yep

jag tror jag börjar bli sjuk
min dag har varit dyster och nu regnar det igen.
here we go

down in the past

2 timmar var jag ute och gick. Jag hade sällskap av lisa mesta dels av tiden, förutom att det tog mig 40 minuter att komma till lisa. 20 hem, hehe. Det var grymt skönt med lite sol iallafall, även om den mest dök upp när vi redan hade gått vår runda. Duktiga är vi iallafall. Dock pallade jag inte trycket när jag skulle till träningen och var tvungen att be om skjuts. I detta fina väder! Ångrar det lite, men mina fötter värker fortfarande.

Träningen var bra och nu väntar jag på god mat. Vad det nu än kommer att bli, så blir det nog bra. Jag ska sova ap-tidigt idag eftersom jag inte sov något inatt, det börjar komma fram nu så att säj.

glödlampa

don't upset the rhythm

När klockan slog kvart i fem hade jag hunnit kolla färdigt ett one tree hill avsnitt och hela marley and me. Sedan stängde jag ner datorn och tvingade mig själv ner i djup sömn. Gick sådär bra när timmerstocksarbetarna jobbade utanför och deras strålkastare styrdes rätt in i mitt rum. Lat som jag är gjorde jag inget åt de och lät persiennerna vara hänga där de hängde.

Jag har övningskört idag, första gången på länge. Lite ringrostig och nervositeten på parkeringen var allt annat än okej. Snart ska jag och lisa ta en powerwalk i de fina skogarna uppe i klöxhult.
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

bara för att alla andra gör det och bara för att gör det.

http://open.spotify.com/track/0CFeHYikDDmpRxbQYrFCL0
varsågod

död

varför gud?
VARFÖR kan inte jag sova?

oh



men oj, hallå?
detta var väl inte riktigt vad jag menade med mitt förra inlägg med hunden och katten.  Men det var ett snällt erbjudande iallafall, heheh.

nu ska vi fika kaffe och tårta, vuxet. Pappa ska få öppna finfina presenter jag kirrat också. Han är allt en lycklig man!

på andra sidan jorden, på andra sidan stan

Jag skyller min sena uppstigning på klockan, det tar tid att vänja sig vid ny tid. Ni vet hur det är. Jag har bakat tårtan och den blev... fin. Varit nere i byn lite och gjort ingenting i princip. Måste ner snart igen, ska köpa smålandsposten. Det ska tydligen finnas bilder där ifrån tävlingen som jag är sugen på att se.

För övrigt regnar det ute, precis som klart.se sa att det skulle göra.
Bra de kan hålla något de lovar.
Jag mår ganska bra och har ätit fisk för andra dagen i rad.

I somehow find, you and I collide

Det känns rätt bra att läsa allas facebook-statusuppdateringar om diverse redovisningar och plugg som måste göras, när jag själv kommer att kunna sova hur länge jag vill imorgon. Vädret framöver ser dock inte så ljust ut på klart.se. Mulet och lätt regn, g-great!

Jag och mamma gjorde förövrigt en visit på willys och maxi för att handla lite. Maxi var stängt, så egentligen var vi inte där. Vi bara körde en drive-by i parkeringen tills vi upptäckte skylten med öppetiderna. Vi var där 5 över sju, de stänger sju sharp! I såna fall önskade man att man vore som kungen, med makt att hålla matbutikerna öppna i några minuter till för att hinna köpa vad som köpas skall. Jag är ingen kung och maxi hade inget medlidande. Jag får helt enkelt ta min cykel imorgon.


Nu känner jag att jag måste skaffa comviq, jag vill ha lika fina kompisar.

trouble

Pappa fyller år imorgon och jag har fortfarande inte köpt något. Jag känner mig dålig, men det är tanken som räknas. Min tanke var att imorgon baka en fet tårta till honom och köpa något litet. Vem gillar inte att äta tårta på sin födelsedag? Tänkte väl det. Så för att det ska bli en överraskning så behöver jag stiga upp ungefär klockan... 5. Won't happen. Jag får nog kliva in i duschen och ta mig en riktig funderare. Tårta ska han få iallfall!

tur man bara fyller år en gång om året...

28 mars

Det kändes bra att vrida fram alla klockor i huset idag, ljusare tider. Det som saknas nu är varma vårkvällar. Det är nära nu. Nu ska jag ut och träna lite med mollen, han ska bli kung på att gå i koppel. Det är han inte ännu, men snart jäklar i det. Hehe.


en bild från igår jag lånade av sanna, :)

I have you to thank for making me so, so hard to please because you treaded me so

Jag kan inte rå för mer än att tycka att det är fruktansvärt mysigt att höra regnet smattra mot rutan. Jag hör också hur Molle ligger och drömmer från min rum, det låter som små hickningar. Jag förundras samtidigt över hur jag, ännu en kväll, kommer att sitta hemma med pappa vid sidan om mig. En kopp te och något gott kommer också att finnas vid min sida.

Efter att ha kollat på tävlingen om och om igen så blir jag mer besviken över vår andra plats. Upp med hakan, jag ser fram emot Västervik!
nu; män som hatar kvinnor

gyllene hatten

Nu är jag hemma från en bra dag i växjö tillsammans med ägk. Halv 11 satte vi oss i bilen och bilen styrdes säkert mot teleborgshallen. Lite felkörningar måste man räkna med. Hela familjen plus anna var ihoppackade bilen. Så fort vi kom på plats var de snabbt på med smink och dylikt som hattar, handske och skjorta. Förträning i tio minuter och sedan var det dags att defilera in.  Vi var nog mer nervösa för de än för själva dansen, det kändes som det.

