låt det gå aaaaahh

Helgens bravader har kommit lite på sidospår och villovägar. Lite bilder och lite text ska jag nog kunna få in ändå. Det är ju trots allt nått att minnas.

Klockan 2 stod den blåa bilen utanför mitt hus, julia med familj och en amanda. Bilen styrdes mot malmö och energiska tjejer i baksätet blev en sovandes kristin. Väl framme åkte vi till mobilia (?) och kollade lite i affärer innan vi åkte dit vi skulle bosätta oss. Bekanta sig lite, fixa sig lite, äta lite och sedan begav vi oss mot stan. Missade maksinen, men vi hann kolla på familjen och shout out louds. Det var bra. Räkmackade oss hem på bussen, det var najs. Innan dess hann vi naturligtvis kränga en varsin kebabrulle. Vad annars liksom?

Nästa dag vaknade vi alla lite utslagna. Åt frukost, packade ihop och körde mot stan. Fick en guidad tur av julia, eftersom jag och amanda inte kände oss riktigt hemma i malmö. Vi myste lite vid havet också. Mer shopping väntade innan vi åkte ner till stan senare på kvällen igen. Miike Snow, Melissa Horn och Lars Winnerbäck. Wonderful och melissa kommer jag troligtvis inte kunna att lyssna på ett tag. Mer tårar än skratt, från oss alla skulle jag kunna tro. Vi åkte nöjda hemåt för få timmars sömn och en skola som väntade på måndagen.








Något sådär.

Idag hade vi egen hårvård. DET är soft.
ikväll var johanna här och slingade håret och klippte sig.
finis


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0