om du aldrig provat, hur kan du då vara säker

Idag har jag varit trött, trött och en gnutta trött. Vet inte varför, men att ligga i sängen är nog egentligen jobbigare än man kan tro. Att sitta på sjön i en båt är också ganska utmattande. Hade jag suttit vid den andra datorn hade jag kunnat visa er bilder, men så tur har vi inte idag. Jag packade iallafall med mig två kuddar att ha ifall ifall. Erfaren som jag är vet jag att jag brukar kunna sova ganska gott. Även igår. Och inte för att tala om vem som plockade upp fiskarna. En stor en, en liten och en ful. Fast vi var snälla och lät dem simma vidare i det stora djupa. Hehe.

Idag har jag suttit med min bak i en stol på arbetsförmedlingen i över en timme. Utan att egentligen göra någon nytta. Cyklade sedan till hartmans för en kopp kaffe och en muffin med cristian och johan. Nästan tre timmar satt vi där och pratade innan jag, kissignödig, begav mig hemåt.

Efter en promenad, en kopp te och ett knäckebröd är jag ganska utslagen. Fast ändå inte trött. Imorgon ska pappa väcka mig tidigt, gode gud. Bäst att kolla lite sex and the city och sova.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0