När det var avklarat fick vi reda på att vi var andra ut. Tingsryd var före. Vi gjorde ett strålande jobb tycker jag och fick till det utmärkt. Likaså de andra tävlande lagen. Vinnaren av gyllene hatten blev tingsryds tjejer! Det var showigt med glitter paruker och silverlackade tights (sen när började michael använda det? hehe), publiken applåderade med dem hela låten. För att klaga lite (måste) så måste jag säga att jag tycker deras dans mest innehöll samma rörelser om och om igen. Men tävling är tävling, är det utstrålning och hur mycket publiken tycker om dem som domarna kollar på så var de rätt lag som vann. Vi hade iallafall dansen som man mest kunde anknyta till michael jackson, till och med några ledare kom fram och berättade vilket fantastiskt jobb vi gjorde, men de räckte bara till andra platsen. Besviken, men ändå glad.

Efter många om och men, lite klipp och klistra i program på datorn har jag äntligen fått in de på youtube. Dock är kvalitén i sämsta lag och det är något i mitten av rutan, men bortse från det.

enjoy!

!

22.55 gick jag och la mig, somnade på stört!
Idag vaknade jag 08.17 för er som är intresserade. Är ganska taggad för Gyllene Hatten för övrigt, känner på mig att älmhult kommer att kunna komma på en bra placering då det bara är fem tävlande lag.

Tjoho, dags att börja göra sig iordning. Ha en bra saturday!

fredag

Fattar inte att fyra tjejer kan göra så mycket ljud ifrån sig
dags för öronpropparna
maten de lagade till mig var iallafall god, något bra.

det kommer bli en lång kväll

påsklov!

Det känns ganska bra att det är strålande solsken när jag tar påsklov. Tråkigt nog har jag inte hunnit njuta av den idag, men framöver blir det bra.

Idag var som sagt sista dagen på praktiken. Kändes lite tråkigt på något sätt, men ändå skönt. Jag köpte med mig lite wienerbröd som tack för att jag fick någonstans att vara. Då kände jag mig snäll. hehe. Jag har vikt handdukar i tusen, tvättat skålar, schamponerat, dragit ut slingor i hätta, diskat, tvättat, slagits med torktumlarn, bränt mig på fingret, cyklat hem för att ha lunch och sopat med sopborsten - allt för sista gången på ett tag. Jag fick till och med en ny vänförfrågan på facebook, spännande må jag säj. Med mig hem, som tacken för att ha slitit som ett djur med borsten i handen (inte riktigt), fick jag ett materix-hårspray, volymschampo, root effect och slikesdroppar som är l'anzas. På tok för mycket egentligen, men så himla gulliga! Får jag chansen är jag gärna där fler gånger på praktik :)

Halv 4 sa vi hej då och klippte strängarna, hehe. Jag måste dock ner i byn snart igen för att inhandla nya, hela strumpbyxor som skall användas imorgon inför tävlingen. Vi sa med heltäckande fot va? Så jag inte är helt ute och cyklar. Planerna för ikväll existerar inte längre, jag nöjer mig med en kopp te och film med pappa.

andreas grega

det som gnager mest är ovissheten och det stör mig, något fruktansvärt.

men som tur väl är kan jag leva på att jag spenderat dagen med världens greatigaste kompisar.



jag vill se andreas grega, NU!!

dag x

FY vilken jädrans vårvärder vi har haft idag. Redan på morgonen kände jag en bra dag framför mig. Byxdressen åkte på, skinnjackan och mina sunglasses fick följa med (de åkte även på ett par gånger). Klockan elva mötte jag amanda på stationen, vi satte oss på tåget mot växjö i undran om vart julia var. Några sekunder senare for julia genom dörren och tågchaffuören meddelade att vi "bara" skulle släppa på en tjej till. hehe.

Strålande solsken. Vi mötte upp lisa och palmen för att få lite mat i magen. En thairestaurang, ganska nyöppnad fick det bli. Och OJ vad mat vi fick. Vi hade kunnat klara oss i flera dagar på maten där, i swear. Vi gick mot konsum för att ta bussen till tipshallen. Där var de varmt och mycket folk. Montrar överallt och en hel del känningar. Efter några timmar i vimlet packades det ihop och vi gick vidare mot stan.

Årets första vårbild är nu tagen och kommer att bli officiell så fort jag orkar slänga över den på datorn. SUPERFINT! Nu ska jag njuta av min nyinköpta havredryck med chokladsmak (som vi lurades på att köpa på maxi idag, ack så god!) och även nyinköpt sirapsbröd. Mumma! Solen skiner fortfarande och klockan är kvart i 6. Det vill jag se mer av och kommer säkerligen att göra. Hejsvejs.

!!!

Albin gjorde min kväll nyss! Mina underubrikerna på alla mina mappar hade försvunnit, putts väck och jag vettekatten hur. Där satt jag i flera minuter (30) och försökte och försökte. Gav upp efter att ha skrivit till halva min kontakt lista på msn efter hjälp, ingen kunde. Sedan dök en stjärna upp, och fixade det bara SÅDÄR! Lätt som en plätt. Den där albin erliksson, great man! :)

Imorgon ska jag inte vakna en minut före nio.
godnatt

såhär glad är jag
jag kan bjuda på mig själv, bara för att albin är bäst

I like it better when it hurts

Nu tar jag en dag paus från praktiken för att imorgon åka till växjö och vidare mot tipshallen. Dag X för all del. Och för att fortsätta klaga som jag de två närmsta veckorna har gjort så är mina händer för färligt förstörda. Det som stör mig mest är att jag inte kan komma på vad det är som jag är allergisk mot,  vilket jag antagligen är. Nu har jag smörjt in dem, vill mest bara skrika nu, för det känns som att jag har doppat dem i 10000grader varmt vatten, skämtar inte.

