20 december – dag 8

Efter lite frukost i magen gick vi en liten runda i byn och hamnade vid mammas lilla damm och där hon odlar frukt och grönt. Åkte sedan in till stan idag igen, vi svenskar alltså. Var och skaffade ett mobilt bredbant, men i byn där huset ligger är nätverket så dåligt att jag inte ens har någon nytta av det knappt. Det tar tretusensjuttiofem år att byta från en sida till en annan. Än mer att ladda upp bilder. Jag som har så bra tålamod till det här också, fantastiskt. Körde rundor i stan för att hitta en balklänningssömmerska som inte var upptagen. Hittade tillslut ett ställe där de var supergulliga. Så nu är det på gång, min klänning. Jag får verkligen  hålla tummarna för att det inte blir någon flopp, men de verkade duktiga. Besökte en liten fruktmarknad innan vi styrde hemåt.

Åt lunch och sedan la vi oss på bambubädden och vilade lite. Börjar väl trivas mer här, även om jag hade myror i min frukost som så snällt fick åka ner i papperskorgen. Snacka om att jag riktigt rotar i maten innan jag stoppar ner mig den numer. Håller nog på att göra mamma och pappa tokiga på det nu. Kan inte sluta tjata om alla söta hundar här också. Finns tiotusentals, vissa mindre bra skötta men andra hur fina som helst. De orkar inte ens svara när jag nämner något om det, hehe.

Det har inte blivit något badande eller solande sedan vi kom hit. Har mest lapat sol på altanen. Men imorgon är tanken att vi ska köra ner till mitt favorithotell och bada lite. Så, inga moln imorgon!



Det har inte blivit att jag tagit särskilt mycket bilder här. Dels för att det inte finns mycket att ta på och jag vet inte riktigt vad folk tycker om det här. Men jag har ju lite att visa er iallafall.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0