FÖRRESTEN


GRATTIS TILL PÄRLAN på vänster i bild. Grattis grattis grattis! :D
Pluuus så fick Alle pryda bilden också, för idag var de första gången jag träffade henne på länge. ÅH, bra mates!

worth fighting for

Provet gick bra idag. Kan ha varit de magiska tummarna som hölls. Efter det så lekte vi med lera. Gjorde ringar och halsband och sedan hade tiden bara sprungit iväg för oss och det var dags för att sluta. Sprang lite på stan innan vi satte oss på tåget. Jag cyklade till maxi, åt lite yoggi och sedan påbörjade jag vad som väntade mig. Träffade lite bekanta och sedan slutade jag.

Cyklade hem som en idiot för att äta lite mackor och vattenmelon. Askalasgott. Nu ska jag duscha molle för han luktar bokstavligen rumpa här jämte mig. eeente najz. sedan måste jag göra lite wedding planning här hemma. suger. Men får glädjas åt att vi kan åka klockan med tåget klockan åtta imorgon. YEEEY!

never gonna be alone

Massiva blåmärken på vänster fot. Känns helt okej ändå, klagar inte. Somnade alldeles försent igår och vaknade för tidigt idag. Aldrig ska det gå att få ihop det där. Nåväl, snart åker jag med tåget till växjö för att ha lite prov i bild och form. Hoppas gud är med mig idag, för jag kan inte det. Har knappt hunnit titta igenom alla frågorna ens. Dumma dumma kristin.

Efter skolan ska jag iallafall jobba igen. 17.30-20.00. Det känns också helt okej för min del. Det tar inte emot faktiskt. Denna veckan blir jag inte mycket i skolan ändå. För det blir bal och student som kommer att komma ivägen. Projektet kommer att ta lite stryk, men det gör inte mig något ändå.

Nej, nu måste jag borsta mina gaddar och bege mig.
puss

automatic lover

Nu har jag sovit, gått en runda med Johanna och fikat morsdag fika med min kära mor. Jag är fortfarande helt slut och har druckit flera liter kaffe. Nu har jag lovat mig själv, för samvetets skull, att jag borde gå och lägga mig och läsa på lite inför provet.

Fast först borde jag gå och tvätta rent mina naglar. Jag har nog samlat på mig halva campingens lera under dem, inte vackert. Ganska äckligt faktiskt. Förresten påtal om det så glömde jag ju berätta om vår andra kompis, tampong-eva. Fast det är nog så mycket jag behöver säga, you won't get it anyway. Hon är en historia i sig, det var gårdagen.

hej då
adios

bilder hit, bilder dit. bilder överallt.












bilderna ger talan för sig själv. fler finns på facebook.
jag har svårt att tro att jag någonsin kommer sluta tjata om hur bra vi hade det. heheh

siesta 27-29 maj. typ, långt inlägg.

Det är knappt så att jag vet var jag ska börja någonstans. Ibland vet jag inte ens vad jag ska säga om det. Svårt att få ner ord på papper. Men FAN vad bra vi har haft det!

I skolan var vi mest ivriga på att få komma iväg. Frisörtekniken var lugn med lite övervakning på stan och redovisningar. Åkte hem en väldigt snabb runda innan vi satte oss i bilen som skulle ta oss vidare ner till skåne och hässleholm. En mindre kollektion av varma kläder fick föjla med i packningen. Den borde ha varit större. Kom fram för sent och det blev brått för vi skulle hinna med att kolla på Johnossi. Sedan gick det bara utför. Vi träffade oerhört galet folk på campingen, några blev våra vänner, andra inte. Femton var mindre populär bland oss. Första kvällen höll vi mest till på campingen och gjorde oss hemmastadda. Vi rörde oss från tält till tält tills vi tillslut hamnade fem stycken inne i ett tre-manna tält och försökte sova. Tills klockan slog kvart i fem spelade några höga festivalmänniskor aphög musik från sin baslåda och det var näst intill omöjligt till att sova. Eller jag ska inte dra alla över en kant, vissa sov ju faktiskt ganska bra. Vid denna tiden var de också frost på våra tält, ganska kallt med andra ord.
"jag gillar inte att sova med kalsonger, ysch!" heheh Rätt schyst kommentar att vakna upp till.

Fredagen gled vi förbi med lite sol, lite regn och oerhört mycket kyla! Vi gick fram och tillbaka mellan campingen och festivalområdet. Flera mil måste vi ha gått sammanlagt, det kunde jag känna i mina ben iallafall. Brassestol i sol mitt på gräsplätten var också något som vi kunde unna oss med, tills solen övergick till storm efter ett toabesök. Bajomajjabesök, mmm. Chockerande. Vi kollade på timo, bob hund, kapten röd, babian, the hives och teddybears. De två sistnämnda var de som var galnast. Jag och Matilda kunde inte stå i folkmassan på hives då vi mest blev nertrampade av alla så vi stod vid sidan av och njöt av en otroligt bra konsert! Teddybears hann jag bara se några låtar av innan jag var tvungen att bege mig. De jag såg var häftigt och hade gärna velat se hela. Jag fick nöja mig med att höra musiken från campingen. Istället satt jag och daniel i tältet och sedan kom robin och började bråka om min madrass. Killarna fick lov att sova inne i vårt tält eftersom de inte hade investerat i ett fullt så bra tält. Vårat fem-mannatält var med andra ord ganska populärt. Vi lekte namnleken när vi samlat ihop oss allihopa och sedan somnade vi.

Lördagen bjöd på en hyffsat god natts sömn. Vi stressade bort till tåget och åkte hem ett par timmar för att lämna lite packning samt duscha och äta. Kan ha varit det bästa och skönaste jag har gjort på länge. Aldrig har man uppskattat en dusch så mycket som då. Klockan 3 åkte vi tillbaka och partyt var igång utanför tälten. Vädret hade inte kunnat vara bättre (med tanke på hur de hade varit de andra dagarna) och vi kunde njuta till fullo. Jag och amanda hade brottning inne i tältet och så kletade vi lite nutella överallt. Det var oväntat och kul. Klockan nio spelade maskinen och det kan ha varit det galnaste jag någonsin har varit med om. I musikväg vill säga. Människor hoppade, puttades, svettades och skrek till maskinens spelande låtar. Jag kastades runt som en vante bland alla människor, men det var det värt. Vilken känsla och upplevelse det var. Ångrar inte att jag inte brydde mig om alla andra band som var och spelade på siesta, maskinen var ändå oslagbar. De spelade vad som kändes en kvart och senare framåt kvällen gick jag matilda och daniel till stationen för att lämna henne på ett tåg hem, sedan gick vi vidare mot campingen. En annan pys mådde dåligt och följde med oss och sov som en stock i tältet medans vi inväntade våra andra kompanjoner. Jag missade familjen men kunde glädjas åt att ha sett dem förut. Vi somnade sedan och musiken tystnade aldrig. Några började trumma på saker också och klockan 9 packade vi ihop vårt pick och pack och begav oss mot stationen. Vi slapp iallafall våra brassestolar. Putts väck.