Kvart över fyra tog jag mitt pick och pack och gick hemåt. Efter en ganska god lunch tillsammans med systeryster på Olé. Tog mig en runda ute i spåret med molle. Det var livsfarligt. Nu funderar jag på att göra en äppelkaka (igen) och njuta av lite sovmorgon imon. (som om jag inte redan har haft värsta lyxtiderna, kommer bli tufft att stiga upp halv sex sen. Först påsklov)


stor nos

ibland kan jag sakna tryggheten från gamla dagar

det är alltid samma visa med dig







over and over again

you look so fine, I really wanna make you mine.

Känns rätt fint med ett eventuellt städjobb på qompaniet.  Dagen till ära har varit mer än bra. Mina fötter har värkt mer än mest. Jag har rullat permanent spolar på en docka med tre meter långt hår. Det skiljde sig från övriga aktiviteter jag utför. Det har regnat idag och varje gång jag ska ut till tvättstugan fick mössan åka på. Med andra ord tripplade jag hela håret, rätt så jävla i onödan.

Hur som haver. Kvart i 5 blev det brådis ner till gympan. Träffade hela gänget och alla är så duktiga! :) Jag träffade väldigt gamla, saknade aniskten också! Lite Johanna, lite titti, lite evelina och mycket killar. Luktade det rök, ja där fanns det danskar. Kom man in i ett rökmoln hade det varit danskar i närheten. Man kan väl säga att ungefär 9 av 10 danskar luktade rök och antagligen hade en cigg bakom örat.

Nu ska jag kliva in i duschen och njuta av min säng.
godnatt och hejdå.

jag är sne

Dag 1 på andra veckan är klar. Känns rätt bra ändå. Lekte lite med dockan och gjorde frisyrer, städning, springa i trappor för att komma till tvättstugan och så vidare. Halv fem gick jag ner mot haganäs och gjorde iordning för träning. Tränade inför tävlingen och hoppade lite. Vi konstaterade återigen att jag, jag är sne.

Nu är jag hemma, har pratat i telefon med lisa och jag saknar henne. Krängde lite paj samtidigt och nu ömmar mina fötter som aldrig förr. Jag är trött och mest sugen på att sova.


dom här saknar jag också

you light up my world

Min byxdress från hm kom idag och också min bikiniunderdel. Nu har jag vad som önskades och de var fin fint!

Träningen idag var lång, jag var trött och min kropp hängde mest åt ett annat håll. Det gick bra ändå och tävligen kan bli riktigt kanon. På lördag gäller det att ge järnet. Mycket tävlingar på en och samma termin nu kan jag känna, på lördag är det gyllene hatten, om ett par veckor är det DM och i juni ska vi på dancecompetition i västervik. Mycket att stå i, men ack så roligt!

Nu har jag druckit jucie i liter och varvat ner efter dansen. Jag höll på att gå in på konsum utan mina brallor idag också. Kunde ha blivit en pinsam situation, men jag hade hjärnan med mig och hann dra på mig byxorna utanför bilen.
ps. jag hatar robin för att ha visat mig bubble spinner.
han ska ner!

:)

Idag ska jag hämta mitt nästa h&m paket som har kommit, förhoppningsvis finner jag allt återstående i den. Jag unnade mig en hårinpackning idag också, känns bra och omtänksamt av mig att ta hand om det.

Det känns förövrigt ganska bra att vår vita gräsmatta börjar bli grön, dassigt grön. Om några månader är den grönare än det grönaste gräset. Och så kommer det att växa ogräs på det och min pappa kommer plocka upp vartenda en. Jag kommer kunna ha mina jeansshorts, ligga på gräsmattan och dricka milkshake, saft works too. Fina tankar.


Ett litet grattis till Daniel kan vi få in här också, bilden är tillägnad till honom. Att förlora i buzz var något som tog hårt på honom. Grattis buddy!

young and rich

Det är lite oroväckande att jag har massiva utslag på knogarna, jag hoppas fan inte att jag är allergisk mot någon ämne, då kan de bli så att jag tar livet av mig, möljligtvis. Lång mening.

Igår kväll hade jag och pappa moviekväll efter att vi bakat en äppelkaka. Vi kollade först på män som hatar kvinnor och den gröna milen. Jag somnade i soffan och vaknade av att jag hörde att pappa pratade med mig. Jag var ganska vid omedvetande och kan ha svarat vad som helst. Jag minns iallafall att jag muttrade något i stil med; nu går jag och lägger mig. Stapplade in på mitt rum och sov som en stock.

Vaknade halv 10 idag, städade mitt rum så fort jag vaknat till lite. Nu är jag klar och ganska pepp på mat. Ikväll ska jag dansa, från 6-halv9 även idag, tufft med bra! Vi hörs när vi hörs :)

in my head

Praktiken igår var över förväntan. Jag trivs som fisken i havet. Vad jag gjorde vet ni antagligen redan, men det var bra. Igår på kvällen var vi och bowlade i ostbyn. Det gick bra och jag utklassade varenda kotte i hela byggnaden, nästan. Lite mat på vikingen (?) och kortspel/film hos jesper gjorde mig trött så jag och martina körde hem vid 12.

Idag har jag inte gjort ett smack! Jag har träningsvärk i min högerarm och ont i tassarna. En runda på maxi och willys har jag hunnit med. Kollat på the city maraton och bakat äppelkaka med pappa och mamma. Nu sitter jag i min ensamhet, martina har åkt för att spendera vad som är kvar av helgen i halmstad. So here i am, all alone. Ganska skönt faktiskt.


jag vet någon som behövde ett bad efter morgonens bravader i trädgården. Jag har ingen aning om vad som hände, men helt plötsligt hade vi en ny hund, en lite brunare.

måns måns måns


HUR snygg är han inte?
plus att det är spanien rakt igenom hela låten, fina minnen

I was aiming for the sky

Typiskt mig att glömma nämna att jag har klippt mig, eller jag har inte klippt mig. Sofia har och det blev fint! Kvällen i sig kommer att spenderas i soffan, framför tvn.

