Driving alone, finally on my way home to the comfort of my bed

G-U-D!
Egentligen skulle jag nog inte behöva gå in på något särskilt för kvällen har varit crazyx10. Främst så knackade det på dörren, jag hade håret i en lilla my-toffs och kände verkligen inte för att få främmat. En ung viasat kille ville sälja tvkanaler till oss och pappa bjöd in honom. Han pratade med oss som om vi vore kompisar, rätt skön kille. Ung och rätt jäkla söt. hehe. Han tyckte jag var töntig som ville ha animal planet och så tyckte han de var coolt att vi hade likadana mobiler och härmade ljudet för varje gång jag fick sms. Innan han och pappa hade pratat klart och skrivit på vad som skulle skrivas på så fick jag två disney channel klistermärken av honom. Det var snällt tyckte jag.

Några minuter efter att han begett sig iväg får vi ett samtal om att molle är ute och springer lite för sig själv. Jag tänkte bara att våra grannar måste ha blivit nuts. För han hade inte rymt genom någon av dörrarna eller bakgården. Sedan klickade det i min skalle, fönstret!! Jag hade ju kommit i full gång med städningen på mitt rum och skulle vädra lite. Då hade byrackan tagit tillfälle till akt och smygit genom sängen och upp i fönstret och ut i friheten. Så vi fick gick längs med järnvägen där han alltid håller hus och kom ända bort till stationen innan jag haffade tag i hans rävsvans. Där gick jag, utan skor och smutsiga strumpor med pappa och martina vid sidan av mig. Jag hade ont i vartenda liten del av mina fötter och andan var i halsen mest hela tiden. Ja menar, tåg och hundar är väl ingen vidare bra kombo. Det enda positiva jag har fått ut av den rundan var att jag upptäckte  en ny snabbare väg att ta till stationen. Lite risky med rälsen kanske.

Nu har jag ingen ro till att göra något för man undrar var molle kommer att hitta på härnäst. Kanske rymmer han genom ventilationen snart, inte för att vi har någon ventilation. Jag har iallfall lyckats städa klart mitt rum och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Min promenad blev inte av och inte heller har jag hunnit duscha. Det är väl mitt nästa stopp antar jag. Puss.


brottsplatsen eller rymningsplatsen som man också skulle kunna kalla det.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0