live life right

Jag har så mycket förväntningar, förhoppningar och så mycket jag vill ska bli av. Jag vet inte vart jag borde börja, eller hur jag ska gå till väga. Dessutom räcker tiden inte till numer. En dag borde bestå av 48 timmar och vi borde ha 5 helgdagar i veckan. Det skulle vara mer rimligt, men nu är jag här. Jag får vänja mig vid att en dag bara har 24 timmar och att jag sover bort 7 av dem. Jag får leva med att 7 timmar av dagen spenderas i skolan och att 80 minuter tillbringas på att tåga och ytterliggare 60 minuter på att invänta tåget. Resterande timmar av dagen ägnar jag åt att träna, äta eller att göra läxor. Det är så verkligheten ser ut.

Idag har jag spenderat åtskiljiga timmar åt både matte och engelska i skolan. Det var ungefär som att åka skridsko på vatten. Orimmligt. Idag slapp jag dock vänta de 60 minutrarna på fyra tåget och klampade istället in på tre tåget med mina fina vänner. Nå, hälften av dem iallafall. Kom hem och förväntade mig lugn ensamtid för mig själv. En kvart senare dök mamma och martina upp. Så jag åt, åkte ner till klöxhult för att hämta ut en ny träningsdress innan jag och molle tog en cykeltur. Vid kvart över 6 åkte jag och pappa ner till bråthult och kickade igång en ny kurs, Vardagslydnad 2 och jag har ärligt talat aldrig varit så stolt över min vita lilla albino hund som jag var ikväll. Löjligt jag vet, men ÅH så bra han är.

Jag övningskörde både dit och hem och det gick bra. Inga älgar överkörda och inga krossade rutor. Imorgon börjar vår sista lektion 12.15. Det betyder som ni kanske vet sovmorgon för min del. Ska försöka hinna med allt jag vill göra imorgon på morgonen, för att bocka av en del på listan. Ikväll ska jag där emot lämna allt plugg åt sidan och bara kolla på film.

Lång text idag, det var längesedan!
Välkommen åter.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0