Nu ska jag stappla in i duschen.



något i mig säger klipp lugg!
något annat säger nej för fan...

the city is a war

Rough day. Idag har jag hunnit med hur mycket som helst känns det som. Jag har sprungit rundor i byn, sökande efter påskris och fjädrar. Fjädrarna var svåra att få tag på, tur väl mötte jag pappa i byn så han kunde köra mig till maxi. Där fann jag fjädrarna jag sökte och begav mig åter tillbaka salongen. Tillsammans med Sofia pyntade vi ena skyltfönstret med färgglada fjädrar och L'anzas produkter, super fint! hehe. Jag besökte även deras källare och jag har ångrat mig. Jag känner på mig att just den källaren kommer att bli min död. Konstigt att en salong harmycket läskiga ställen ingen egentligen känner till. Trodde också jag skulle dö när jag delade den kvadratmeter stora hissen med en annan man, men det gick bra. Känns som att jag tänker alldeles för mycket ont om människor nu för tiden. Jag som brukade se gott i alla.

Efter lite lunch var jag tillbaka på Qompaniet och jag städade lite, tvättade lite, sedan fick jag en kund att ta hand om. Jag slingade denna lilla kille med hätta, jag gissar på att han blev superfin. Hann nämligen inte se resultatet då jag fick gå hem och tog tillfälle i akt. Träffade på en Claes som ville beställa tid också :) Sedan gick jag hemåt med mina ben släpandes efter mig. Nu väntar jag på något gott och lyssnar på cobra starship.

you're only happy when you're sad

Mamma borde gå en kurs i datorkunskap. Hon ville in på youtube, kunde varken stava eller hitta tagnetnerna. Som pricken över i:et var hon inne på "googlade" det på facebook och kom in på en fan-sida. Tack och lov att ingen mer kan ta del av detta, förrän nu, i skrift.

Martinas hår blev rakt och fint. Passade på att tunna ut det lite med min effileringssax som jag har använt två gånger under min livstid, varav denna gången endast blev tre klipp. Man måste börja någonstans. Mycket frisör-snack känner jag, bättring! Nu sitter jag och äter djungelvrål och väntar på vad livet har att erbjuda.

Manboy är lite utav en hit, just nu iallafall. Den spelas på radion, om och om igen i salongen. Jag kan den snart utantill.
Min "mars 2010"-mapp har för övrigt inte så mycket att erbjuda i bildväg just nu, gott om bilder är det ont om. Jag får förlita mig på mitt fotogeniska minne och försöka minnas utan bilder. PUSS(y)!

under the moonlight, you see a sight that almost stops your heart

Jag lyckades hålla mig ifrån tvättmassakern och kunde i lugn och ro (eller inte) tvätta. Idag har jag spenderat dagen över allt i salongen nästan. Gjorde en uppsättning på ett dockhuvud. Resten var mest likadant, förståeligt med tanke på att jag inte kan göra så mycket. Jag tar en dag i sänder. Kvart över 4 fick jag fint besök vid namn Julia, vi pratade lite, jag fick sluta och vi sa hej då medan hon knallade bort till sin salong igen.

Nu har jag fortsatt agera frisör, fast på hemmaplan. Jag har rakpermanentat henne och om fem minuter ska det sköljas ur. Frågan är hur bra resultat det kommer att bli, med tanke på vad slutdatumet på förpackningen visade. Hehe, nej så illa var det å andra sidan inte. Jag håller mina tummar i  behåll och hoppas att det blir fint och att hennes hår sitter på plats när det tvättats ur.


en aning oslipad, men blir nog bra med utstyrsel och diverse tillägg. Och efter MÅNGA repetitioner på dansen. Hoppas på vinst även detta året!

i really hope you do

Varför känns det som att jag ska bli styckmördad varje gång jag ska åker upp för att tvätta handdukarna? Jag avskyr hissar och lägenheter med grönt mattgolv, gröna väggar och grönt tak.

Nu ska jag äta korv och potatismos, magnifikt och lättlagat.

goofy

förresten så gled det förbi ett sprillans nytt tåg framför vårt hus ikväll. Plasten på sätena var inte ens avtagna och i taket hände lysrörslampor med kartong runtom. Tänk att få sitta på den snäckan påväg till och från växjö varje dag.

jag ska bli mästarnas mästare, någon dag.

en del av min vardag

Inte så sugen på att vakna upp imorgon, men ett måste är ett måste i vilket fall som helst. Inga undantag. Känns lite dött när jag började tänka på påsklovet för en minut sedan. Ett påsklov jag kommer att få spendera med mig, mig och mig själv troligtvis. Sura växjö som inte kan ha lovet samma vecka som resten av småland. Punkt.

Idag har jag kört lite av samma visa som igår. Städat lite, plockat, schamponerat, you name it! Om inte kan ni alltid läsa nedan om vad jag gjorde, för er riktiga stalkers som följer varje steg jag tar :) hehe. En sak som skiljde sig från igår var en danne som skulle klippa sig och en, förbaskat, snygg kille. Blev nästan lite kär i honom. Leverantör dessutom! Har jag tur lär jag få se mer av honom under mina dagar, hehe.