Lite över elva kom jag hem och åt som en häst. Mat var inget vi prioriterade direkt och nöjde oss mest med mina knäckebröd. Därför slängde jag i mig en mustig måltid bestående av nudlar och somnade sedan på soffan. Har sovit ytterligare en gång sedan jag kom hem och kommer troligtvis att somna redan vid 9 ikväll. Det tar emot lite att behöva plugga på ett bild och form prov, men de får gå an. Jag har ju haft mitt roliga denna helgen, så nu får jag ta tag i det  lite mindre roliga.

Tack för en fruktansvärt galen helg!

you are loved

Tråkig onsdag? Tråkig onsdag!
Började med matte. Hade betygsnack sedan gick matten över till naturkunskap och sömn för min del. Jag och julia satt ute i solen på rasten, det var rätt härligt. Efter lunchen hade jag engelskaredovisning, pissigt men de fick gå. Sedan jobbade vi med wedding planner. Ska fixa ett bröllop för ett par, snacka om att man vill gifta sig nu nu nu! Enbart för allt fint naturligtvis.

Gick lite i stan när vi hade slutat och sedan satte vi oss på ett försenat tåg. I älmhult virrade jag runt och letade efter robin som skulle ge oss sitt tält så att lisa, amanda och matilda kunde sätta upp deras också inför imorgon. Tur väl hade de en popupptält. Rätt coolt faktiskt, hade velat se den. Vi blev kvar och pratade lite innan jag cyklade hemåt. Åkte direkt till Bråthult för lite hundkurs. Välkomnades av 5 andra skällande hundar, plus molle dåva. Gick bra och vid halv 9 var jag hemma.

Har försökt att packa min väska nu. Det enda som har åkt med är en jäkla massa tröjor verkar det som. Ack. Jag får fixa resten imorgon för nu måste jag gå och sova. så, farwell liksom.

!

Kul att jag måste stanna uppe till klockan elva, bara för att vänta på att varmvattnet i duschen ska komma tillbaka. Eftersom en viss syster naturligtvis skulle ta slut på allt varmvatten vi hade. Kommer att bli en tuff morgon imorgon. Crap.

vi gör det som vi gjorde det förut

Idag har varit en skär-bort-min-hjärna-och-släng-den-i-havet-dag. Har alldeles för mycket going on i hjärnan på mig att den antingen kokar över nu eller tinar bort. Den har väl inte riktigt kommit underfund med vilket som är smidigast och minst smärtsamt. Vilket egentligen skulle vara att den bara stannar av.

Iallafall så började vi dagen med en uppfriskande (läs:nedkylande) utomhus idrott. Det skulle vara femkamp mot IT-media men det slutade i fyrkamp. Först bokstavligen mejade vi ner de i doppboll. Palmen skötte mejningen rätt bra tycker jag. Sedan blev vi slagna i lite brännboll, men jag tror vi alla skyller på pissregnet och den otroligt kyliga vinden. Vem kunde hitta motivationen till att fånga lyror med fingrar som troligtvis skulle gått av om de kom i kontakt med en tennisboll? Så vi lät dem vinna. Hade lite dragkramp och evighetsstaffet. Vi joggade tillbaka från fotbollsplanen till västerled ett stort gäng. Jerry måste ha blivit väldigt positivt överraskad av att vi valde att jogga när lektionen var över. Fint ska de va. Fast mest ville alla slippa undan regnet tror jag.

Efter en god lunch och en lång rast så hade vi svenska. Fyllde i lite kursgrejsimojser och sedan fick vi skriva färdigt vår bokanalys. Gick bra trots att jag och lisa mest nötade maskinen. Bra skit! När vi slutade så var jag, lisa, amanda, julia palm och angelina nere i stan och rände efter saker som skulle inhandlas. Jag brände 400 spänn och imorgon har jag ännu mer som måste inhandlas. Galet jobbigt. När vi kom hem, runt halv 7 tiden, så fick vi pizza av mamma. Sedan gjorde jag en balfrisyr på martina, tror det blir den hon ska ha faktiskt. Fint att ha något bestämt iallafall. Har skrivit klart min bokanalys och nu ska jag bara nöta engelskaredovisning. och duscha

HEJDÅ

undan för pundarn

Jag oroar mig alldeles för mycket. Oroar mig för mycket över hur jag ska klara mig på siesta, i ett tält, i tre nätter! Vet inte vad jag kommer att ge mig in på. Helt sjukt att det är på onsdag vi åker dit för att markera vårt revir och slå upp vårt tält. Onsdag!! Fattar ni hur fort tiden har gått sedan vi bara ens pratade om att åka dit. På den tiden då vi bara pratade om saker men aldrig kom till skott. Eller kunde förmå oss själva att ta tag i det. Det var för flera månader sedan. Nu har flera månader gått och jag skulle tro att de flesta av oss känner en viss panik inombords. I know I do.

Jag blir inte mycket klokare på att skriva det här. Väskan packar inte sig själv och min hjärna reder definitivt inte ut det på egen hand. Istället får jag väl gå och packa min idrottsväska. Sen ska jag äta persika och grädde i en skål.

flyger iväg som ett pappersflygplan

Coolt att haganäs har en egen spotifylista som folk kan ta. Helt awesome typ.
Kursen i bråthult gick fort och det var många trevligt människor på plats. Några känningar men också complete strangers. Undra hur deras hundar är. Fika fick vi gott om och så pratade vi lite och fick beskriva vilken hundras vi själva skulle se oss i. Jag skulle visst vara en golden retriver, men jag nöjer mig med de. Dem är ju rätt smarta ändå.

