28 april 2012

Okej, jag vann inte bowlingen igår. Men jag kom inte heller sist som pappa trodde. Får vara nöjd med mina 5 strikes istället. Maten var toppen också, värt att nämnas.



haha söt!
Nu; tävling i växjö.

ps. ÄR FETETAGGAD INFÖR IKVÄLL!

nothing from the ground is good enough

Har tre försenade arbeten att lämna in, hurra! Borde väl kanske göra det, men det lockar lite mer att krypa ner i sängen efter två powerwalks och ett jympapass. Trampade på ett snigelhus med flit idag, fick dåligt samvete sen. Så måste göra en god gärning idag så jag inte hamnar i helvetet.



molles nya råtta är omtyckt.
och luktar redan illa

23 april 2012

Ikväll myser jag ner mig på luftmadrassen i kristianstad. Imorgon väntar en ledig dag som kommer att spenderas i stan. Passande att jag fick lön idag, måste ju vara ett tecken från gud. Ska spendera dem väl, lovar.

hurra hurra hurra!


grattis storasyster 

22 april 2012

Kul att komma hem halv 12 och börja skriva på projektarbetet. Nu förstår jag folk som säger att de satt uppe mitt i natten och skrev på det förbannade arbetet. Done that nu, inte kult. 

Hade för övrigt gymnastikuppvisning idag, inspirerande 80-tal. Är rätt pepp inför tävlingen på lördag. Gick iallafall bra och det var bra support från läktaren idag! Gjorde tacopaj med daniel och viktor också, fetgott.
Och på tal om tacos......


tadaaaaaaaa! en matbild!!!
hoppas ni blev sugna.
och förresten, GRATTIS SYSTER!!

fina gossar

nöjd!

20 april 2012

Projektarbete tar all min tid, FAN vad tråkigt det är. Har städat hela huset också, ont i ryggen som en gammal gubbe med långt vitt skägg. Orkar inte, hade varit skönt om det var torsdag idag och projektarbetet var ur världen. Tur jag har så mycket ledig tid över att jag kan ägna hela dagarna åt det dårå.....

Ska iallafall till Ikea med pappa idag. Ska äta massvis av köttbullar och köpa en skohylla till mig själv. Får vara glad för de lilla nöje man hinner med, ska förresten laga mat med fina tjejer idag. Det är också nöje, på hög nivå.

Jag har så mycket roliga bilder att bjuda på nu regniga tider...........
hehe så här får ni en på danne
han är ju kul...

<3


if i only knew you were standing
on the edge waiting to fall

i would give just anything
to see your face to here your voice
just one more time

and I hope
life is good
wherever you are
you will be
forever
in my heart

where you couldn't hold on
i will try to be strong
i just hope you belong
wherever you are


fina vän, jag saknar dig.

19 april 2012

Igår hade vi klippkväll i skolan och jag fick finbesök av Johanna och Ponuts. Åt på mat på donken som tjockisarna i usa och sen styrde vi hemåt. Fick lite till finbesök i form av en danne på kvällen(nu får du vara med! :)) tills jag somnade som en stock.

Idag besökte jag och Alexandra hässleholm en runda, körde lite fel och sådär innan vi kom fram till ett lunchstängt frisörtjänst. Därför passade vi på att äta lite donken (igen, går bra för mig att inte äta ute) hehe. Återvände och gick länge bland hyllorna och längtade bort lite. Vill ha en egen salong och handla hur mycket som helst till den, så ni vet. Det var en mysig tripp för att vara en torsdag i vilket fall som helst.

Macka med ost och tomat eller prickigkorv och tomat? 
Jag hade beslutsångest.

Fick hem min studentklänning idag, och den är fiiiin. 

14 april 2012

Jag vet inte om det är för att jag inte har tid eller för att jag har så mycket annat roligt att göra som det är för att det blir lite aktivitet här. Spelar kvittar för jag mår bra och mitt liv är toppen. I torsdags gjorde jag fanni fin på salongen och på kvällen var hela qompaniet-gänget och jag på sorello och åt. Lite förfest på salongen, fick den bäst tänkbara presenten man kunde på, en jaguarsax. Hade världens mysigaste kväll. Så tack för det fina ni.

I fredags körde jag och daniel till växjö. Shoppade lite concious collection (wie) och drack vaniljlatte. Letade kläder åt en kräsen och köpte kakel. Hehe. Väl spenderad ledig dag med andra ord. Har några såna att utnyttja nu, bäst att passa på. 

