gråt ut kära du, det är lika bra

Det känns konstigt att säga att vi har sommarlov. Det är för tidigt, för oplanerat och alldeles för tråkigt att skiljas från så otroligt bra mates. Jag ska inte ljuga, det var tufft att säga hej då för att inte ses på säkert 10 veckor! Dagen till ära var bra från början till slut.

Vi kom till skolan och möttes av alla fina tjejer i klänningar och bara ben. Man kunde tro vi underskattat regnet. Pratade lite inne i tekniksalen innan vi begav oss till matsalen för att känna oss helt felplacerade. Det var troligtvis bara vår klass som tog det här med skolavslutning på allvar. Där inne drog vi igång betygsjakten. Vi fick göra många saker som att placera ut länder på en karta, kasta en liten dator, göra mentos-cola-fontänen, lösa mattekluringar, vispa grädde, steka pannkaka, rulla permanent, skicka blombud och diverse saker. Eftersom fjäsk var tillåtet körde vi hårt på de och sjöng fint för alla lärarna. Det lönade sig och vi satte mvg på alla uppgifter vilket gav oss en andra plats! För att vara nybörjare i tävlingen och förstaringare så tyckte jag det var helt okej. Mer än okej, det var kalas!

Tävlingen var avslutat och vi gick för att äta hamburgare i matsalen. Vi fick sedan lov om att gå in i salongen och göra oss fina i håret igen eftersom regnet inte kunde hålla sig borta. När vi var klara där höll Barbro och Lien ett litet tal och så fick vi ut våra betyg. På 8 av 10 kurser hade jag högsta betyg och är väldigt nöjd med det! När vi kramats lite extra med barbro (som ska sluta. apa apa apa apa) gick vi ner till gamla teatern för att bjudas på ett helsikes underhåll. Lite söta killar, snygg sångare i ett bra band, magdans, trolleri och lite stipendium-utdelning var vi färdiga där. Grattis till Fanny och Malin L som fick det! Vi gick mot tåget, bamsekramades hejdå innan vi lämnade våra kära tjejer för att köpa fika till tågresan. Tågresan hem var med andra ord väldigt mysig, seda hade vi lite kramkalas på tåget innan vi alla gick skilda vägar.

Nu har jag med andra ord sommarlov. Jag har igen ångest över jobb eller skola, vilket är skönt. Att slippa klicka in sig på fronter varje dag ska bli en oerhörd lättnad. Också att stiga upp klockan halv 6 varje dag för att tvinga sig ner till tåget klockan 7. Ganska skönt det också. Jag tänkter njuta, njuta och leva världens bästa liv.


Som ni säkert har lagt märke till så blir bilderna större om ni klickar på dem. För er som inte riktigt kan se vad miniatyrerna föreställer. Fast de visste ni väl redan.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0