Inatt drömde jag förresten något HELT galet. Har nog aldrig drömt något så sjukt förut. Jag kommer inte ihåg särskilt detaljerat, men jag kan vara snäll och dela med mig av lite utav den. Jag befann mig i hökön, hos våra gamla kompisar där. Jag och någon (okänd) person hade låst in oss på badrummet. I badkaret ligger en gammal gubbe, random. Han ser ut ungefär som han i söndagens avsnitt av wallander - hemligheten. Han som var mördaren. Iallafall, vi skulle mörda honom där han låg i badkaret. Klippa upp hans ansikte och plåga honom med en stekpanna. Sedan blev vi påkomna och jag drog på min mina rosa mjukisbyxor och cyklade snabbt som fan. Jag kom till den stora vägen från älmhult till osby och då mötte jag en polisbil. Först försökte jag, med mina rosa byxor, cykla det fortaste jag kunde men kom på mig själv med att det aldrig skulle gå. Så jag slängde cykeln åt sidan, visade mina händer och skrek "det var jag" med den grovaste mansröst jag kunnat få fram i ett sådant länge.

Efter det vaknade jag. Behövde nästan nypa mig i skinnit för att kunna skilja på verklighet och dröm. Okej, detta är nog ett tecken på att jag inte ska kolla på deckare. Inatt ska jag drömma om enhörningar.


fin hest

24 maj

Kort skoldag men lång dag. Vaknade klockan åtta och halade min in i badrummet. Duschade och vid nio var jag och pappa ute och gick en runda. Sedan åt jag frulle och begav mig till tåget. Där möttes jag av lisa och josefin och sedan kom amanda. Åkte till skolan och hade bild och form med Mari. Letade information inför provet och sedan gick vi igenom svaren.

När vi slutade begav vi oss mot stan för att inhandla allt som skulle behövas inför siesta. Köpte någon något? Ja, alla köpte en varsin milkshake, men det var också det enda. Vi körde på "vi tar det imorgon" utan en enda tanke på att vi skulle ha både idrottsväska och datorn med oss. Gr8.

Snart ska jag och pappa åka till bråthult för att gå på hundkurs. Spännande.
hej svejs

sunday

Hejhopp!
Jag gjorde nog samma fel som många andra har gjort idag, kan jag tänka mig. Vaknade och tänkte "ja, idag blir nog ännu en dag att spendera i solstolen". Ack så fel man kan ha. Molnen trädde fram till och från och vinden har varit igång hela dagen. Så så blev det inte. Istället har jag läst i min bok och försökt få det mesta gjort i skolväg. Det har inte gått bra någonstans. Jag är nog en såndär som skjuter på allt till sista sekund, kommer alltid att vara en sån.


hehe sleepy. nu rycker det i mina tår. Undra vad de vill säga med det. Att jag kanske borde ta tag i mitt liv? ÄH, tår kan inte prata. De vet ingenting.

so long

Nu har jag och martina lekt med alla tusen tennisbollar vi har. Ganska kul tills jag sköt in alla i granen. Då blev hon arg och vi gick in. Nu sitter vi och spelar kort istället, i hopp om att jag inte ska kasta in även de i granarna. Ska nog lyckas hålla mig från att göra det.

För övrigt så luktar jag väldigt mycket gräs. Det känns somrigt. Mina fötter har gräsfläckar av att jag har sprungit på gräsmattan barfota, endast iförd t-shirt och shorts. Det är nära nu. Om tre veckor har vi sommarlov, vädret känns mer lockande än det någonsin har gjort. Kanske får vi en sommar även i år. Kanske vi även i år kan samlas framför en eld och ha det mysigt vartenda sommarkväll som kommer. Åh, jag har en hel bild uppmålad framför mig där vi står och försöker gå igång en eld utan att egentligen lyckas. Galet mysigt!

nu väntar 27dresses på mig.

hepp

Här vad det tomt.

Idag har det varit fint väder så jag och martina har legat ute på altanen ungefär hela dagen. Igår gick jag typ och la mig i sängen när jag kom hem från skolan. Möttes av ett feteösregn när jag klev av tåget i älmhult. Iallafall så låg jag där i min säng och kollade på tv. Det gjorde jag tills klockan blev mycket, sedan somnade jag och sov till dagen efter. Ganska skönt, nu har jag ju iallafall sovit ut riktigt.

Det var nog egentligen allt jag har gjort under dessa två dagar. Naturkunskapen var inte mycket att hurra över då vi under hela lektionen var ute och gick i skogen. Tusen myggbett pryder nu mina ben, stora, äckliga myggbett.

nu ska jag ut och sparka boll

torsdag

Idag försökte jag på mig skolan. Hade lite frisörteknik till elva innan jag tog tåget hem igen. Ack. Väl hemma dök jag ner med ett svanhopp i sängen och sov i ett några timmar. Det var iallafall fint väder ett tag, tills det började åska och blixtra. Som övergick i regn.

Tänkte också bara säga att lisa är hur bra som helst. Hon kom hit med fika till mig, ett vaniljhjärta och en chokladboll. Plus ett gott sällskap också. ÅH så fin hon är! hjärtat.

Hat

Det åskar. Jag hatar åska!

hejhopp

http://www.hamsterpaj.se/filmklipp/hej-da-min-bajskorv
alltså, herregud vilka kompisar jag har. Så perfekt, så passande och så... likt dem.

Nu ska jag nog ta och börja läsa den där boken som vi ska skriva en bokrecension om. Woho, älskar att läsa. Särskilt böcker. Sedan har jag 2 naturkunskapsgrejer som borde göras, men eftersom jag är så förtjust i att läsa böcker så lär jag spendera hela min kväll åt att göra det.

fast först så ska jag kolla färdigt på ett program om schimpanser.
rätt söta ändå.

oah

Trodde den nya viasat-killen ramlade ner från vårt tak idag, men det gjorde han inte. Han bara tappade sin ficklampa rätt ner på vår altan. Han hade livet i behåll när han gick här ifrån iallafall, ficklampan kan ha lyst för sista gången. Om han har otur. Tur för honom att altanen höll.

