mollsi



Idag har jag fan svårt att formulera mig i ord.
Har försökt ge mig på en mening nu i tio minuter utan att lyckats få det låta bra. Inte ens okej. Därför nöjer jag mig med en bild från idag, jag och chubby var hungriga så vi grillade lite kött. Helt enkelt.


OCH!!
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MIN SKÖNA!!
tänk vad mycket kul vi gjort
och vad mycket kul vi ska göra!

onsdag

Spontan tripp till Åhus. Fint väder, kallt hav och glass som inte levererade.  Det är väl så det ska vara en ledig onsdag som denna. Hoppas det blir lika fint väder imorgon, för då är mys på sjön planerad efter jobbet.

Hade en mysig kväll igår i hökön också. Fina bullar. 
Planerar mys med lisa för i kväll.
Åh så fint

sweet summer

Sovmorgon my hell.
Vaknade halv sex, hann se klart en film, äta frukost, gå ut och gå med hunden och sola en timme innan klockan hann bli halv 9. Tur det är fint väder iallafall, annars hade livet känts ganska olönt. Tänkte gå ut och lägga mig lite på altanen innan mina andra duties väntar. Som att klippa gräset, tvätta bilen och jobba.

tjofräs!

27 juni

Solen den hittade hit även idag. I tider som dessa är det skönt att börja klockan 4 och samtidigt kunna ha hela dagen på sig att göra något. Försökte sola lite på altanen, men man tröttnar lätt när den går i moln var femte minut. 

Hemma från jobbet nu. Jag och mamma tänkte mysa lite på framsidan idag igen. Älskar den som uppfann badenbadenstolar som man kan sova i. En kväll, när det är riktigt varmt, så ska jag och mamma packa ner oss i en varsin sovsäck och sova ute. MYSIGT!!

Nu ska jag äta en köttbullsmacka och fira att jag har sovmorgon.

en helt vanlig onsdag

Midsommar!

När jag vaknade i lördags morse låg det en halv gul lök, en potatis och en kaka på mitt bord. Förklarar ju ganska bra hur min midsommar var. Hade världens mysigaste midsommarfirande hos fröken bengtsson, hennes familj och emilia. Vi åt, letade blommor, fikade, band krantsar och midsommarstång, åt, dansade lite och åt lite igen. Sedan begav jag mig mot amanda där det var full rulle. Vi dansade lite kring deras midsommarstång innan vi fortsatte vidare mot en ungkarlslya med så hög musik att de hade kunnat göra hela världen döv.

Eftersom alla andra var ute i lördags så bestämde vi oss att inte vara sämre. Denna gången kom vi till en aning lugnare lya men det blev en definitivt längre kväll. Jag och Markus satt uppe till 7 på morgonen och pratade när de flesta hade antingen stuckit eller däckat. Vilken kväll!


Juni 23, 2011

Fick en kalasbra överraskning när lönebrevet anlände idag. För att inte ha jobbat någonting i Maj. Hade varit ännu gladare ifall de inte hade dragit 1000 kronor i skatt. What goes around, comes around. Så förhoppningsvis får jag väl tillbaka dem lagom till nästa år. Hehe.

Efter 6 timmars jobb drog jag en körlektion. Backpakerade och nailade 3/3 försök utan ett fel. Jag kör nog fasen bättre bakåt än framåt. Har kluppit andy och nu kommer julia hit och vi ska fika.
wie!

igår, om en månad fyller jag 18!!

lazy song

HAHAHA jag tycker iallafall den är sjukt skön.
Äh. det är inte varje kväll det inte regnar ute, måste njuta.
Herrå.

innan jag kände dig

Tre dagars ledighet blev en dags ledighet som blev tre dagars ledighet igen. Berg-och dalbana. Körde med ellen och efter det fastnade jag vid datorn framför bonniers. Mannens jobbiga röst är ekar i mitt huvud. Använd inte det programmet, du kommer drömma om rösten och antagligen fantisera om hur denna man ser ut. 

Nu bunkrar jag upp med lite knäckebröd och te. Hade egentligen behövt gå en runda, har legat på latsidan de senaste 10 veckorna. Ack. Varför börja nu? ÄH. Efter midsommar, ser inte ut att bli beachen på ett tag i vilket fall som helst. hehe. 

Måste ta bussen imorgon, kvart över sex. Love my life.
'
saknar min lisa
.. som är i grekland
... och har det bra
.... apa

b.r.a

jag lever

Med risk för att bli halshuggen av pappa så beställde jag hem lite i.d smink till mig själv. Som en present och en uppskattning för allt jag gör. Måste ju få lite cred, även om det tog fruktansvärt hårt på kontot. Men snart är det måndag, vilket innebär lönedag och snart är det juli, vilket innebär studiebidrag. Det kommer knappt märkas att jag köpte svindyrt smink.