Jag slutade halv fem och cyklade ner till träningen. Där hände allt och ingenting. Ett tag hände det för mycket. Vi löste vårt problem och lekte vidare. Nu är jag hemma, jag och martina har krängt en halv kebabrulle (hej tjockisar!). Nyduschad och ganska ren tänkte jag gå och lägga mig. Imorgon väntar ännu en tuff dag. Godnatt!

a rush of blood to the head

Jag fattar inte hur jag ska orka fler sådanahär dagar. Det enda jag uttrycker mig i nu för tiden är att jag är slutkörd. Och återigen är jag slutkörd. I knäna, ryggen, benen, över allt.  Att vara en hårt arbetande praktikant är inte en situation jag skulle vilja sätta någon i. Inte så mycket som torktumlaren har strulat för mig idag, det vill jag inte min värsta fiende ens. Jag har dessutom städat och lyft så många schampoflaskor att jag troligtvis kommer att ha träningsvärk imorgon.  Jag har sopat hår och schamopnerat. Klättrat på stegar och diskat. Prismärkt varor och plockat upp. Så här skulle jag kunna fortsätta en hel dag, men det var vi inte tid för. Jag stormtrivs i vilket fall som helst, vilket kommer att göra att dessa två veckor kommer att springa förbi. 

Halv 5 cyklade jag ner till konsum för att köpa lite mellanmål och vidare till träningen. Dansade rätt mycket även idag, sedan rondatade jag en del. Träningen går mest skit och jag kommer ingen vart. Kanske borde jag ta tag i mitt mod på riktigt och bara göra den där flickisen som jag på egen hand fixade för ett år sedan. Jag behöver lite självkänsla och lite självförtroende.

men mest behöver jag knäckebröd och te.

dag 1

Nu är jag hemma för lunch, 12-14 är rätt okej för att vara dag 1. Dagen har till synes varit mycket bra, har städat och även schamponerat lite. Har redan ont i fötterna, bådar inte gott. När jag slutat för dagen är det dags för träning.

Strålande sol ute, bra dag.
nu ska jag käka sprödbakad torsk, hej!

14 mars

Rätt så jäkla slutkörd i både armar och ben efter att ha nötat michael jackson åter och åter igen. Övning ger färdighet så att säga. Imorgon är det dax för första praktikdagen, första dagen som ingen egentligen vill. Man gör det för att man måste. Resten av dagarna kan jag se fram emot ganska mycket faktiskt, det pirrar lite i magen.

Dax att äta lite, ta en dusch och sedan krypa i sängs.

let me be with your sweetness

Det märks tydligt när melodifestivalen har avgjorts, facebooks statusuppdateringar består då 90% av åsikter och klagomål på att alltid fel bidrag vinner. Jag har inte hört en enda som säger att det var rätt. Då kan man ju undra hur svenska folket tänker?

Jag kan erkänna att jag faktiskt kollade på det igår, mest för att jag inte hört ett enda bidrag och ville vara lika cool som alla andra. Det var underhållande ett tag, sedan orkade jag inte mer. Jag kollade istället på bruce den allsmäktige och somnade sött till den.

Nu ska jag dra på mig mina walkkängor och gå en långrunda i skogen. Igår kom vi inte riktigt så långt utan tog en tripp genom byn. Ikväll ska jag träna dans från 6 till halv 9, rätt gött.

hehe

we have to party ALL NIGHT














okej so what, bilderna är redan publicerade på facebook, vad har vi att dölja? Vi kan lika gärna visa hela världen hur roligt vi faktiskt hade igår. Jag kan inte sluta le och visa mina tänder när jag kollar på bilderna. Jag är så lycklig!

är det så här det känns när det passerar i revy?

Min nacke och mina axlar värker, jag har ätit både pannkakor och tacos som var leftovers från igår. Jag har sovit flera timmar och druckit litervis med vatten. Solen skiner fint ute, känner att jag bör passa på att ta en promenad, fräscha upp minnet lite sen igår. Middagen i hökön struntade jag förövrigt i, att åka bil hade inte blivit bra för varken bilen eller mig, hehe.

musik, promenad-skor, skinnjacka, koppel med skit, en skog och en sol!
dags att ta sitt pick och pack och försvinna.

jag gör aldrig om det

Min fredag var helt GALEN! och så otroligt jäkla bra! Känns ganska sjukt att 11 personer, som för ett halvår sedan aldrig hade träffats, kan ha så roligt med varandra.

kort om dagen:
- blev klippt av lisa på frisörtekniken
- diskuterade livet och jorden på naturkunskapen.

väldigt kort och gott. Vi fick lov att ta tre tåget hem från skolan. Det märktes tydligt vilka som inte åkt så mycket tåg och vilka som var nervösa. Vi löste detta mycket bra och vi alla kom till älmhult. Klockan 6 kom amanda till mig och vi stressade och sminkade oss. Fixade håret och åkte iväg till stationen för att möta upp fanny och emelie. Kändes nästan lite overkligt att ha dem i älmhult, hehe goofy. Vi klackade bort till sorello där vi träffade resten av gänget. Vi beställde pizza, åt, skrattade, drack och hade det mysigt tillsammans. Halv nio hade vi för mycket spring i benen för att sitta kvar på restaurangen så vi pallrade oss bort mot lilla aktivitetshuset. Krångel krångel med musik och internet. Mjukstart med lite kortspel som övergick till dans. Musiken var igång på fullaste allvar och våra skor hade tagits av för bästa möjliga effekt. Vi dansade till stampa med leroy, michael jackson, lyssnade på spicegirls, skrek till fall out boy - dance dance och natten var vår. Någon gång där emellan hamnade vi alla på golvet och försökte med coola moves, lite running man och allt var de nu heter. Någon gång vid 1, halv 2 städade vi lite och begav oss mot gemensamlägenheten. Jag somnade som en stock på golvet så fort jag fått bort sminket och tagit på mig mina sovkläder.

Idag vaknade vi nästan alla upp tillsammans med varandra och det var... mysigt. Vi plockade ihop och klockan 8 kom mamma och hämtade mig. När jag kom hem var jag ganska bestämd på att jag inte skulle sova, men efter en närmare tanke gick jag emot oddsen och somnade. Fort och länge. Nu väntas goda nybakta pannkakor och en eventuell middag i hökön.

