31 mars 2012

Hade mina två sista dagar på qompaniet igår och i torsdags. Såklart går tiden tio gånger fortare än de brukar göra vid såna tillfällen. Kommer sakna att vara där, men förhoppningsvis dröjer det inte länge till förrän jag är där igen.

Idag ska det premiärgrillas med två fina kompisar. När det började falla snö från himlen började jag fundera på om vi inte valt helt fel dag. Fast ser ut att kunna duga trots att det inte är något sommarväder. Ska bli jävligt gott iallafall.


Woaaah, snart april!

woho

kärleksrevolt

http://open.spotify.com/track/0UAIYyAoDEh6xE2p9TmQyj


skön.

:)

Haha har nog världens sötaste mamma som ringer hem och säger "jag kör
hem nu, är jag inte hemma om
en halvtimma så kan ni köra och leta efter min bil. jag har ingen mobiltelefon med mig"

Man kan tro hon är skrockfull och haft nycklarna på bordet eller gått under en stege. Får hoppas vi slipper alla
missöden.

Nu ska jag äta skorpor och dricka te, vuxet.

28 mars 2012

Nu ska jag inte mer till skolan förrän på onsdag om två veckor. Jag har två praktikdagar kvar, en helg, tre dagar i stockholm, ett påsklov med ledig måndag, tisdag och sedan är jag tillbaka till skolan en dag för att sedan vara ledig torsdag och fredag och därmed ta helg. Framöver kommer jag gå två dagar i skolan och vara 'ledig' tre dagar i veckan. Sjukt. Det är nu man ska vara i skolan varje dag och ta vara på tiden. Fast egentligen klagar jag inte, det är ganska skönt ändå.

Kundpass idag, Simon kom och klippte sig. Alltid roligt med lite älmhultsfolk på salongen. Fick våra kära studentmössor idag!!! Och dem var jättefinaaaa! Ni ska faktiskt få se den, någon dag. SÅ fin är den faktiskt. Börjar kännas på riktigt, men ändå är det så overkligt. Vill ta studenten hela tiden, NU!

Sista kvällen med idrottsskolan idag också. Sista av väldigt mycket nu. Sista påsklovet och sista lovet överhuvudtaget. Fan, jag börjar bli gammal.


längtan och förväntan


 

framgång och efterfrågan

WIE

FAN vad jobbigt det är att vara hemma när jag vet att studenmössorna ligger på skolan och väntar på oss.

TOTAL LYCKA!

27 mars 2012

Hoppsan, hamnade lite utanför mig egen rutt här. Jag har bra skäl. För det första har jag varit sjuk i en vecka, men jag har dessutom haft fullt upp hela helgen. Lördagen bestod av tidig uppgång (klockan 5!!) för att åka till eksjö med gymnastikgänget och tävla lite. Det gick bra och på kvällen var vi på speak easy. Har nog inte haft så roligt där, någonsin.  Bra kväll med andra ord.

Vaknade med synen av sol och det blev fruktfrukost på daniels balkong. Lapade sol hela dagen. Åt våfflor på våffeldagen, det är ett måste ju. Annars är man dum i huvudet har jag hört. 

Idag är jag ledig, ska skriva projektarbete tänkte jag. Eller min första tanke var att jag skulle sitta ute i solen och njuta av lite frukost. Men just nu ser det mer ut att bli projektarbete än sol för mig, men den kikar kanske fram lagom till lunch.


-

Ge. Mig. Fredag.

20 mars 2012

4,5 kilometer powerwalk och 2,5 kilometer löpning direkt på morgonkvisten var inte helt fel. Och absolut inte vad jag förväntade av mig själv. Har städat rummet och dammsugit hela huset, så nu blir mamma glad. När hon kommer hem från jobbet tänkte vi åka till ikea en sväng, jag tänkte köpa lite tyg. Vill sy hur mycket som helst nu. Mest för att glömma allt viktigt jag har att göra, och också lite för att jag är inspirerad.

Tänkte skriva lite arbete först iallafall, så jag känner att jag gjort lite nytta på den fronten också.

Tror jag har blivit sjuk också. Så passande, eller inte.

saknar mina två polare lite också

WIE

Stockholm och min fina lisa är inte långt ifrån.
Imorgon bokar jag biljett och jag längtar!

19 mars 2012

Har dansat zumba, gått fem kilometer, gått två och en halv kilometer, tränat gymnastik och sprungit två och en halv kilometer. YEAH! 

Har för övrigt varit en väldigt mysig friluftsdag. Sista språnget gjorde mig helslut i varenda kroppsdel jag äger. Har inte varit ute och sprungit sen... ja i somras. Eller vad de förra sommaren? Nå, spelar ju ingen roll egentligen.

Är ledig imorgon, så ikväll ska jag kolla på en bra film och äta goda frukter. Håller tummarna på fint väder imorgon, ser inte så lovande ut dock.

Skänker en tanke till fru, barn och familj.
Vila i frid.

du är känslosvall, jag är känslokall

it's a mystery
why I cant stop thinking of you
mystery
how everything circles around you
in my mind
I'm doing all in my power
to get free
in my mind

gillar't.


Martina är hemma ikväll, myser med pannkakor till kvällsmat och kladdkaka+sprutgrädde som efterrätt. Vill inte tänka på morgondagen, avlider då.

