hej. långt, meningslöst inlägg. hejdå.

Okej. Helgen har varit fullspäckad, det med endast utgång på utgång. Fredagen i skolan var ganska lugn. Med lite mentorstid, tid att död och en Mifa lektion med något ämne jag inte minns vad det var, vid 2 kunde vi sätta oss på tåget hem. Jag fortsatte färden med pappa i byn en sväng och sedan en omgång välbehövlig sömn. När klockan närmade sig sex var det dags för duschen och åka hem till lisa. Fix, dans, sång och en hel del bål senare befann vi oss och skakade rumpan på speak easys dansgolv. Det var annat än vi var vana vid, men bekanta befann sig på samma plats vilket gjorde kvällen toppen. Jag blev skallad i huvudet så jag trodde jag skulle flyga i golvet. Jag undrar om killen som skallade mig tappade sina tänder, för jag tror fortfarande att de sitter kvar i mitt huvud. Vid 2 tändes lamporna och vi skickades ut, vidare mot torggrillen. Där hamnar visst alla av någon anledning. Det skulle vara värt att sätta upp ett partytält med lite musik. Vi försvann sedan vidare på efterfest och efter efterfesten kom mamma och körde hem oss.

Lördagens uppvisning mitt på älmhults "stor"torg var till förgäves. Mattor bars, airtrack blåstes upp och presseningar matades ut. Med ett tjugo minuters försenat schema förstördes det på bara några få minuter. Blå himmel blev svarta moln, ösregn och åska. Vi haffade handdukar av alla närboende och försökte torka bort allt regn. Väl klara och redo för att hoppa öppnar det upp sig igen. Då var det bara till att packa ner skiten och säga tack och hej.

Hela dagen spenderade jag helt ensam i huset, framför oth. Sedan var det dags för att på att igen. Bålen byttes ut mot ice magaritas och musiken sattes återigen igång. Jag, lisa, angelina och emilia tog för andra kvällen irad en taxi till byn. Satte språng mot wärkstan, dansade in i natten. Vi hamnade återigen på torggrillen innan jag lisa och daniel gick mot ett slut på kvällen. Jag fick skjuts av min kära mami som blivit lite utav en fyllechaffis åt både mig och martina. One tree hill blev underhållningen för en mindre trött kristin innan jag riktigt kunde avsluta kvällens bravader.

Söndagen gick åt till att sova, tills jag klockan halv 6 bestämde mig för att lämna sängen för en promenad. När jag befann mig i huset igen la jag mig direkt i sängen och kollade på vad som brukar visas på min dator. Idag är det åter igen måndag, lite frilleteknik och mest teoretiskt och svenska. Gjorde lite teater i salongen också. Första träningen idag. Jag kommer ha grov träningsvärk i vartenda muskel, kanske.

nu väntar min säng, tjarå.
bilder kommer INTE!
hehe


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0