Jaha. I torsdags efter jobbet brummade jag och Johan hem till Linnéa för att mysa med gamla klasskompisar. Några av dem iallafall. Det var himla mysigt och jag gör det gärna om och om och om igen. Simon tog mig hem i säkert förvar. Hur konstigt är det inte att folk i min ålder har körkort? Vi är ju fortfarande så små.

I lördags firade vi Anna och Amanda som båda fyllt 18. Det gjorde vi med pompa och ståt på aktivitetshuset.  Bestämde mig för att jävlaranamma att ta supermycket bilder. Hamnade på 18 bilder innan mitt batteri dog för att jag var optimist och tänkte "Ja men två streck på batteribilden, det räcker ju hela kvällen". Tydligen inte. Det blev en sen kväll/tidig morgon då jag och Fanny klampade in genom dörren klockan 6 på morgonen. Bra fest!






'



Sådär ja. Lite liv i bloggen måste det allt vara.
Man vet aldrig när nästa uppdatering sker.
Kan vara imorgon, om en vecka, om ett år eller aldrig. 

Imorgon väntas körlektion och ett kvällspass från 4 till halv 11. Grattis till mig!

hej

Ingen tid att slösa.
Jag har haft en bra helg och kommer framöver bara att göra sånt jag tycker är kul.
Förutom att jobba förstårs.

Imorgon blir det full rulle med jobb från 7-12 och sedan 16-20.
Inga informatia och innehållsrika inlägg på ett tag med andra ord. 
Lite bilder möjligtvis, när min kameraladdare är återfunnen.

Godnatt!

we are who we are

Kan med glädje bocka av kvällens arbete. Trött och mör. Ikväll måste jag duscha så mycket jag bara kan, PB:a om det är nödvändigt (haha så kul) och tappa upp så mycket vatten i flaskor som det bara går. För imorgon har vi inget vatten i kranarna från halv 8 till 9 på kvällen. Tänkte att jag delar med mig av denna information utifall att någon skulle intresseras.

Imorgon har jag bestämt mig för att jag inte ska vara hemma fram tills att jag börjar jobba. För att vara hemma blir ungefär lika med att ligga i sängen, kolla oc och somna mitt i ett avsnitt. Har inte råd att bränna fler dagar på detta sättet. Vad jag ska göra är en gåta i sig. Något ska jag nog lyckas åstadkomma. 


här kommer en bild

sommarlov

Igår fick vi sommarlov.
Ikväll väntas jobb.

Har lärt mig att leva med tanken att jag ska jobba, det är okej. För jag kommer få så många dagar över till annat att göra också. Som att ligga vid havet en hel dag och mysa med fina vänner fina sommarkvällar.

kvällens tanke

måste sluta vara så besatt.

13 juni

Gräsklippningen kan ha varit det jobbigaste jag har gjort idag. Måste ha sett ut som någon jävla hooker där jag sprang runt med en gräsklippare framför mig iförd höga gummistövlar, shorts och linne. En väldigt ful sådan möjligtvis. Gick en runda med johanssi efter många om och men. Gottar mig i sängen nu efter ett för långt bad, har russinfingrar som troligtvis aldrig kommer att försvinna.

Imorgon ska jag glädjas som fan, trots att det ska regna.


lärde molle spela död igår, vad tycks?
hehe ganska impressive va?

sol i ansiktet

Fin dag. 
Städ. Sol. Fika på askelyckan. Mys vid sjön. Grillad chorizo. Lek och bus. Andraplats. FINA VÄNNER.

du är välkommen in

SHIT vilken helg.
Först och främst, så har jag varit i skolan 1 dag på 2 veckor. Bara det är ju ganska fantastiskt, som lite extra lov. Kollade (inte för att jag såg något) på stundenter i växjö som sprang ut i torsdags och levde loppan. Kunde redan då känna mig lite avundsjuk. Värre blev det när vi stod på grusplanen vid haganässkolan och såg alla glada vänner kuta ut från ingenstans. Det kröp i mina ben hela vägen från skolan till torget och ännu lite till när de åkte på flaken. Ett år! 

Åkte hem till lisa, innan vi kikade inom Carolina en snabbis för att gratulera och mysa, för att sedan gå vidare till gustav. Befann oss på speak halv 11, galet tidigt. Trots det dansade jag non-stop, utan att ha koll på varken tid eller vilka jag dansade med, fram till klockan 2 när musiken tystnade och vi gick viare. Ändå var jag inte i säng förrän halv 4. Detta kan ha varit den roligaste kvällen jag har haft på speak. Återigen ett stort grattis till alla som tog studenten!

