vi gör det som vi gjorde det förut

Idag har varit en skär-bort-min-hjärna-och-släng-den-i-havet-dag. Har alldeles för mycket going on i hjärnan på mig att den antingen kokar över nu eller tinar bort. Den har väl inte riktigt kommit underfund med vilket som är smidigast och minst smärtsamt. Vilket egentligen skulle vara att den bara stannar av.

Iallafall så började vi dagen med en uppfriskande (läs:nedkylande) utomhus idrott. Det skulle vara femkamp mot IT-media men det slutade i fyrkamp. Först bokstavligen mejade vi ner de i doppboll. Palmen skötte mejningen rätt bra tycker jag. Sedan blev vi slagna i lite brännboll, men jag tror vi alla skyller på pissregnet och den otroligt kyliga vinden. Vem kunde hitta motivationen till att fånga lyror med fingrar som troligtvis skulle gått av om de kom i kontakt med en tennisboll? Så vi lät dem vinna. Hade lite dragkramp och evighetsstaffet. Vi joggade tillbaka från fotbollsplanen till västerled ett stort gäng. Jerry måste ha blivit väldigt positivt överraskad av att vi valde att jogga när lektionen var över. Fint ska de va. Fast mest ville alla slippa undan regnet tror jag.

Efter en god lunch och en lång rast så hade vi svenska. Fyllde i lite kursgrejsimojser och sedan fick vi skriva färdigt vår bokanalys. Gick bra trots att jag och lisa mest nötade maskinen. Bra skit! När vi slutade så var jag, lisa, amanda, julia palm och angelina nere i stan och rände efter saker som skulle inhandlas. Jag brände 400 spänn och imorgon har jag ännu mer som måste inhandlas. Galet jobbigt. När vi kom hem, runt halv 7 tiden, så fick vi pizza av mamma. Sedan gjorde jag en balfrisyr på martina, tror det blir den hon ska ha faktiskt. Fint att ha något bestämt iallafall. Har skrivit klart min bokanalys och nu ska jag bara nöta engelskaredovisning. och duscha

HEJDÅ


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0