engelska b på schemat. Jag hade gärna skippat det, men det går ju knappast.

nu ska jag försöka att inte förstöra nagellacket medans det torkar, det vore typiskt.
godnatt.


jag. kan. inte. förstå. det.

skönt att jag slipper blir 25

Hade jag inte vetat att det var augusti hade jag gissat på oktober. Jag höll på att blåsa iväg med paraflaxet i högsta hugget. Börjar fundera på vilken funktion paraplyn egentligen har. Iallafall när det både regnar OCH blåser samtidigt. Då vet man aldrig riktigt.

Skolan var bra. Vi har kickat igång UF. Jävla skön grupp och en sjuhelsikes bra idé. Kan jag tycka iallafall. Det var också den enda lektionen vi hade. 11.15 var vi ute i rusket igen och redo för lite hm. Jag handlade, men har ångrat mig nu. Imorgon skall en återlämnas, skjortan håller jag kvar i. Jag gjorde förresten en beställning på hm nyss, feelgood-beställning. Ibland måste man. Har även precis färgat och klippt martina. Hon blev söt och vi gjorde en grotesk upptäckt. Hehe, he.

Imorgon ska vi till malmö.
OSKAR LINNROS, så fint det!

låt det gå aaaaahh

Helgens bravader har kommit lite på sidospår och villovägar. Lite bilder och lite text ska jag nog kunna få in ändå. Det är ju trots allt nått att minnas.

Klockan 2 stod den blåa bilen utanför mitt hus, julia med familj och en amanda. Bilen styrdes mot malmö och energiska tjejer i baksätet blev en sovandes kristin. Väl framme åkte vi till mobilia (?) och kollade lite i affärer innan vi åkte dit vi skulle bosätta oss. Bekanta sig lite, fixa sig lite, äta lite och sedan begav vi oss mot stan. Missade maksinen, men vi hann kolla på familjen och shout out louds. Det var bra. Räkmackade oss hem på bussen, det var najs. Innan dess hann vi naturligtvis kränga en varsin kebabrulle. Vad annars liksom?

Nästa dag vaknade vi alla lite utslagna. Åt frukost, packade ihop och körde mot stan. Fick en guidad tur av julia, eftersom jag och amanda inte kände oss riktigt hemma i malmö. Vi myste lite vid havet också. Mer shopping väntade innan vi åkte ner till stan senare på kvällen igen. Miike Snow, Melissa Horn och Lars Winnerbäck. Wonderful och melissa kommer jag troligtvis inte kunna att lyssna på ett tag. Mer tårar än skratt, från oss alla skulle jag kunna tro. Vi åkte nöjda hemåt för få timmars sömn och en skola som väntade på måndagen.








Något sådär.

Idag hade vi egen hårvård. DET är soft.
ikväll var johanna här och slingade håret och klippte sig.
finis

när ord inte räcker till

Nu finns det varken ord eller tårar kvar. Fortfarande känns det helt overkligt, som om det är en mardröm. Fast som vi kommer att vakna ur, då kommer det vara bra igen. Det är vad vi alla hade hoppats på. Aldrig har jag varit på något liknande och aldrig mer kommer jag att vilja. Så många människor som verkligen bryr sig om honom och så många tårar.



Det är såhär jag kommer att minnas dig. Sprudlande glädje. Hela tiden, varje gång.
Så mycket vi gjort under åren, så mycket att komma ihåg. För att hålla mig kort avslutar jag nu. Ett farväl var vad jag behövde idag. Jag känner det på mig, du har det bra. Gabriel Brorsson.
 "in trance we trust, in dreams we dance".

hehe

MALMÖ!

vi kan gå igenom eld

close-up

Det är såhär det kan gå till bakom matsalens stängda dörrar. Kan och kan, det är så det går till helt enkelt. Nu kan i princip vad som hända här resterande år. Det skulle vara fine för oss.