Dags för lite frukost nu.

råttbajs



jävligt rått. Den kommentaren tog hårt när jag tänker tillbaka på dagen vi skulle till balders och kom ut halv 12. För jag var tvungen att stanna på kissepaus hemma hos lisa och så kunde jag inte kissa för att det var för mycket folk inne på toan. Ser ut som att jag får leva med att jag körde ut amanda och lisa från toan, trots deras entusiasm till att få se mig kissa. Men jag lovar er, om 9 dagar, ev. 10 eller 11 så ska ni så skåda mig göra något ni aldrig sett på maken förut!

hehe

letting go

To let go does not mean to stop caring, it means I can't do it for someone else.
To let go is not to cut myself off, it's the realization I can't control another.
To let go is not to enable, but allow learning from natural consequences.
To let go is to admit powerlessness, which means the outcome is not in my hands.
To let go is not to try to change or blame another, it's to make the most of myself.
To let go is not to care for, but to care about.
To let go is not to fix, but to be supportive.
To let go is not to judge, but to allow another to be a human being.
To let go is not to be in the middle arranging all the outcomes, but to allow others to affect their destinies.
To let go is not to be protective, it's to permit another to face reality.
To let go is not to deny, but to accept.
To let go is not to nag, scold or argue, but instead to search out my own shortcomings and correct them.
To let go is not to adjust everything to my desires, but to take each day as it comes and cherish myself in it.
To let go is not to criticize or regulate anybody, but to try to become what I dream I can be.
To let go is not to regret the past, but to grow and live for the future.

To let go is to fear less and love more

Lite att tänka på liksom. Det fina vädret har övergått till regn och mitt tomma dokument har fyllts på två sidor. Jag har tydligen gjort för mycket jobb i onödan låter det som på julia. Damn. Funderar ens på om det blir någon skola för mig imorgon heller. Dystert att knappt leva och gå runt i huset som en jävla zombie. Dyster, mört, hårt, trist är väl allt jag kan säga for now. Nu ska jag dricka djävulskt mycket te och ligga kvar som en strandad säl i soffan. Helt ok.


tisdag

Känns rätt bra att jag tog tummen ur röven och klev upp klockan åtta, trots ännu en för jävlig natt. Jag har hostat fram en grym träningsvärk i magen. Det var iallafall en fin morgon med solsken. Long time no see typ. Fast den tycks ha försvunnit igen bakom molnen. Det gör inget dock, nu vet vi att den fortfarande exciterar. Jag har kommit en bra bit på engelskan, har fortfarande lite way to go. Först ska jag bara hjälpa papi att olja våra yttermöbler och sedan återgå till mitt hårda pluggande.

Tack för lite varme och adjö för mig

don't stop me now

Varför kan jag inte skriva något? Det kommer inte fram ett enda ord i dokumentet. Och då talar jag 100% sanning. Jag vet inte om det har något med att göra att jag är sjuk, eller att jag inte har någon motivation ALLS. Kan vara båda två. Att jag knappt hittar någon bra info får mig att vilja gråta som en bebis.

Imorgon betyder: ingen skola för mig. Min feber är tillbaka och jag gör nog alla en tjänst genom att stanna hemma imorgon. Framför allt slösar jag inte på papprena i skolan. Jag får nog ta en tripp till biblioteket imorgon tror jag. Eller nej, pappa får göra det. Nu ska jag tamejfan sova. Godnatt

you're out of my life

Det stora problemet ligger snart inte längre i att jag är dödsförkyld och hostat sönder hela halsen. Nej, för nu ligger den stora problematiken i att jag inte längre kan snyta mig för att min näsa är så öm. Snacka om big, big problems här va.

Idag hade vi bild och form. Jag tog mig knappt igenom dagen. Det blev femtioelva toa besök bara för att jag skulle snyta mig. Hehe för mycket information, men you get it. Vi ställde ut våra papperskonstverk och sedan fick vi plugga lite inför provet. När vi slutade gick jag och julia till SEB, sen hm, sen vila och sen ica. Tåget var försenat till 20 över och jag sov på tåget hem. Tills jag vaknade av en hostattack. Vilket liv jag lever för tillfället. Plus att jag kommit på att jag har ca fyra arbeten att göra. Igår hade jag bara ett, nu kom jag på en hel del annat som också måste göras. Life ain't fair helt enkelt.

du är överallt

Är rätt trött på jobb nu faktiskt. Skönt att jag har tre timmar och 45 minuter kvar, sedan tar jag ledigt 2 veckor innan jag ska på att igen.

Nu borde jag sätta mig med chicago arbetet på engelskan, men finner noll motivation. Fast jag borde ta mig ordentligt i kragen för det ska redovisas på onsdag. Mer har jag inte att berätta. Eller jo, jag gjorde en beställning på internet idag och jag fick nästan min näsa bruten på grund av att någon fortfarande inte lärt sig att handskas med tratten.

blö

Sämsta natten på jävligt länge faktiskt. Jag frös, sedan svettades jag lite, frös lite till, hostade och vaknade ca 25 gånger. 38.5 graders feber sitter där den ska antar jag. Klockan 9 befann jag mig på maxi för att jobba. Rätt surt. Slutade kvart i tolv men ska ner och jobba vid kvart i tre igen.

Först ska jag slänga i mig maten och sedan bädda ner mig i sängen och sova bort min headache. Hej klagarn!

det här är vad dom säger

Jag har ändrat min uppfattning om avatar, lite iallafall. Hann trots allt bara se halva tillsammans med Johanna, Evelina och Titti. Trevligt i vilket fall som helst. Idag har jag också knaprat alldeles för mycket piller i form av alvedon. Hur mycket jag än försöker att förneka det så går det nog inte att säga mer än att jag faktiskt är sjuk. Huvudvärk, hosta och snorig näsa brukar väl tyda på det?

Dags att sova, imorgon börjar jag klockan 9! kött
godnatt

but it's better if you do

Det gick bra hos vetrinären idag förutom att han went nuts på den stora bruna hunden, men bortsett från det. Han fick lugnande och somnade på fem röda.  Efter att  han kräkts upp lite skinka och så först. Vi lämnade honom med den snygga norrbaggen och en timme senare möttes vi av en ganska dizzy jycke. Det hade en effekt på honom minst sagt. Hela dagen har han fått vänja sig vid att ha en tratt på sig. De första fem timmarna satt han bara på samma fläck i huset medans jag åkte till maxi för att sälja jordgubbar.  Fick tio kronor i dricks och klockan åtta kom jag hem. Möttes av en aning piggare hund. Hör man grova duns i huset så vet vi vem det är som har sprungit in i bordsbenen eller i dörren. Hehe. Ikväll har vi även ätit pizza för den som antecknar.


ovan trattanvändare eller bara hög på lugnande?

Nu ska jag nog pallra mig hem till johanna och kolla på film.

sugar, we're going down

Jag fattar inte ens varför jag är vaken nu, jag borde ha sovit i minst tre timmar till!

