even in the best of days, love will be hard and hearts will be faking

Fina, lediga dag. Hann inte ut i det fina vädret innan molnen kom ifatt. Min hårddisk är kvarglömd och min dator innehåller bara tråkiga julfilmer, vad ska jag göra idag? Pappa har tjatat om en klippning i en vecka nu så är väl bäst att lyda hans lagar. Det stämmer verkligen att man tar sina familjemedlemar i sista hand och inte i första. Har iallafall två träningspass att se fram emot att svettas lite på. Får väl se om det är värt mödan, hehe.

Det är första februari idag, redan har tiden börjat springa iväg. Det var nyss nyårsafton och det var igår jag låg på en solstol i thailand och levde. Det är 133 dagar tills jag tar studenten! Kan fortfarande inte förstå att det snart är min tur. Ska inte gräva ner mig för mycket i det nu, jag har en hel del att ta tag i innan jag kan springa ut med gott samvete. Delprovet är ett av dem. Blir knäpp i skallen av att tänka på det. 

Ska äta det pappa lagar bäst, fisk, nu. Resten får vänta i 133 dagar till. Sedan tar jag välförtjänt semester med fina vänner!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0