development

Istället för att söka hjälp tänkte jag att ladda hem solsidan var en bra idé. Ännu en serie, tänkte i gossip girl banorna också. Fast då kände jag; äh vafan, ge dig nu. Skaffa dig ett liv.. men tänkte trots detta ge det en chans liksom.  Vet inte hurvida jag bör kolla på det ensam eller med någon för att kunna skratta. 

Fredagen innebar pyssel i skolan och förberedelser inför torsdagen. Har sjuk ångest. SJUK alltså. Därför tog jag tåget hem, söp skallen av mig och gick på fest. Bra idé. Hehe groteskt. Så gick det inte till, men vi åkte till Sophie för att fira hennes artonsårsfödelse. Grymt kul när våra fötter gick i sina egna banor. Flow. Inte lika kul att gå hem i strumpbyxor i 10 minusgrader. Såg fram emot pannkakor och kunde gå flera mil utan att klaga.

Idag vaknade jag... utan huvudvärk men fick fet näsblod i en kvart istället. Har man inte det ena, får man det andra. Trodde jag skulle dö av blodförlust. Klarade mig. Klippte Joel och tog en tur till växjö med syster och mamma. Handlade lite för mycket grejer, men av goda skäl. You, me and Dupree går på tvn och jag har en kopp te i min hand. Överlever nog denna kvällen också.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0