Anyways. Jag blev tvungen att jobba kvar till klockan 7 istället för halv 6. Vilket förstörde mina planer för kvällen, den rubbade min idé så att säga. Nåväl, när jag plockat ihop alla jordgubbar, räknat pengarna och lämnat en redovisning så cyklade jag hem. Med sprängande huvudvärk visste jag inte om jag skulle gå med cykeln eller cykla. För varje trottoarkant jag körde upp och ner för så kändes det som att det slungades ett stort bowlingklot rätt i skallen på mig. Jag kom hem och svalde några alvedoner och försökte vila lite. Med ingen tid till vila fick jag istället packa ihop mina grejer och åka till julia. Vi fixade oss sådär, tanken var att vi skulle till josefin på lite party. Istället lämnade jag julia och lisa och åkte med robin till hans place. Började med en bäst-av-tre tunering i biljard. Jag och daniel utklassade robin ganska bra tycker jag. Avslutade biljarden för att kolla på något svårsammanhängande film och äta plopp. Som istället mest hamnade på golvet. Robin drog fram en pickadol ur sitt vapenförråd och började skjuta oss med sin softairgun. Jag trodde hela tiden att jag skulle få mina ögon utskjutna tills robin övergick med att skjuta på sig själv istället. En störrelättnad, även om han inte passar som någon självmördare. Nitendo 64 sattes igång och det var stenhård kamp. När jag äntligen fick vinna så la vi av och kollade på old dogs. Klockan blev tre och robin körde oss hemåt. Snällt det :) Jag hörde fågelkvitter runt 4a tiden och kände att det var dags att gå och lägga sig.

Idag borde jag som sagt ha sovit ett antal mer timmar med vaknade av att mamma drog igång dammsugaren i örat på  mig. Då fanns det inte längre något alternativ. Jag gjorde mig lite frukost och varm oboy och ligger nu och kollar på marley and me. Dels för att det är den enda filmen jag har på min dator och dels för att ingen ville kolla på den igår.

Kvart i ett ska vi till vetrinären med vår mus igen.

13 maj, alldeles för tidigt

Uppe med tuppen idag skulle man väl kunna säga. Jag vet inte riktigt själv när tuppen gal för vi har ingen egen. Jag gissar på att han skulle gala runt halv 8. Det var då jag vaknade iallafall. Jag hade gärna sovit en stund till eller kollat lite one tree hill i sängen. Det kom tydligen inte på fråga utan istället måste jag bege mig ut i det ruggiga vädret för att gå en runda med en överenergisk jycke. Synd att jag inte har lika mycket energi över som han.

Nej nu biter han mig i örat, måste vara ett rop på att han är bajsnödig.
tjarå

to lose my life

2 ½ timme, 47 sålda askar och instängd inne på Maxis skräprum. Nu sitter jag iallafall i soffan med livet i behåll. Trodde aldrig jag skulle komma ut där ifrån, ringde som en tosing till alla andra frubär-försäljare i hopp om att få tag på en kod ut genom det kyliga rummet. Ingen lycka. Tio minuter senare kom det en maxi-snubbe och undrade vad jag pysslade med. Skamset fick jag berätta om mitt dåliga sifferminne och sedan släppte han snällt ut mig. Nu kan jag med all ro säga att jag skrivit upp koden på mobilen. Imorgon väntas ytterligare 2½. Money, money.

Nu ska jag försöka slänga i mig lite mat. Tanken var att jag ikväll skulle mysa med Julia, men klockan går lite för fort och dagen är lite för kort. Bara just idag. Väntas det jippo imorgon?

'
en bild från förra veckans träning lånad av linda! :)

take that

Idag måste ha varit den kortaste dagen någonsin. Vi åkte med sjutåget till växjö, skrev ett nationellt prov i matte och klockan tio satt jag, alle och palm på tåget. Med en reducerad hastighet och mycket ruskväder kom jag fram till pappa som väntade på stationen. Åkte och handlade och körde hem. Då ställde jag mig i köket för att laga pannkakor, hehe. Hoppas dina smakade lika bra som mina julia! Glass och hallonsylt på det. Det gjorde mig så mätt att jag somnade.

Halv 6 är det dags att spendera några timmar på Maxi. Till 8 närmare bestämt. 2½timme första dagen är ändå helt okej att börja med.

i don't breakeven

När jag fick fram ett e och ett frågetecken på miniräknaren kände jag att det var dags att ge upp mina mattekunskaper. Jag får hoppas på måttligt svåra uppgifter och en hel del tur ifrån han där uppe. Dags att visa att du finns. Nationella kan ta sig i röven med andra ord. Fast å andra sidan hade vi inte fått sluta vid 11 om vi inte hade haft det. Lite bra för det faktiskt med sig.

Istället lyssnar jag på lite gammal hedlig musik som simple plan. Kommer på mig själv med att texterna fortfarande sitter i mitt huvud, deep down. Efter alla dessa år utan konstant strömmande av detta otroliga band från mina högtalare. Ett tag kunde jag knappt leva utan dess musik, idag förstår jag inte varför jag slutade lyssna. Texterna talar för sig själva och de gör det jävligt bra.

Oroväckande att mitt b har suddats ut från tangentbordet.
nu känner jag att te skulle sitta som smäck i min tomma mage.

imorgon ska jag jobba for the first time. Jag är såhäääääääär nervös.
då åker strawberry crew-tröjan på
hejdå

there is a line to cross

Lång dag. Alldeles för många timmar. Började med ett teoripass på idrotten, snackade stresshantering och sådantdära ni vet. Sånt lärare måste prata om för att kunna bocka av det på betygskriterierna. Gick bort till västerled och hade yoga som nästan förvandlades till en strippklubb med alldeles för mycket svankningar hit och dit. Det var väl skönt. Gick till maten och pillade bort bönorna och åt majs. Hade lite svenska på det som grädde på moset. Eller egentligen var de väl datorkunskap vi hade, det sög i vilket fall som helst och jag ville hem.

