siesta 27-29 maj. typ, långt inlägg.

Det är knappt så att jag vet var jag ska börja någonstans. Ibland vet jag inte ens vad jag ska säga om det. Svårt att få ner ord på papper. Men FAN vad bra vi har haft det!

I skolan var vi mest ivriga på att få komma iväg. Frisörtekniken var lugn med lite övervakning på stan och redovisningar. Åkte hem en väldigt snabb runda innan vi satte oss i bilen som skulle ta oss vidare ner till skåne och hässleholm. En mindre kollektion av varma kläder fick föjla med i packningen. Den borde ha varit större. Kom fram för sent och det blev brått för vi skulle hinna med att kolla på Johnossi. Sedan gick det bara utför. Vi träffade oerhört galet folk på campingen, några blev våra vänner, andra inte. Femton var mindre populär bland oss. Första kvällen höll vi mest till på campingen och gjorde oss hemmastadda. Vi rörde oss från tält till tält tills vi tillslut hamnade fem stycken inne i ett tre-manna tält och försökte sova. Tills klockan slog kvart i fem spelade några höga festivalmänniskor aphög musik från sin baslåda och det var näst intill omöjligt till att sova. Eller jag ska inte dra alla över en kant, vissa sov ju faktiskt ganska bra. Vid denna tiden var de också frost på våra tält, ganska kallt med andra ord.
"jag gillar inte att sova med kalsonger, ysch!" heheh Rätt schyst kommentar att vakna upp till.

Fredagen gled vi förbi med lite sol, lite regn och oerhört mycket kyla! Vi gick fram och tillbaka mellan campingen och festivalområdet. Flera mil måste vi ha gått sammanlagt, det kunde jag känna i mina ben iallafall. Brassestol i sol mitt på gräsplätten var också något som vi kunde unna oss med, tills solen övergick till storm efter ett toabesök. Bajomajjabesök, mmm. Chockerande. Vi kollade på timo, bob hund, kapten röd, babian, the hives och teddybears. De två sistnämnda var de som var galnast. Jag och Matilda kunde inte stå i folkmassan på hives då vi mest blev nertrampade av alla så vi stod vid sidan av och njöt av en otroligt bra konsert! Teddybears hann jag bara se några låtar av innan jag var tvungen att bege mig. De jag såg var häftigt och hade gärna velat se hela. Jag fick nöja mig med att höra musiken från campingen. Istället satt jag och daniel i tältet och sedan kom robin och började bråka om min madrass. Killarna fick lov att sova inne i vårt tält eftersom de inte hade investerat i ett fullt så bra tält. Vårat fem-mannatält var med andra ord ganska populärt. Vi lekte namnleken när vi samlat ihop oss allihopa och sedan somnade vi.

Lördagen bjöd på en hyffsat god natts sömn. Vi stressade bort till tåget och åkte hem ett par timmar för att lämna lite packning samt duscha och äta. Kan ha varit det bästa och skönaste jag har gjort på länge. Aldrig har man uppskattat en dusch så mycket som då. Klockan 3 åkte vi tillbaka och partyt var igång utanför tälten. Vädret hade inte kunnat vara bättre (med tanke på hur de hade varit de andra dagarna) och vi kunde njuta till fullo. Jag och amanda hade brottning inne i tältet och så kletade vi lite nutella överallt. Det var oväntat och kul. Klockan nio spelade maskinen och det kan ha varit det galnaste jag någonsin har varit med om. I musikväg vill säga. Människor hoppade, puttades, svettades och skrek till maskinens spelande låtar. Jag kastades runt som en vante bland alla människor, men det var det värt. Vilken känsla och upplevelse det var. Ångrar inte att jag inte brydde mig om alla andra band som var och spelade på siesta, maskinen var ändå oslagbar. De spelade vad som kändes en kvart och senare framåt kvällen gick jag matilda och daniel till stationen för att lämna henne på ett tåg hem, sedan gick vi vidare mot campingen. En annan pys mådde dåligt och följde med oss och sov som en stock i tältet medans vi inväntade våra andra kompanjoner. Jag missade familjen men kunde glädjas åt att ha sett dem förut. Vi somnade sedan och musiken tystnade aldrig. Några började trumma på saker också och klockan 9 packade vi ihop vårt pick och pack och begav oss mot stationen. Vi slapp iallafall våra brassestolar. Putts väck.

Lite över elva kom jag hem och åt som en häst. Mat var inget vi prioriterade direkt och nöjde oss mest med mina knäckebröd. Därför slängde jag i mig en mustig måltid bestående av nudlar och somnade sedan på soffan. Har sovit ytterligare en gång sedan jag kom hem och kommer troligtvis att somna redan vid 9 ikväll. Det tar emot lite att behöva plugga på ett bild och form prov, men de får gå an. Jag har ju haft mitt roliga denna helgen, så nu får jag ta tag i det  lite mindre roliga.

Tack för en fruktansvärt galen helg!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0