Igår var en ganska skön dag. Vi troddes skulle baka med floristerna. Istället blev vi indelade i grupper och fick skriva "mina vänner" papper typ, tillbaka i tvåan typ. På lågstadiet. Sedan fick vi 50 spänn var att handla gott till filmen, så det var rätt najs. Efter filmen fick vi i uppgift att göra en uppsättning med ett hårsmycke utifrån filmen. Kul kul cykelhjul och sedan slutade vi och gick till tåget. Kränga lite chips och godis innan vi anlände i älmhultet.

Idag hade vi en minst lika lugn dag. Börjde morgonen med julia och julia och samtal som inte bör diskuterar tidigt på morgnen. Kom vi på... Lite uf kickoff och hela köret. Hann med stan efter lunch, varmt och varmt. Fel kläder idag, rätt igår. Nåväl. Vi fick våra datorer idag, så nu är hela frisörklassen överlyckliga! Jag också, för det är ju jag som sitter här, en fredag. Tretåg med förbannad huvudvärk och cykel hem. Sova två timmar sedan bakade jag och mamma en kladdkaka. Fint det! Så nu har vi suttit och myst med det, för idag är det bara hon och jag hemma. Pappa kommer vara borta hela helgen och jag vet inte riktigt hur jag ska överleva utan honom. Tror knappt han har sovit borta sedan jag föddes, eller kunde tänka och minnas iallafall.



Okej, utan pappa men med en kladdkaka. Jag tror jag ska fixa helgen galant. För imorgon beger jag mig till malmö och en malmöfestival!!

hey world i'm tired

Sådär ja, sista doppet taget. Välkommen höst!
Klockan ringde halv 6 och jag kunde gladeligen vakna upp pigg och glad. Gårkvällen spenderades åt att kolla på hachiko, sex and the city 1 och uptown girls. Typ fyra filmer, för satc-filmen räknas som två filmer för den är så lång. Så med andra ord var jag uppvilad för en ny dag. Galet mycket nytt folk på hela skolan, men det var spännande. Träffade våra nya frisörlärare och fick massa information. På lunchen kom den oväntade bomben. Ketchup ÖVERALLT! Nu vet ettorna iallfall vad man får och inte får göra. Man får göra allt, faktiskt.
Efter mat var det dags för att haffa en varsin förstaklassare och frisera lite. Tillbaka till gamla vanor, typ. Kul och vid 2 fick vi gå hem. På subway lurades jag av att köpa en kaffe latte till mig och amanda, som skulle kosta 10 kronor. Det gjorde den inte. Men ändå.. det var gott liksom. Lite kul på tåget som måste vara det jag har saknat ganska som mest innan vi sa hejdå och jag åkte hem på min cykel.
Redo som fanken för sängen, dags att börja vänja sig. puss

:)

Jag har saknat skolan och dess incidenter. Och denna gången stod inte jag för bravaderna, förra året räcker. I'll show you och berättar lite mer sen. För nu ska vi åka till näset och ta ett dopp, inte jag alltså.
tjong

Just don't fall recklessly, headlessly in love with me

Igår kollade jag på fyra filmer. Där kan vi prata om skolångest. Sex and the City 2, snabba cash, remeber me och the last song. Skratt, spänning och tårar, sedan somnade jag.
Idag är jag mest bara nyfiken på alla ettor, jättenyfiken! Och så har jag dragit igång musiken på fullt ös. Trodde jag var helt ensam, men så märkte jag nyss att molle ligger i sängen tre meter ifrån mig och bara kollar på mig. Han suckade nog ganska hårt åt mig, men vad gör de. Mitt hus, hehe. För övrigt är jag hemma själv. Med för mycket fritid sitter jag och kladdar i kalendern jag köpte igår. Och så kollar jag listan för malmöfestivalen. Ser ut som att vi kommer spendera en jävla massa pengar på tåg den kommande veckan, men vad gör de.
Nu spelas lite robyn, daniel adams-ray, oskar linnros, och lite johnossi.
dags för lite frulle/lunch. tjarå!

sprickor blev hål i fasaden, någonstans emellan var jag

Det var visst andra som också var trötta, hehe.