Gick på stan efter skolan, fick åka hem sen och nu borde jag kanske ta och räkna några mattetal. Inte så sugen på nationella imorgon faktiskt. Hade gärna hoppat det, faktiskt. Bara två kvar trots allt, det ska jag nog fixa. Kanske. Nu måste jag bara lägga mig i sängen lite, ta en tupplur. Är rätt mätt på denna veckan nu faktiskt, den har varit way too long. Ändå har vi bara gått en och en halv skoldag, konstigt nog.

nähe nähej
hejsvejs

man must dance

Det tog emot att tacka nej till rock the lake med fina människor. Did what I had to do, typ. Det enda som skulle få mig på fall är faktiskt andreas grega. Om inte min andra kärlek från mycket yngre dagar kommer. Vilket inte kommer att hända.


jag vet iallfall någon som kommer ha roligt på kyrkogården i sommar

herregud vad tråkig denna bloggen har blivit. Mitt liv, dag in, dag ut. Jag undrar egentligen vilka som tycker det är intressant att läsa allt skit jag skriver. För att fortsätta lite i samma spår kan jag berätta att jag ligger i sängen, med fötterna trycka längs väggen och huvudet på en kudde och datorn på bordet framför mig. Jag sneglar lite på roast på berns samtidigt som min käke börjar domna bort vid de här laget. Sovit skulle jag ha gjort för en och en halv timme sedan, men det har det inte blivit mycket av.

ser fram emot ogiltig frånvaro

peace

oxygen

Det var iallafall en snygg norrbagge till vetrinär.
Luften har flugit ur mig nu, dags attt sova!

here it goes

Väldigt konstig måndag, på alla sätt och vis. Jag och Julia x2 och en alle tog tåget vid elva till alvesta och tog bussen till växjö. Hann äta lite chorizo(?) och grön potatismos. Hade bild och form och jobbade med papper. Vika, klippa och klistra. Alltid samma pyssel med Mari. Det var en okej start på veckan och när vi slutade tog jag och julia språng mot stan. Träffade resten av vårt lilla gäng och gick mot stationen. Trött resa hem och sedan satte jag mig på cykeln.

Klockan 6 träffade jag Johanna och gick en promenix i solen. Åh, den bruttan är fantastisk likaså vädret. Vi gick och pratade, pratade och gick. Nu är jag hemma igen och snart ska vi åka till vetrinären med Molle. Han ska få sin tredje spruta.

och jag tycker ni ska ta er tid och lyssna på denna
http://open.spotify.com/track/6c8QH9FMFKj0ZgNeiyOx4v
jag kan inte få nog av the fray

tacosöndag

En dag som denna hade inte varit en bra dag att banta, om jag nu gjorde det så hade det gått utför. Vilket jag inte gör. Anyways. Vi fikade med mamma och hon berättade lite om sin resa och dittan och dattan. När vi var klara satte jag mig för att räkna matte (wtf?) och när klockan blev halv sex begav jag mig till willys och träffade elin, sedan fortsatte vi iväg mot sunnerbogatan i pappas gamla place. Sammanträffande liksom. När vi som skulle vara på plats var på plats så fick vi mat i form av tacos. Söndaslyx skulle jag vilja kalla det, det är  inte varje söndag man äter tacos. Eller wienerbröd och daimtårta. Vi drog igång väldigt gamla gymnastikfilmer. Det blev naket, virrigt och mycket skratt. Sanna och Astrid bjöd på ett dansnummer och  klockan 10 begav jag mig hemåt. Blev följd av två grabbar varav en hade gangster keps, visste att det skulle bli slutet på mitt liv och gick med en hastighet i 110km/h. Varför ska jag alltid envisas med att gå genom industriområdet? Jag får nog ta och skärpa mig och införskaffa lite mod. Sluta vara den mörkrädda fegis som jag är. Mitt mål för 2010... tack för en mycket trevlig kväll linda och tack till resten av sällskapet!

Kort dag imorgon. Ska sova typ NU... omedelbums!
Vi hörs imorgon.

i don't know how to be fine when i'm not

Åh vad det känns bra när mami är hemma. Hon tyckte visst inte det var så varmt och skönt här i älmhult när hon klev av tåget och hade vårjacka på sig. Nåväl, det får man räkna med här i sverige. Hon hade köpt massa, massa underkläder till mig och martina, några tröjor och en hel del frisörgrejer. Rakpermanentgrejer, hårfärger som vi använder oss av i skolan med väteperoxid, penslar och lite smått och gott. Så nu kan jag leka lite extra mycket frisör här hemma. Fint det.

Vi ska snart fika lite daimtårta och wiernerbröd som vi har köpt hem. Men först ville hon ligga i sin egna säng och ta ett bad i badkaret. haha, gullet!

upplev mer


0.22 - haha, jag gillar honom starkt! Men det är också de enda som är bra med den här reklamen, hehe

00.22

Om några timmar kommer mamma hem :) som förresten fyllde år den 6:e. Grattis igen fina Mami. Undra vad hon har köpt åt mig. Hehe. Nu ska jag kolla ballar av stål och invänta morgondagen som kommer att bjuda på tårta och tacos! Godnatt :)

,.

so much for nothing.

lördag

Idag vaknade jag för tidigt, tre gånger. Sedan klev jag ur sängen, städade lite sedan tränade jag. Kollade lite one tree hill sedan gick jag och la mig igen. Mycket sömn och sedan lite frukost. Ja, sådär har väl min lördag sett ut hittills. Ingen aning om vad planerna är för ikväll. Ska iallafall övningsköra till Virestad och lämna av Martina och hennes kompisar som ska på fest. Lagom sugen är jag på fest, faktiskt. Efter det gräver jag nog ner mig i soffan och kollar film. Känns som en sån lördag idag.

tack hej leverpastej

zumbaaa

Shitmama vad det var jobbigt. Jag och Martina stängde in oss i mammas rum och satte igång det där zumba. 50 minuters dansprogram med salsa, samba, hiphop och hur mycket annat som helst. Kan väl sammanfatta det som så att vi båda svettades som grisar och jag kan garantera träningsvärk i magen imorgon.

Nu har jag precis duschat och ska snart lägga mig och kolla på en bra film.

tiny dancer

Fan, naturkunskapen var som att bita i ett surt äpple. Det var allt annat än roligt, allt annat än fort gick det också. Med lite frukost kunde vi ta oss igenom dagen trots allt. Jag och amanda var nere hos skolsköterskan på hälsokontroll sedan slutade vi typ. Gick ner mot stan och hamnade inne på gina. Hej och hå där ifrån kom jag ut med två koftor, en tröja och en jacka. Allt för endast 116kr. Fyndigt. Sa hejdå till halva truppen och fortsatte med amanda och julia. Lite mat på donken och lite tåg till älmhult. Klockan kändes som att den vore 5 och jag var trött som en gök. Gick till apoteket, åkte hem och kollade one tree hill. Jag somnade och vaknade klockan fem av en rastlös syster som petade på mig. Jag har med andra ord inte utnyttjat denna halv-lediga särskilt mycket och har inga funderingar på att göra de heller.