JAG KOMMER SAKNA MINA KÄRA TJEJER, VI SES INTE PÅ TRE VECKOR NU! TRE!!!

Hon var bäst men kommer aldrig tillbaka

Det känns lite patetiskt att jag har suttit och kollat på ett program om farliga maneter på animal planet, helt ensam dessutom. Jag undrar vart mitt sociala liv har tagit vägen? Putts väck! I vilket fall som helt har jag beslutat mig för att aldrig med bada havet. Vilket innebär att ungefär 80% av mina sommarplaner har gått åt pipsvängen. Animal planet regerar alls kanaler på min tv nu, jag har nog utvecklats till ett freak, sadly. Ja vägrar att dö på det viset helt enkelt :)
jag har precis duschat, ligger nu i sägen och spelar fishville på mobilen, känns också sådär-bra. Något händer med mitt liv, först harpan och nu fishville? Vad kommer att bli härnäst? CS? Jag hoppas han där uppe räddar mig innan det bryter ut. Nähe, tack för mig! Svårt val imorgon förresten. Godnatt!

one love in sadness

Idag var barbro snäll och lät oss ha egen hårvård. Det blev hektiskt och jag känner nu hur hela min hjärna har arbetat idag. Först färgade jag amandas hår, jättebrunt. Hon blev superdupermega fin. Jag blev nästan lite avundsjuk ett tag. När vi hade ätit wok och rastat klart satte jag och amanda igång med att avfärga lisas hår. Slängde i en röd färg och väntade ut tiden. Sköljde och fick sen en mycket fin röd lisa. Alla som gjordes idag blev super fina! Jag själv skippade det idag, tänkte ta det imorgon istället. Om jag kommer på något att göra med det. Jag är för feg för att förändra det stort och så känns det onödigt att bara göra något litet. Dilemma må jag säj.

Klockan 15.53 sharp var vi hemma i älmhult. Jag lagade mat när jag kom hem, pasta och skinksås (hehe). Jag har skrivit klart den förbaskade rapporten, så nu är jag satisfied. Nu fullkomligt längtar jag tills imorgon! Det kommer bli askalas med klassfest imorgon (trots de ynka 11 pers som ville joina). Mer åt oss, som man kan säga.

hometown glory

Alla vi som trycker hårdare på fjärrkontrollen när batteriet är slut.

I den gruppen kan jag faktiskt känna igen mig själv ganska väl. Jag satt precis och funderade över varför inget hände när jag tryckte på någon knapp. Försökte med att trycka lite hårde, nothing.. Jag körde på och tryckte åter igen en gång till, denna gången ännu hårdare. Fortfarande stilla. Istället slet jag ut batterierna och snurrade lite på dem och voila, en fungerande fjärrkontroll. Kort efter hittade jag gruppen på facebook, men I confess, jag är för feg för att joina medlemmarna.

Ett glas knorr serverades fint framför ögonen på mig, även martina kan ibland slå på sin charm.

:D

Förresten så använder jag från och med.... NU(!) mitt gamla nummer återigen.

she will be loved

I morse ville jag gräva ner mig i sängen och aldrig stiga upp. Så blev det inte utan jag tåg mig till tåget. På matten fick vi  tillbaka våra prov, sedan kröp jag in i min bubbla och försökte räkna lite matte efter frullen. Som jag förövrigt åt mig illamående på. Som om det inte vore nog med mat försökte vi även kränga lite fisk, gick inte bra och gick ner till gvg för att köpa godis. Sagt och gjort. Vidare till konsum där julia gjorde bort sig, men det är förlåtligt. Det är inte alltid lätt att veta, på beloppet, eller inte? Hehe :) Vi knallade vidare över till skolan där djävulen bär prada väntade. Det satt mäkta fint med film en engelska lektion, sedan hade vi lite muntligt och gick hem.

Tretåget var vårt och framme i älmhult pallrade jag och julia oss bort mot sorello för att beställa bord. Så nu kära fr1or är 12 platser bokade på sorello! Jag känner på mig, att de kommer att bli en sjuhelvetes bra kväll! Vi skiljdes åt och jag gick till qompaniet och sedan trampade jag hem.

Klockan är kvart i 6 och jag har redan hunnit duscha, ganska starkt gjort. Har på känn att jag till och med kanske kommer i sängs i en bra tid ikväll. Who knows? Först har jag dock en nk-rapport som skall skrivas. Målet är att få det färdigt redan ikväll, kan gå. Inte nödvändigtvis, men kanske.

I don't want this in my world

Igår fick jag inte mycket skrivet, min dator var på vift på annat håll i bilen. Nu är den i trygga händer igen på skolbänken, hehe.

På idrotten dansade vi streetdance och det var ascoolt. Svettigt också. Kändes lite unfair att emelie och josefin dansar det, det fick oss andra att se mindre bra ut. Att hälften av klassen valde att ta på sig tights gjorde det inte heller mer rättvist.

Efter lunch och mycket sol hade vi svenska. Vi jobbade med grammatik och gjorde mest ingenting. Tog fyra tåget hem, träffade en matilda som hade färgat och klippt håret. Superfint! Jag for vidare ner mot träningen och cyklade hem efter den. Helt slut i kroppen och hjärnan gick jag och la mig i sängen efter lite mat och en dusch.

Nu sitter jag visst här igen, redo för matte. Inte lika redo för muntliga saker i engelska, men det får gå an. Dutten saknas, cry baby :( hehe

man börjar ju undra..

it's safe to say I am ready to let you leave

Rapattackerna på the voice är ganska så roande. Särskilt såhär dags när min humors dåliga sida börjar träda fram. Imorgon ser jag fram emot streetdance på idrotten, men not so much emot svenskan. Det får duga.



förresten, jag fullkomligt ÄLSKAR att dansa till denna
speciellt med lisa, amanda och julia. Jag känner att detta kan få vara får sång, för ett tag framöver. Trots att videon är något spookey!

förresten nummer 2, jag vet någon som kommer hem imon :)

bulletproof

Jag kunde inte ha fått en bättre start på en så galen helg.

