:D:D

Ingen tid för bloggen längre, den blir lite lidande så att säj. Egentligen borde jag uppdatera som bara den för jag har ingen kamera så jag borde förena sommaren på något sätt. Går sådär bra. Får prata ur minnet nu då.

Efter jobbet i tisdags cyklade jag bort till johanna och senare kom titti, paulina, caroline, evelina och sophie. Vi fikade en sjuhelsikes massa goda bakelser och så spelade vi kubb. Himla trevligt. Begav mig senare hemåt för att sova.

Dagen efter väntades jobb och senare på eftermiddagen åkte jag bort till salong monica för att träffa fina fina amanda. Hon klippte mig medans vi tog igen lite snack som var ganska bra och behövligt. Kommer inte ihåg vad jag gjorde på kvällen men det var säkerligen inget roligt anyway.

På torsdagen åkte la familia till hällevik för sol och bad. Jag badade twice och njöt av det fullt ut. Trots att det kändes som minusgrader i vattnet. Åkte in till lilla stan och kollade på fiskemuseum och hamnen. Köpte lite fika och åt. Åkte till sölvesborg och vidare till en rastplats för att fika. När jag kom hem åkte jag till willys, träffade julia, lisa, amanda och paalmen. hehe ASFINT! Vi köpte goda frukter och åkte bort till lägenheten. Pratade och mös med ett glas vin. Några bastade och sedan gick vi och la oss. Kvart i sju steg jag och upp tog mitt pick och pack och åkte iväg till jobbet. Det sög. Solade lite när jag kom hem och nu sitter jag hemma hos johanna. Ikväll ska vi dra på party och dansaaaa. Fint det.

HERRÅ!



Kommentarer
Nathalie o Ebba

hej hej :D<3 lust o följa varann via bloglovin ? =)<3

2010-07-10 @ 19:54:21
URL: http://liveonetime.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0