hit the lights

Hade nog världens längsta dag igår. Körde till växjö, shoppade bra saker, körde hem. Körde moped till hökön där den ska få bo för gott nu, umgicks lite, åt lite ål, åkte hem. Åt på sorello med matilda, julia och josefin. Supermys. Sedan var det party hos matilda. En ganska så trött Kristin var den som gav upp först och gick hem.

Idag har klockan varit 20.00 för mig hela dagen, nu är den nog till och med 22.34. Efter att ha upptäckt alldeles för många tussar av tusentals mollehår så tvingade jag mig själv att städa mitt rum. Kunde nog få ihop ett stort täcke av allt hår. Fränt. Åkte till hökön idag igen, gick lite på den lilla marknaden som är kvar efter alla år. Åt traditionell våffla och åkte hem efter att ha återupplevt lite gamla minnen som hästtjej. En mycket tuff hästtjej att tillägga.

Nu har jag krupit ner i sängen, körteoriboken är tätt intill mig och imorgon ska jag stiga upp kvart i fem. Halkbanan står på schemat för imorgon och jag vill inte. Inte alls. Skiter nog fan i körkortet. Vem behöver det??


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0