Frukost på sängen till mig själv, känner att det är dax att unna sig bra saker. Sedan gav jag mig på rakapparaten och klippte till pappas hår lite. Fin blev han. Klockan tio begav jag mig ut till byn med martina för att gå i lite affärer. Vi slutade vår runda på cafe deres innan klockan blev elva och jag gick vidare till tåget. Där träffade jag på lisa, palmen och alle. Promenerade bort till skolan för att ha lite bild och form. Där var det klipp&klistra som gällde.

Vi hann lyckligvis med tretåget och jag lyckades pricka in ganska rätt tid för att hitta pappa och molle på en promenad i solskenet. Så vi traskade hem tillsammans i vårsolen. När jag kom hem åt jag lite och sedan åkte jag ner till träningen. Dans dans dans, gymnastik, lite vurpor osv. Tråkigt att alla inte kan hålla sina fingrar i styr dock.

Nu har jag ätit doppad ballerinakladdkaka i mjölk. Det var lite av en besvikelse, så jag får leva vidare på min baguett. Kollar på mannen som talar med hundar och avgudar honom. Om han ändå kunde ovandla molle till en bra hund!

raba-ba-da-ba

Det känns ganska bra att ha skrivit en 2/3 av bilrapporten. Jag har även ätit pannkakor, blåbär/hallon-paj, kollat the hills, the city och dansat. Dagen har med andra ord sprungit iväg ganska fort, precis som hela helgen har gjort. Egentligen såg jag mest fram emot en lugn helg och mycket vila. Så blev det inte, istället fick jag mer fullt upp än jag någonsin haft. Nästa helg blir lugnare förhoppningsvis, men inte död, för det vankas klassfest om allt går som det ska.

Nu tänkte jag vara vänlig mot mitt hår som ha fått ta en hel del stryk denna helgen. Vem fan uppfann plattången? Skaderna skall försöka åtgärdas nu. Hej!

snusrand

Jaha, ännu en fruktansvärt galen morgon/förmiddag/eftermiddag/kväll/natt.

Som sagt tog vi oss samman och samlades på haganäsparkeringen för att packa in oss i bilarna och åka till Olympen där tävlingen höll plats. Vi gjorde vad som behövdes göra och huxflux var tävlingen igång. En poäng på 8,3 och en fjärdeplats. Ganska nöjd med det. Dock kan jag inte sluta tycka att det är jävligt fegt att köra ljushopp. Tredjeplatsen var faktiskt vår. Och whats up med långhåriga blonda killar? Med en medalj runt halsen åkte vi hemåt.

När jag var hemma lagade jag mat och sedan började jag och martina fixa iordning oss lite. Amanda och hennes papi kom och hämtade upp mig och vi åkte till lisa. Jag var trött, bitter, men ändå ganska glad. Maria, matilda och julia a befann sig också på plats. Lisas mamma körde ut oss till häradsbäck. Dansgolvet var inte vår den kvällen, utan där spenderade vi bara lite av våran tid. Sedan gick det överstyr och det fanns spya överallt, folk mådde inge vidare och ingen gjorde något åt det. Jag antar att folk är för självupptagna nu för tiden. En timme ute i kylan utan jacka fick mig att få nog. Vi åkte hem med julias pappa och jag gick och la mig i hopp om att söndagen aldrig skulle närma sig. Men jag tackar dennis för festen och jag tackar lisa, amanda, julia och många andra för gott sällskap!

Nu har jag stigit upp enbart för att min bilrapport ska skrivas.
sucky



a little something

party like a rockstar

Åter igen har jag, efter en fredagskväll, konstaterat att jag inte är en vinpimplare.

En ganska utmärkt kväll trots det dåliga inköpet. Lisa och amanda kom över och jag försökte tvinga på dem massor av mat. Det enda som dög var tydligen en halvrutten mickropizza och knäckebröd. Sedan satte vi igång med smink, hår och kläder. Julia och Viktoria trillade in lite senare och vi återgick till vad vi gjorde. Flera timmar senare började vi bli färdiga. Jag satte igång med att göra spetsad blåbär/hallon-milkshake, hehe. Man måste prova någon gång. Mäktigt och ganska gott. Vi blev helt klara, spelade lite kort och vid halv 11 vände vi klackarna mot aktivitetshuset. Folk överallt och rätt in på dansgolvet. Dansade hela kvällen lång, vilade lite i form av kissepaus och dansade vidare. On and on. Med oerhört gott sällskap kan precis allt bli bra! Ett tack till Erica och Rebecca för att vi fick komma. Tråkigt nog vilade min kamera ännu en kväll på hyllan.

Nu sitter jag nerbäddad i soffan, lagom pepp på gymnastiktävling. Klockan 11 beger vi oss, jag håller alla mina 2 tummar knutna för oss själva om ingen annan gör det. Ikväll väntas andra trevliga bravader, om jag kommer så långt vill säga.

pusshej leverpastej

friday im in love

Frilleteknik och naturkunskap, naturkunskapen bör vi inte tala om, men frisörtekniken var rätt så okej. Springa genom stan på lunchen och sitta ute i solen i en halvtimme med bra människor. - Bra dag med andra ord.

Nu har jag absolut ingen tid för att sitta här och skriva, nu ska jag fixa iordning mig lite, snart kommer lisa och amandaaa! och sen julle och viktoria :) hoppas på en bra kväll!