WAKA WAKA EH EH

Kaffe, kladdkaka, ljus, golvprat, en lisa och en julia. Så spenderade jag min torsdagkväll och det var mer än okej. Min fredag var likaså. Den bestod av mig och lisa, stekt falokorv, stekt potatis och rödlök/gräddsås. Vi kollade lite på satc och myste.

Lördagen bjöd på helt andra bravader. En sväng till växjö med systrarna larsson. En långklänning och ett par shorts följde snällt med hem. Och jag som alltid intalat mig själv att jag är för liten för långa  klänningar, kanske inte ändå. Tjejmiddag hemma hos Carolina blev vårt nästa stopp efter en lång dusch. Där befann sig fina tjejer och maten var utsökt. Lite waka waka-dans och sedan var vi redo för att bege oss från punkt A till B, Joels. Mer människor och lite mer party. Klockan blev runt 2 och vi for från punkt B till C.  Efterfest på albins altan, lite gutiarr hero och mackor. Vid halv 6 kände jag att det var dags att cykla hem, fick sällskap av gustav och per. Visste att jag skulle komma hem säkert eftersom mina två eskorter hade kniv på sig. Eller per hade. Vi satt ute och pratade en stund hos mig och lagom till mamma hade vaknat och börjar dricka sitt morgonkaffe klev jag genom dörren. 06.00 För att se det från den ljusa sidan klarade jag och lisa vårat uppsatta mål. Soft.
Gårdagen gick åt att sova, för det behöver man. På kvällen cyklade jag och julia till time, godis! Vidare till lisa och dennis för ännu mera gott. Mat, dipp och karate kid. DET var bra. Ganska död när jag vaknade idag, färgade mammas hår och gick min morgon/eftermiddags/kvällsrunda med molle. Nu väntar jag på mat som ingen orkar laga. Får se hur de blir med det.

om du aldrig provat, hur kan du då vara säker

Idag har jag varit trött, trött och en gnutta trött. Vet inte varför, men att ligga i sängen är nog egentligen jobbigare än man kan tro. Att sitta på sjön i en båt är också ganska utmattande. Hade jag suttit vid den andra datorn hade jag kunnat visa er bilder, men så tur har vi inte idag. Jag packade iallafall med mig två kuddar att ha ifall ifall. Erfaren som jag är vet jag att jag brukar kunna sova ganska gott. Även igår. Och inte för att tala om vem som plockade upp fiskarna. En stor en, en liten och en ful. Fast vi var snälla och lät dem simma vidare i det stora djupa. Hehe.

Idag har jag suttit med min bak i en stol på arbetsförmedlingen i över en timme. Utan att egentligen göra någon nytta. Cyklade sedan till hartmans för en kopp kaffe och en muffin med cristian och johan. Nästan tre timmar satt vi där och pratade innan jag, kissignödig, begav mig hemåt.

Efter en promenad, en kopp te och ett knäckebröd är jag ganska utslagen. Fast ändå inte trött. Imorgon ska pappa väcka mig tidigt, gode gud. Bäst att kolla lite sex and the city och sova.