Nu har jag lite kvalitetstid med mig själv i Kristianstad. Martina har lämnat mig för att skriva tenta i fem timmar, då har jag passat på att ta en lång sovmorgon och städa hela lägenheten. Världens snällaste syster. 

let me love you, let me be around, I promise you, I won't make a sound

Jag är så glad. Att jag har så fina vänner och pojkvän(ner), hehe. Finns inget bättre.

Idag träffade jag jullssii och vi myste med kaffe och lite projektarbete innan jag pallrade mig ner till salongen för att klippa skäggvilles skägg, som var otroligt skäggig. Lite barnträning på det och ledarmöte.

Har nu spenderat min tid på att fylla hårddisken med massor av prison break. Japp, nu när one tree hill slutat göra nya avsnitt får jag ta upp en gammal (bra!!) serie som jag aldrig riktigt tittade färdigt på. Jag har ju ganska mycket dötid nu att spendera så, varför inte?

Först ska jag bara rysa lite till andreas wijk, igen.

10 april 2012

Mina nya bästa kompisar har anlänt! Pappa, jag behöver en ny skohylla eller möjligtvis en walk-in-closet!

gåshudar lite

kristianstad

8 april 2012

Förtjänade en bra utekväll i Kristianstad igår eftersom jag antagligen var den enda i hela Sverige som inte var ute i fredags. Eftersom det blev den mest spontana resan på länge så kan det ju inte alltid sluta som man vill. Tycker synd om killen som fick sätta sig i bilen halv fem på morgonen för att åka och hämta oss i osby inatt. Tur han är världens bästa.

Att somna klockan 5 två nätter irad har satt sina spår. Skönt med en ledig måndag, praktiskt taget en ledig vecka till. Som påsklov, gånger 2. Bara onsdagen kommer att spenderas i skolan, resten... i sängen.
Idag har vi ätit påskmiddag hos familjen Schölin. God mat, god efterätt, gott sällskap och påskägg. Med andra ord hur mysigt som helst. Nu kan jag gå och lägga mig, nöjd med livet och förhoppningsvis sova några timmar mer än de två senaste nätterna.

Så, godnatt kära vänner.

6 april 2012

Måste sluta äta ute. Igår firade vi Josefin på sorello, med mat som vanligt. Vi vet inte hur man firar på andra sätt, matglada som vi är.

Idag blir det sling, klipp och färg hemma på pilgatan och ikväll ska jag jobba ännu mera. Ska med andra ord titta på när alla mina matglada kompisar blir till spritglada kompisar istället, hehee. 

Och en trevlig stund i hökön.

5 km!

5 kilometer i spåret. Har nog bättre kondition än jag trodde. Molle också, även om jag tror han höll på att avlida. Solen skiner, kanske för sista gången på länge. Har hört på ryktesvägar att det vankas snö och regn i helgen. KULT!

5 april 2012

Stockholm var bra och vi kunde inte ha det mysigare.

Kände mig totalt förvirrad när jag klev av på perrongen i självaste huvudstaden. Hittade Lisa mitt ibland alla uppstressade människor. Satt ner en stund på jensens innan vi gick en runda i stan. Jag åkte för första gången pendeltåg och nu känns det som att jag aldrig gjort något annat i mitt liv. Även om jag fortfarande var virrpannan själv. Är imponerad av folk som klarar av det. Åt en mysig middag på vapino i samlad trupp. Jag, Lisa, Dennis, Angelina och Hannes. Sedan tog vi en öl på skatteskrapan innan vi åkte hem för att sova.

Dag två började med en hyffsad sovmorgon för min del. Lisa var i skolan och så länge åt vi frukost och mötte upp henne och Matilda i stan. Gick lite till i stan. Vi var uppspelta över att vara på stureplan och alla de gator man hört talas om i monopol, hehe. På kvällen var vi på studentskiva utklädda i diverse karaktärer och dansade hela kvällen. Klockan 4 var vi i säng igen.

Vår sista dag åkte vi in för att kolla på skolan där lisa går, hämta hennes studenmössa och träffa lite folk. Fikade innan vi åt kebabtallrik (FETT) och vid halv 5 styrde vi hemåt med ett pitstop i jönköping. Himla fint har det varit och jag är så nöjd med dessa dagar.

Så tack för denna fina tripp, ALLIHOPA!

Stockholm!

Åker till Stockholm i tre dagar nu!

Såhär god blev vår grillning. Mmm..

RSS 2.0