Kände mig lite som en stuvad makaron när jag vaknade på lördagen. Fram till klockan 4 trodde jag att det var söndag. Då hade jag ändå intalat mig själv att det måste ha stått fel på datorn, det bara måste ha varit så. Hade ångest hela dagen över att behöva stiga upp halv 6, men det släppte när mitt sinne var i sitt fulla bruk igen. Den ångesten har jag haft idag istället. Great!

Två dagar kvar, måste ju gå.

student

Idag är det studenteras dag. 
Det ska firas.

Grattis till er allihopa!!

she moves in her own way

Har bränt mig, i hårbotten. Kult. 
Har kollat på en massa fina människor i stora hår och stora klänningar. Blir själv sugen så det bara jölar om det. Min tur kommer också, om ett år!! Fett najz. Köpte en glass och blev frustrerad på en alkis också. Aplång kö på time. "Jag ska bara ha en öl" säger han och går före. JA MEN VI SKA VÄL FÖRIHELVETE BARA HA EN GLASS?!! Kan ju säga som såhär, jag lät honom inte gå förbi mig iallafall.



Myste på framsidan.
FIN GOS!

8 juni

Har inte riktigt hunnit pränta in i huvudet att det är den 8 juni, redan! Känns som igår där vi stod och väntade på ett försenat tåg på perrongen i 20 minusgrader. Är i och för sig okej med det.

Trodde världen hade gått under när min klocka ringde imorse, är helt klart o-okej med tidiga alarmer. Kunde hålla bilen på vägen under hela timmen och det är jag nöjd med. En gräsklippning och lite mat i magen innan jag far ner till byn för att titta in alla GÖR-SNYGGA tjejer och killar med balklänningar och kostymer. 

So long så länge.

go och gla', kexchokla'

sverige - finland

2-0. Älskar att höra Martinas och Emmas frustration över fotbollsspelarnas misstag. Jag själv ligger och försöker svalka med mig en fläkt som går i 110. Det är 30 grader på mitt rum och jag kan bara hälsa hem tll att jag kommer få någon sömn här inne.

Efter min körlektion var jag och mamma och fikade på derés. Mysigt, så mysigt att vi till och med var tvugna att köpa en glass på time också. Åskan den lurar på himmeln, men jag är lugn. Jag ska sova tidigt eftersom jag var dum nog att tacka ja till en körlektion till, imorgon klockan 8. Då skall klockans ställas igen. 

Har för övrigt kommit över min mobils död, det finns värre saker i livet och det måste jag lära mig. Det går vidare.

TPL

Är lite TPL för tillfället.
Kommer bli en sömnlös natt.
Åh.

6 juni

Idag har jag varit vågad och badat i sjön för första gången iår. Det var svinit kallt, men nu har jag iallafall gjort det. Låg väl mest och solade på stranden om man säger så. Ikväll har vi grillat kött och ätit pommes med bearnaisesås. Tänker trotsa det fina vädret och ligga inne och kolla på en film. Förtjänar det med tanke på att jag har körlektion klockan 9 imorgon på min lediga dag. Fantastiskt? Nix, men köra bil, det måste man ju.

Lite nationaldag idag också, har ju firats sådär mycket. 
Nöjer mig så.

never give up

Ännu en gång går mina tankar åt familjer och nära vänner.
Nu kommer jag  aldrig mer få lyssna på dina tokidéer.
Vila i frid Suad.

siesta är fiesta

Fem dagar av glädje och fantastiska människor.

Har bland annat rest tält, kollat på fruktansvärt bra band (THE KOOKS!!), fått alldeles för många nya smeknamn, träffat en man-kirre, vaknat upp som pocahontas, gått 7 km för att handla och sedan lifta hem, sovit i mitt tält, sovit i någon annans tält, varit på de underbara bajsemajserna, rökt ohälsosamt mycket, fått en brainfreeze vid en schamponering under kranarna, träffat nya människor, njutit av solen, hatat solen, druckit ljummet vin, fått mina byxor ratade, skrikit ut give me everything med halvtaskig röst och frysit ihjäl om nätterna.

Tror inte jag kommer få ner några fler ord här. Vill ha alla detaljer, men minnet fångar inte upp riktigt all information under 5 dagars tältande. Det hinner hända så mycket. Kameran åkte mest fram under dagarna vilket jag ångrar lite nu. Nattidsbilder är alltid roligare. Det ger en mer rättvis bild på något vis. Spelar egentligen ingen roll, för här har ni en del av bilderna.























Aldrig någonsin har det varit så skönt att komma hem och duscha och ligga i en egen säng. Aldrig.

Ska gå och sova ett x-antal timmar till innan jag är fullt återställd.
Ingen skola fram tills torsdag, ska nog hinna vila upp mig.

PUSS & tack alla för en riktigt rolig vecka!

schlutt

Har sovit i hundra år nu.
Fan vilka 5 bra dagar!
RSS 2.0