hold me tight and never let me go












Att tala från bilderna kan jag säga att jag hade en alldeles perfekt födelsedag. Som var i torsdes, här har det gått många dagar utan uppdatering. Presenterna från familj och lisa har jag till och med på bild. Kameran fick jag i förskott och pengar var också något de hade förstått att jag var i behov av. Natten var lånsam, ungefär som när man var tio och ville vakna och ha sin födelsedag. Mobilen plingade på högvarv redan vid 12 och det fortsatte halva natten och hela dagen. Vid sju vaknade jag och tänkte slänga mobilen i väggen, men kom på att jag fyllde år och folk egentligen bara var snälla. Kollade lite på tv och väntade på att någon skulle komma in och sjunga för mig. En timme väntade jag innan jag fick frukost på sängen och paketer. Myste lite tillsammans innan jag klev in i duschen och gjorde vad som behövdes. Tog på mig ansvaret för tårtorna och det fanns inte en smula över när gästerna lämnat huset igen. Pretty great I guess. Vid tre kom de som skulle komma och vi satte igång grillen för en bit mat och gott sällskap. Tårta och kaffe på det, samt en massa busandes ungar. Vid nio kom Johanna för en klippning och en blomma hade hon med sig. Gulligt! Strax där efter dog jag i min säng och ville egentligen inte ha en morgondag, för då vankades det jobb. Tidigt.

Sagt och gjort, jobb stod på schemat och enda sedan dess har jag knappt haft någon koll på vad jag har gjort. Jag har jobbat varje dag sedan i tordes och äntligen får jag några fria dagar. Tills torsdag, sedan är nästa jobbtillfälle lördag och sedan nästa lördag igen. Så tre pass kvar, FAN vad skönt! För övrigt har det varit riktigt crapy väder här. Regn och rusk, fast det behöver vi väl det också. Lördagskvällen såg ut såhär:

Också en jävligt crapy bild. Känns som att vi hade tjugo kameror igång samtidigt, svårt att hålla fokus. Hade handen på hjärtat att inte publicera några bilder, kunde inte låta bli. FAST, det finns fler jag är så sugen på att visa för mina nära och kära. Framför allt för att gamla gubbar som läser vad jag har att dela med mig av. Hehe. Jag tänker visa er min schysta sida och låta de vara som det är. No more pictures. Just nu, en annan dag kanske. Då känner jag nog inte för att vara lika snäll.

Idag har det varit fint väder och jag jobbade i jeans. Trodde det behövdes eftersom jag frös så mycket i natt att jag var tvungen att sova i mjukisbyxor och fetetröja. Jeans var tydligen inte likna behövande en dag som denna. Nix. La mig lite ute i solen när jag kom hem. Gick en promenad med mamma till byn, köpte en klänning och en blus. Kanske blir jag nöjd, kanske ångrar jag mig. Vi får se.

Imorgon ska jag till växjö med pappa och mamma. Kul. Så att jag får väl ta och sova nu, har jag nått att berätta återkommer jag en annan dag. PUSSSS!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0