karloskar

Överallt har jag läst att folk hade haft en såkallad "galen helg". Jag kan faktiskt säga att jag hade en minst lika crazy helg som majoriteten av folket som befunnit sig i Växjö de tre dagarna då jippot hölls. På torsdagskvällen tog vi som jag tidigare nämnde bilen ner till växjö. Tillsammans med Lisa, Angelina, Emilia och amanda hade jag en toppenkväll. Vi började på koh thai och avslutade sjungades till calleth you, cometh i. Tog bilen till donken, fullt ös i bilen med pour some sugar on me hela vägen hem. Ett jäklans håll-igång. Kom hem och sov som en stock.
Fredagen gick åt till ingenting vad jag kan minnas. Jag låg uppe på taket och målade tills klockan slog mycket och det var min tur att inta jordgubbsbåset. Kom dit och insåg att det endast fanns 1 ask hallon och 7 askar blåbär kvar. Då lös det upp i mitt huvud och jag insåg att min kväll var räddad. En halvtimme senare hade jag sålt vad jag skulle och plockat ihop. Vid 7 mötte jag och johanna, carolina, julia och matilda på stationen. Luffade till växjö i ett svettluktande, varmt tåg med tusen personer i. Trampade vidare mot Fannys place där vi fann nya tjejer. Förfest, stan och sedan tog jag, julia och julia oss in på terassen för att dansa av oss lite. En timme senare var vi redo att bege oss där ifrån. Jag och johanna satte oss i bilen påväg hem och  tackade för en bra utekväll.
Det var fredagen det. På lördagen åkte jag dit på impuls och efter att ha tagit fel på tågtider kom jag till växjö. Tog en promenad längs parken innan jag hamnade hos Fanny. Vi fixade oss och sedan kom grabbarnagrus. En mådde dåligt, men trots det hade världens humos.
- kolla mig i ögonen då
- ah vet inte om jag vågar de.
hehe. sweet. Efter ett tag kom ytterligare ett killgäng och hela lägenheten kryllade av killar. Efter många om och men hamnade vi på stan. Dröjde inte länge innan vi bytte gäng och begav oss mot ett studenthem(?) fullt av människor. Balkongen med lite gitarrspel gjorde mig och amanda djävulskt hungriga. Vi lyckades få napp på någon som var villig att laga mat, men de fick vi inte. Vi nöjde oss med yoggi och sedan somnade vi alla på en ganska så okänd plats. Vi sa hejdå till pågarna på morgonen och började en sjuhelsikes lång vandrig. När mitt tåg stod på rälsen var jag mer än nöjd över helgen och kunde åka mot ett tråkigare älmhult.
nu ska jag sova apgott och inte tänka på något.
hehe, puss!:)

:)

Växjö för tredje kvällen irad!
Jag lever livet.

en sång för alla dom

Idag har jag aggerat frisör, trädgårdsmästare, kock, målare och lite turist som ligger på däcket och solar. Det var förvisso först. Jag har nämligen klippt johannas lillebror idag, klippt gräsmattan, lagat lite mat, varit ute på taket med pappa och tvättat gavlarna som ska målas och solat då. Så det har varit en lång idag och ännu är den inte slut. Nej, verkligen inte.

För nu ska jag åka till växjö med lisa, angelina och hennes kompis. Ett ganska perfekt avslut på denna dag, solen står på nu också. SÅ GREAT! Så, vi hörs! :D

vid din port har ingenting för


Hur fin är han inte?
hehe, jag själv ser mest ut som ett mongo som inte upptäckt solglasögon ännu. kisarn själv, fast det bjussar jag på idag.  

APA!

min helg är nu officiellt förstörd.

there's so many fine women that my head is spinning

3OH!3's nya album är ganska skönt, dock är det inga av de låtarna som någonsin kommer att kunna mätas med don't trust me eller starstrukk. Där kan vi snacka minnen (som vi inte kommer ihåg) från galna kvällar.

Mat fick jag, spislagat dessutom. Tog bara ungefär 4 timmar att få det att överrenskomma som det skulle. Nu tänkte jag åka med pappa till maxi för att köpa lite ingredienser till mitt bakverk. Sedan ska jag låta mig själv hosta upp mina invälvor och må väl. Tvn är min kompis ikväll, for sure.

turning upside down

Undrar om jag kommer att få någon mat idag, eller någonsin igen. Utbyte av spis är på hård gång, vet dock inte om de kommer att bli något av de. Inget går efter pappas hopp, he. Men har vi tur så har vi.

Igår tröstade jag en gråtandes bebis till sömns. Molle har lärt sig genom den hårda vägen att man inte bör leka med getingar. För då ger dem igen. Och det gjorde den. Fast getingen fick betala sitt pris för det också, den dog. Win win.

