du är välkommen in

SHIT vilken helg.
Först och främst, så har jag varit i skolan 1 dag på 2 veckor. Bara det är ju ganska fantastiskt, som lite extra lov. Kollade (inte för att jag såg något) på stundenter i växjö som sprang ut i torsdags och levde loppan. Kunde redan då känna mig lite avundsjuk. Värre blev det när vi stod på grusplanen vid haganässkolan och såg alla glada vänner kuta ut från ingenstans. Det kröp i mina ben hela vägen från skolan till torget och ännu lite till när de åkte på flaken. Ett år! 

Åkte hem till lisa, innan vi kikade inom Carolina en snabbis för att gratulera och mysa, för att sedan gå vidare till gustav. Befann oss på speak halv 11, galet tidigt. Trots det dansade jag non-stop, utan att ha koll på varken tid eller vilka jag dansade med, fram till klockan 2 när musiken tystnade och vi gick viare. Ändå var jag inte i säng förrän halv 4. Detta kan ha varit den roligaste kvällen jag har haft på speak. Återigen ett stort grattis till alla som tog studenten!

Kände mig lite som en stuvad makaron när jag vaknade på lördagen. Fram till klockan 4 trodde jag att det var söndag. Då hade jag ändå intalat mig själv att det måste ha stått fel på datorn, det bara måste ha varit så. Hade ångest hela dagen över att behöva stiga upp halv 6, men det släppte när mitt sinne var i sitt fulla bruk igen. Den ångesten har jag haft idag istället. Great!

Två dagar kvar, måste ju gå.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0