I wanna live a life from a new perspective

Snöig dag minst sagt, men också väldigt bra. Idag började vi dagen med idrott med it-medida. It-medida tycker tydligen inte om FR1, vi är högljuda och allmänt jobbiga. Vad gör man med folk som tycker man är högljud och allmänt jobbiga? Jo, man klår dem i innebandy. Som pricken över i:et, med en hel del hjälp av Jerrys coaching. Han är bra.

Fisklunch och efter det skulle vi tydligen på föreläsning om a non smoken generation. Den visan har man inte fått gå igenom förut, eller jo, 2 gånger förut faktiskt. Det var helt okej. När den var slut var de dags för att bara sitta och nöta word. Skrev så att fingrarna blödde (inte riktigt) och vid tre sprang vi som galnar till tåget. DET var jobbigt. Jag traskade hem med sällskap av martina som övervägde att ta skånebussen hem till vår gata. Lat är ordet för sådana som henne.

Mat hemma sedan träning på haganäs. Idag var de tre barn i min grupp, ganska stor skillnad att gå från en grupp med ca 40 barn till en med 3. Efter träningen gick jag hem. Notera att jag gick i snöfall blanat med regn, sådär härlig känsla. Nu har jag egentligen alldeles för mycket att göra, syftar enbart på svenskan. Jag vill inte sätta igång, men de är nog dags för det nu. Kanske jag återkommer när jag är klar, om jag inte drabbats av dyslexi.Tjing!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0