midsommar

Nu har det hänt en del sedan senast. På två dagar med andra ord. Igår var det midsommarfirande på gång. Startade dagen med lite jobb, fick anstränga mig extremly mycket för att säga missommar som alla här i smålandet säger, tydligen alla utom jag. När mitt pass var slut cyklade jag hemåt och in i duschen. Åkte hem till julia där det fixades och trixades. Vi cyklade och hämtade blommor. Gjorde finfina kransar och en mindre fin midsommarstång, men vad gör det. Vi hade otroligt mycket mat/efterrätt men de hanns inte riktigt ta vara på. Vi åt lite lunch och slängde i oss lite efterrätt efter att ha dansat hejvilt på altanen och ute på gräset. Jag och matilda flörtade lite med the guy next door och försökte få honom till att ta ett kort på oss alla. Med tanke på att han var polack och tjejkompisar blir girlsfriends på engelska så kan ni tänka er hur de gick. Bilderna blev inte ens bra, dumma polack.

Efter stök och stoj cyklade vi mot David. Där möttes vi av ett gäng fulla killar, några stumma människor och en hel del knott. Knottjävlar är allt jag har att uttrycka. När de många begett sig satt vi inne och pratade på toan. Jag och matilda övervägde att bada i poolen men fegade ur. Jag gick hemåt med oscar som sällskap, vilket kan ha uppfattats precis HUR som helst. Hehe, kallingmannen med två systemet påsar.

Jag somnade efter lite pastasallad i magen och vaknade ett par timmar senare. Ja då var de dags för jobb sådär mitt på morgonen. Trött som ett as skjutsade mamma ner mig till maxi, sov lite sedan hämtade hon mig igen. Cyklade till willys och mötte jullan och carolina, sedan kom lisa med. Vi begav oss ut till näset, fikade och mös jättemycket! finafinisar. Snart är tanken att de ska komma hit och vi ska grilla lite, ta de lite lugnt sådär. Imorgon ska de jobbas på morgonen också, fint de. Eller, nej.

Har många fina bilder att hämta från tre olika kameror, jobbigt när man inte har en egen. Får väl se när det finns bilder att visa för allmänheten, heheh. Nu ska jag spela kubb med mig själv. Puss


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0