Jag och martina ska träna lite nu, zumba, heheh. Ser rätt mongo-jobbigt ut men kul. Får se om de är nått för oss.

rock that body

Nu har jag yogat lite, rensat hela min själ från onda demoner eller vad de egentligen är man gör. I vilket fall som helst känns det bra och nu ska jag fortsätta med lite situps och annat. Imorgon går vi bara halva dagen i skolan för vår frisörteknik är inställd. Därför ska vi åka in på morgonen och få ledigt resten av dagen. Rätt OK om jag får säga vad jag tycker. Nästa vecka blir lite  av en easy utmaning. På måndag har vi bara en lektion på eftermiddagen. På tisdag är det som vanligt. På onsdag har vi nationella prov på förmiddagen och ledig på eftermiddagen och så är vi lediga både torsdag och fredag. Skulle vi slå ihop lektionerna skulle det betyda att vi har två dagar att gå nästa vecka. Works for me.


jag funderar över denna bilden. Dansar vi? Står vi och pratar? Försöker jag visa att jag finns? Sedan kom jag, genom lisas moves, fram till slutsatsen att vi måste dansa skolbalders-dansen. Höger ut, vänster ihop. Vänster ut, höger ihop. Sedan har jag väl lagt till lite armar för att spexa det lite, vi kan ju inte köra alltför old school. Tur jag har amanda som taggar mig på varje bild så att jag håller koll på vilka coola bilder som finns där ute i världen, på facebook. All kärlek och tacksamhet till dig! <3

hehe, nej. Tack och adjöss!

girls just wanna have fun

Egen hårvård är helt galet bra faktiskt. Till vår, inte så stora, förvåning var de det som väntade oss idag. Jag arbetade tillsammans med therese och hon skulle göra folieslingor och klippa sig lite. Jag fick lite hjälp av Alexandra med att göra folieslingor sedan klippte jag henne som vi sagt. Efter lunchen skulle hon fixa till min man. (man som i hästman, inte man som i karl. Ehm, robin). Jag gjorde lite blekta slingor i hätta för att få bort lite av min utväxt och de blev fint tycker jag. När vi var klara så klippte jag amanda lite också.  Sedan tov vi tretåget hem och hurrade för alle som sprungit från konsum  till tåget på tre ynka minuter.

Idag tänkte jag dela med mig av ett grattis till en god friend of mine, Fanny! Grattis på födelsedagen gullet!

fina du!

:D:D:D

FAN VAD NAJS att maskinen ska till siesta!!!!!!!
Glad kirre som äntligen får något att längta till i musikväg.
PUSSS!

if it makes you happy

Det muntliga nationella provet i engelska gick över förväntan idag. Trors grejamackapären och amandas hårstrå. Hade lite matte på förmiddagen och på engelskan skulle vi skriva arbete. Som på tal om det, jag inte är färdig med och det ska lämnas in ikväll. Indien, spännande. Kan väl inte annat än börja på det. Åkte hem med angelina, lisa och amanda i bil. Var på house of pain och träffade en ruggig snubbe. Gick till hemmakväll och köpte min polka choklad. Gott. Sov lite och vaknade nu. Ack ack. Ack.


Imorgon hoppas jag vi har egen hårvård om allt går som vi vill.
hehe

Driving alone, finally on my way home to the comfort of my bed

G-U-D!
Egentligen skulle jag nog inte behöva gå in på något särskilt för kvällen har varit crazyx10. Främst så knackade det på dörren, jag hade håret i en lilla my-toffs och kände verkligen inte för att få främmat. En ung viasat kille ville sälja tvkanaler till oss och pappa bjöd in honom. Han pratade med oss som om vi vore kompisar, rätt skön kille. Ung och rätt jäkla söt. hehe. Han tyckte jag var töntig som ville ha animal planet och så tyckte han de var coolt att vi hade likadana mobiler och härmade ljudet för varje gång jag fick sms. Innan han och pappa hade pratat klart och skrivit på vad som skulle skrivas på så fick jag två disney channel klistermärken av honom. Det var snällt tyckte jag.

Några minuter efter att han begett sig iväg får vi ett samtal om att molle är ute och springer lite för sig själv. Jag tänkte bara att våra grannar måste ha blivit nuts. För han hade inte rymt genom någon av dörrarna eller bakgården. Sedan klickade det i min skalle, fönstret!! Jag hade ju kommit i full gång med städningen på mitt rum och skulle vädra lite. Då hade byrackan tagit tillfälle till akt och smygit genom sängen och upp i fönstret och ut i friheten. Så vi fick gick längs med järnvägen där han alltid håller hus och kom ända bort till stationen innan jag haffade tag i hans rävsvans. Där gick jag, utan skor och smutsiga strumpor med pappa och martina vid sidan av mig. Jag hade ont i vartenda liten del av mina fötter och andan var i halsen mest hela tiden. Ja menar, tåg och hundar är väl ingen vidare bra kombo. Det enda positiva jag har fått ut av den rundan var att jag upptäckte  en ny snabbare väg att ta till stationen. Lite risky med rälsen kanske.

Nu har jag ingen ro till att göra något för man undrar var molle kommer att hitta på härnäst. Kanske rymmer han genom ventilationen snart, inte för att vi har någon ventilation. Jag har iallfall lyckats städa klart mitt rum och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Min promenad blev inte av och inte heller har jag hunnit duscha. Det är väl mitt nästa stopp antar jag. Puss.


brottsplatsen eller rymningsplatsen som man också skulle kunna kalla det.

I'm not falling in love, I'm just falling to pieces

Trött som en gnu har jag precis legat och kollat färdigt det nya oth-avsnittet. Jag var nära på att somna, men lyckades hålla mig ganska vaken. Resultatet är lika med att jag knappt kommer ihåg något av de.

Idag har vi haft nationella prov. Läs/hör i engelska. Det var fan det svåraste jag gjort på ett tag. Med andra ord gick de inge vidare och de pratade apfort och jag fattade mest ingenting. Vi åt lite fisk till lunch och fick oss ett gott skratt. "Amen vad fan är det här?" "vatten". Satt bort tiden i matsalen och gick för att ha svenska. Ville hoppa från en bro, men gjorde inte det. Vi hade en skattjaktstävling på nätet. Helt okej att jag vann den och så fick vi sluta halv 3. Också helt okej. Gick runt i regniga växjö och kom ut i ett inte allför regnigt älmhult. Här var iallafall himeln blå och solen kikade fram. Jag lisa och amanda gick till time för att finna lyckan i marabou - polka. Finns den när vi ska köpa den? - Nej, naturligtvis inte. Ledsen cyklade jag hem, fällde några tårar, torkade mig och gick in genom dörren.