älg

förresten såg vi fyra (tre?) stora älgar, nytt för mig. Jag har mest levt på att jag sett en vit älg, det ni. Adjöss

study

Bra torsdag. Hård för rygg, axlar, knäna och fötterna dock. Vi har rullat permanent spolar, fikat fralla, ätit ris och gjort folie slingor. Riktigt tufft dag med andra ord, koncentrationen var uppe på max och vi fick ta till drastiska åtgärder som att sluta prata för att de skulle gå ihop sig.

Vi vandrade genom stan ner till tåget, några stopp och på tåget hamnade jag jämte en som luktade speciellt, en som mediterade och andades in och ut tungt och en som bara läste tidningen. Detta efter att jag skiljt mig från mina mates på tåget, FÖRBASKADE platsbiljetter! Jag sov på cyklen när jag skulle hem, satte mig med naturkunskapen. Inte kul någonstans. Jag har pausat med lite mat för att få tillbaka energin, men inte. Jag får helt enkelt leva med livet, plugga med andra ord.

I guess I am really missing you

Jag har nu konstaterat att papercut gör ganska ont och det är inget att rekommendera.

Eftermiddagen blev precis som jag trodde. En sol, en päronmilkshake och två väldans bra buddies! Vi gick ut och in genom affärer och de där shopaholicarna som jag sa kunde hålla i pengarna utan att spendera? Glöm det. För det gick inte alls. Vi traskade i affärer in i det sista minutrarna tills vi begav oss till ett aningen försenat tåg. Idag prövade vi på tre-sittar-säterna. Eller, vi gjorde dem själva. Vi kände stor mysfaktor och ville inte riktigt lämna den ena utanför, så vi satte oss alla tre tillsammans på två säten.

Idag har jag cyklat för första gången på längre. Instabilt och totalt livsfarligt. Utmanade ödet på vägen hem genom att köra över vartenda isfläck ögat kunde se, det gick bra och jag kom hem levande. Fikade lite med martina och matteus samtidigt som jag flitigt pluggade på naturkunskapen. En sväng på willys för att handla lite. Nu sitter jag här igen, naturkunskap framför mig samt nudlar och bananaskids. Att jag ska vara nyttig går, inte bra som ni ser. Både milkshake och bananaskids, ouch!

solig onsdag, check

Matteprovet är rätt så jäkla finished och det är skönt. Jag, julia och amanda tog en impulstripp till samarkand och hade skor i siktet. Hittade vi några? Hyllorna var fulla. Köpte vi några? Nej. Idag var även vår stora shopaholic duktig och gick ifrån affärerna utan att spendera ett endaste öre. Vad vi vet om iallfall..?

Solen skiner och vår rast spenderades ute på däcket, med solljus rätt upp i ansiktet. Det var skönt. På engelskan har vi fått i uppgift att skriva om filmen vi såg igår, sådär roligt. 599 ord senare är jag klar. Efter skolan väntas en mysig vårdag (om man får kalla det så med tanke på snön?) på stan. En päronmilkshake och eventuellt någon fin pryl.

Rundan på stan närmar sig. Hejsvejs!

du har viljan att bli större, här är du redan stor

jag ger fan upp.
godnatt och hejdå

a hole cut through the soul

Jag är hyper som tusan just nu och inte på något bra sätt. Jag har matte att göra, prov imorgon och jag har ingen aning om hur det kommer att gå vägen. Därför borde jag räkna lite nu, men en kort update först.

Idrott idag med it-media. Lika spännande som alltid, lite stafetter, lite fotbollsbrännboll och lite innebandy. Sedan lunchade vi, den bestod med av sallad för oss allihopa idag tror jag minsann, det var gott. På svenskan kollade vi på oliver twist, bra film enligt mig. Efter skolan inhandlade jag nya skor och ville köpa ett par till, men något hindrade mig. Plånkan.

Älmhult med tåget, maxi - hämtade ut vårt h&m paket som kommit. Dock kom inte allt med i en och samma leverans och jag fick bara glädja mig åt en bikiniöverdel. Resten kommer med nästa leverans någon annan gång. Sedan kutade jag bort till haganäs, önskade jag. Träffade på mamma på maxi som körde mig, i snigelfart. Ni vet kanske hur det är med långsamma bil-mammor. Det tar hårt på krafterna, att sitta och trumma med fingrarna för att man vet hur sen man är och hur nervöst det blir när man åker skit sakta. Jag vet att ni vet och jag vet att ni lider med mig, hehe. Träningen gick bra och jag ser fram emot tävlingen på lördag. Om jag slipper hamna under bordet på fredag, Julia?!

nej, matte var de som gällde. tack och hej.

march

Idag var vi i skolan. Kramades, pysslade och gjorde hårsmycken. En mjukstart sådär efter lovet, för mari vet, vet att vi egentligen bara vill äta och fika och snacka skit efter lov. Det gjorde hon klart för oss, hehe. Försökte ta fyra-tåget hem, men de gav ifrån sig oroväckande ljud och fungerade inte riktigt som de skulle. Vi blev 15 minuter sena. Pappa hämtade mig och körde mig till träningen.

Nu har jag ont i hela kroppen, mest i fötterna och bröstkorgen, ifall ni vill veta. På lördag är det tävling. Kännes hastigt och lustigt med tanke på att jag bara tränat ett par veckor efter att jag började igen. På något vänster hoppas jag att det blir bra och en eventuell pallplats. Tjejerna har ju fixat det där galant förut!

Efter träningen handlade jag och martina lite på willys, åkte hem, gjorde ost och skinkpaj (mickro mat, naturligtvis!). Nu ska jag skriva ut lite papper och sedan göra ett försök till att packa idrottsväskan. Förresten är det helt galet att det idag är första mars. FÖRSTA MARS, och snön är kvar? Die snö die!

det var allt från mig.
RSS 2.0