Nähe, jag ska återgå till att göra ingenting.
kort och koncist.

2a augusti

Är det inte underbart, att när man fått till ett bra, välformulerat inlägg att det bara försvinner sen. Twice! Gotta love it! Martinas nya dator är inte så pålitlig att blogga med, två gånger under loppet av 20 minuter. Tredje gången gilt brukar man väl säga?

Nå. Jag predikade egentligen mest om vad jag gjort under min sommar. Eller, vad jag inte har gjort rättare sagt. Ämnet kom upp under vår mysiga filmkväll hemma hos Julia. De hade mycket att berätta, frankrike, danmark, helsinborg och gud vet vad. Jag kunde mest sitta tyst och lyssna för jag hade ingenting att komma med. Jag har varit vid havet 3 gånger, vilket är tio gånger för lite. Besökt växjö ett minimalt x-antal gånger. Utöver det har jag knappt passerat älmhults gränser för att vidga mina vyer. Många viljor men ingen ork till att ta tag i saker och ting. Avundas alla som har stugor vid havet där de antagligen spenderar halva sommarlovet vid. Vårt sommarhus ligger ungefär 12 timmars flygresa här i från. Med ett klimat jag gärna hade spenderat all min tid i, men man kan inte alltid få allt. Jag har trots de ringa aktiviteterna haft en pretty great sommar. Även om jobbet tagit en större del av den, men de gynnar plånkan rätt fint.

15 dagar har vi kvar, 15 dagar att fritt kunna spendera som vi vill. Tanken att jag snart ska börja stiga upp halv 6 igen är lite av ett hot. Eller rättare sagt en utmaning. Alternativet är att komma som en zombie de första dagarna i skolan. Hehe. Jag tänker iallafall njuta nu. I helgen besöker vi växjö ännu en gång, för lite karloskar och förhoppningsvis en sjuhelsikes trevlig helg.

Idag har jag och pappa varit ute på fotbollsplanen med molle och lekt. Resten av dagen har jag i princip spenderat helt själv i huset. No fun. Ännu en dag som rullat förbi utan att jag egentligen gjort något. Nåväl, imorgon ska jag bege mig till en sjukis och sällskapa lite med henne. Lisa min lisa. Men just nu har jag planer på att tillaga lite av det goddoftande teet som jag fick av julia, som en liten födelsedagspresent. Sweet sweet girl.

Sedan ska jag sova gott.

en famn för mig

Jag har förhoppningsvis sålt mina sista jordgubbar, till mamma. Igår satt jag nämligen i en halvtimme med tre askar kvar. Det var surt. En trevlig kille på maxi köpte en av mig, han kände sympati för mig att sitta där. En god gärning kallade han det, det var det. Nästa goda gärning gjordes av mamma som köpte de två sista. Efter att jag hade bönat och bett om det. Hehe. När vi kom hem gick vi bort till vårt hallonställe som vi upptäckt under dagen när vi var ute på promenad och åt mjukglass på ikea. Dit gick vi och plockade jättmånga hallon som vi mumsade på. Åt lite äppelkaka och vaniljsås också.

På kvällen åkte jag hem till julia och där fanns också en carolinan. Vi pratade och myste framför en film. Så himla bra tjejer. Klockan blev halv 1 och mamma kom för att hämta mig och köra hem carolina. Några minuter över ett ringde lisa och lät mig få höra lite på nr 1, maskinen. SÅ BRA! Hade kunnat lyssna på hela spelningen men efter fem minuter sittandes helt tyst och lyssna slutade jag plåga mig själv och tänkte på siesta istället. Somnade gott till beck.

I morse var jag och mamma ute och gick med molle, i pissregn. How fun? Skitkul. Nu har jag druckit kaffe och ätit baguett, sådär vuxet. Ska fortsätta i vuxenspåret och vika in min kläder i garderoben som jag lovat mamma i tre dagar nu.

17 dagar, sedan sitter vi där i skolan igen.
RSS 2.0