Försökte laga lite mat fort eftersom jag var hungrig. Stod 10 minuter framför skafferiet och försökte välja vad jag skulle laga. Alternativen var A) Spagetti B) Skruv-pasta och C) Snabbmakaroner. Känns som dagens ilandsproblem, men alltid står man inför ett jobbigt beslut. 

Nu var det tänkt att jag skulle städa mitt rum. Egentligen är det ett fett måste. Jag gäspar var femte sekund och känner att städning är överskattat. Om en dag igen kommer det att vara lika stökigt igen, om inte ännu värre. Bortkastad tid skulle jag vilka säga.

wreck of the day

Jag tror förresten att ena mannen som sökte jobbet hade hamnat helt fel. Han var allergisk mot jordgubbar och alla sorters frukt. Han berättade att han hade legat på sjukhus och de var tydligen dödsallvarligt. Han kunde inte ens stå inne i frysrummet bland all frukt i mer än 10 minuter. Snacka om att ha hanmat helt fel, lille japan. Eller var han nu var ifrån. Kunde han inte ha hittat ett mer passande jobb eller?!

På söndag kommer mamma och nu har jag inte mycket mer att berätta.
där tog de stopp liksom. Eller jo, nu är jag 100 låtar rikare på tågresorna fram och tillbaka.

godnatt

hide and seek

Klockan tio tog jag amanda och lisa tåget till skolan och lunchade pasta. Gick till lektionen, våfflade håret och gjorde en cpful och hastig uppsättning på den. Klockan 1 skulle jag nämligen ta tåget hem igen. Inte nöjd med det, men vad gör man liksom.

Halv 3 samlades ett 15-tal människor för intervju på maxi. Det tog sin tid och vid tre var det min tur. Det gick bra och jag kände att jag fick säga det jag ville få sagt. En stund senare fick jag ett sms "du fick jobbet samlas utanför maxi mvh mange". Jaha, så jag stannade kvar tillsammans med de andra som också fick ett jobb. En intensiv utbildning som ledde oss till kylrummet där vi stod och frös ihjäl. Blev tilldelade en fin tröja, som ni ser i förra inlägget. Strawberry crew. Ganska skönt att ha de avklarat faktiskt.

nu ska jag gå och borsta gaddarna och sova.
egentligen skulle jag fixa med musiken till min mobil men det går såhäääääär sakta så jag ger nog upp det ganska så snart. Imorgon har vi nationella igen, måste vara fit for fight.

I did one thing right




det ni.

what am i supposed to do when the best part of me was always you

http://open.spotify.com/track/1fyysXwSGNtMeqMBLwW3SI

sol och grillat

Det var fint med lite sol ute idag. Jag har inte gjort någonting som är värt att veta. Vi har dragit fram grillen och lagt på kött också lite banan med choklad. Mycket mer till söndag har det inte blivit. Ikväll ska jag cykla ner till linné och dansa lite.

Imorgon är big day. Intervju, 14.30.
wish me luck

nu ropar maten. tjing

what have i done


från i fredes. Dutten har klippt bort halva sitt fejs av någon, mycket märklig, anledning. Det var i vilket fall som helst såhär det gick till i torsdags på frisörtekniken.

jag sitter och pysslar och sorterar om låtar på spotify, det går jävligt sakta men säkert framåt. Ska få till några sjuhelsikes bra listor som jag inte kommer att tröttna på ett tag.

en bild säger mer än tusen ord









Okej, jag vet att kameran är av sämsta klass, men en bild är alltid en bild och den säger fortfarande mer än tusen ord. Oavsett hur skärpan är. Jag passar även på att tacka för en grymt bra kväll i växjö tillsammans med helhärliga tjejer. Tänk när vi är 18 och går på galna pubkvällar tillsammans och dansar hela natten lång. Det kommer att bli grejer det.

valborg

Stundvis skulle man kunna förklara kvällen som ganska galen. Vissa stunder kände vi oss inte hemma bland folket, ibland var vi mittpunkten. Jag antar att jag får dra hela historien från början, för det är väl sånt man gör i bloggen.

På naturkunskapen var vi ivriga på att få komma iväg och gå på stan. Det fick vi och vi letade förbryllat efter en party-outfit. Det tog ända till klockan kvart i 5 tills jag kunnat köpa vad som köpas skulle. En klänning från the garden collection på h&m fick följa med, nål och tråd också. Sedan tog vi bussen till Fanny. Där föll paniken in. Jag skulle hinna sy upp min klänning, sminka mig och trippla håret inom loppet av en timme. Kaos skulle man kunna beskriva även den timmen. Ca 10 tjejer springer runt och ska försöka samsas om 2 speglar. Klockan kvart över 6 kom halva truppen iväg och vi gick mot Hong Kong. Friterad kyckling och ris ställdes på en tallrik framför mig och vi samtalade. Vi hade blivit plockat på oss ytterligare några till och hade det trevligt. Klockan åtta tog vi bussen mot Norr och en stund senare befann vi oss på plats tillsammans med ett 30tal kalasfulla killar.

Måste medge att deras musik föll även oss i smaken och vi sjön till andreas grega, fall out boy, 3oh3 och en hel del gamla godingar. Nya människor kryllade det av, men till min förvåning fann jag lite känningar där jag också. Det var en godkänd kväll och det tror jag vi alla kan hålla med om. Vi lämnade festen när vi var på topp och tog bussen mot stan (sjätte gången för min del som jag åkte buss den dagen. till skolan, till resecentrum, till fanny, till resecentrum, till fanny,  till norr, till resecentrum). Där träffade vi på robin, rickard, marcus och dardan. Gick runt på stan, häckade på donken och bestämde oss för att ta bussen mot Väster. Blev inte så, gick hem och drack vin. Jag emelie och julia hade moments på balkongen och vi fick lite sällskap. Lite dålig atmosfär, lite ilska och ytterst lite sömn. Piggast i lägenheten gav jag upp klockan 5 då alla hade somnat och musiken i det andra rummet hade tystats ner. Då var jag också trött och la mig tillrätta på golvet jämte lisa och robin.

Klockan 7 steg jag och lisa upp, försvann och satte oss på tåget hem.
Ikväll ska jag ta det lugnt och lyssna på regnet.
RSS 2.0