18 mars 2012

Sitter i köket med datorn framför mig, det luktar äcklig fisk i hela huset och jag försöker koncentreta mig på att skriva projektarbete. Går med andra ord inte särskilt bra. Det är tråkigt, jag är hungrig och att tyda på mina helt okej svullna ögon har jag inte sovit många timmar inatt. 

Igår var mysig. Hann träffa de personer jag ville och få ut lite av det bästa från allihopa. Tackade nej till jobb nästa helg, då är det min tur att gå ut och dansa. Gjorde jag nog rätt i. Fast det är i och för sig en hel vecka kvar tills dess, kan inte börja längta redan. Håll dig i skinnet.

Tänkte om jag kanske skulle dra fram min symaskin idag igen och sy lite istället för att ödsla tid framför datorn när jag vet att jag ändå inte kommer att göra något vettigt. Lång mening, puh. 


mysis

15 mars 2012

Är lite mör i kroppen efter att ha jobbat 13 timmar. Fina Angelina var och fick håret fixat hos mig idag. Vid fyra befann jag mig på Speak Easy för 6 timmars arbete i baren. HEJ VILSEN TJEJ. Tur jag har lärt mig alla ölsorter som finns i baren där nu.

Måste sova nu, en dag till på salongen väntar innan jag få ta helg.

14 mars 2012

Kan inte påstå att skolan var särskilt ansträngande. Hundvakt i en timma, lunch, klippkund och sen slutade vi. Världens mysis till hund. Ville ta med mig honom hem. 

Pinnade bort till linné för att ta hand om idrottsskolan med evelina och sophie. Fick fula (men assköna!!) friskiskläder som jag sprang runt i och såg jävligt cool ut. Intervallflex utan flex med Evelina. Orkade inte ens snöra på mig mina skor innan jag satte mig på cykeln och trampade hem. Bra krigat idag med andra ord.


kramkalaaaaaaaas


Ville bara lägga ner honom i min väska och ta med mig honom hem.

Torsdag imorgon, igen. MY GOD.

13 mars 2012

Så himla bra dag. Lapat så mycket sol jag bara kunnat även om det var lite för kallt för att sitta på altanen. Självdiciplinen är inte på topp och en där promenaden jag pratat om att jag skulle ta hela dagen har inte blivit av. Istället var jag på salongen och klippte finish och skägg. Men nu blev den där promenaden av iallafall och det var skönt. 

Har ventilerat med pappa hela kvällen. Jag är kluven rakt igenom hela mig. Är världens veligaste person och jag vet att det bara är jag som kan ta besluten. Efter många om och men och jävligt mycket velande tackade jag nej till ett fantastiskt erbjudande om visning för björn axén. Kommer antagligen ångra ihjäl mig, men just nu passar det inte. Min hjärna går på högvarv och vad jag än tänker på så ligger delprovet så jävla långt inne i skallen på mig. Går liksom inte att tänka på något annat. Vill vara okej med tanken att, klarar jag det så klarar jag det, bra isåfall. Klarar jag det inte, så gör jag inte det. Det är svårt, för jag vill så gärna. Måste jobba på mina nerver lite och mitt självförtroende. 63 dagar till, sedan vet jag om jag ska jubla eller gråta.



Såhär har två av mina dagar sett ut. Mmhm

12 mars 2012

Döda mig. Är helt slut!

Förtjänar fan en ledig dag imorgon, halvt ledig iallafall.

fet


fan vad jag har gått lös, varit hopplös
vart en millimeter från förfall
sprungit som en halvdöd genom malmö
känns som jag gått under överallt
kanske var det tur, att jag föll så djupt
för det var du som fick min fallskärm att vecklas ut


11 mars 2012

Har haft en fin helg. Igårkväll var hur kul som helst och med bra arbetskamrater och fulla, odrägliga människor så går timmarna ganska fort. Fick vara med om både det ena och det andra. Vid tre fick jag äntligen lägga mig i sängen. 

Idag har solen varit framme, jättemycket. Frulle på dannes balkong var feedt skönt och jag kan tänka mig många fler morgonar i samma stuk, gärna på tisdag när jag är ledig. Men lite sol hela veckan hade inte varit fy skam.

Är slut efter träningarna, ska käka skorpor och dricka mjölk och ta igen min nattsömn jag missade igår.

10 mars 2012

Salongen den börjar ta sig. Gick där ifrån vid 7 för då var jag trött, men de höll på till tolv vissa av dem. Hurtiga. Åt kina mat och somnade på daniels soffa klockan 10. Kultjej.se. Träffade min fina lisa och åt pannkakor och kramade henne hejdå. Åter ner till salongen i 4 timmar och fan vad fint det kommer bli!!! 

Väntar på att adam ska komma och hämta mig, ikväll ska vi ta hand om alla fulla gubbar och kärringar!

8 mars, 2012

Lång dag på salongen, som kanske ändå inte har varit så slitsam. Hade min kort fest modell där idag, Anna. Är nöjd och har ännu ett moment säkrat. Har packat ihop i princip hela salongen i flyttlådor nu, börjar bli tomt. Är sjukt nyfiken på resultatet. Imorgon ska det fortsättas att riva hyllor.

Ligger utsliten i sängen efter ett hårt jympapass. Har nog fått bort viruset på min dator efter lite svordomar och slag på skärmen. Frestar fruktansvärt mycket att titta på det nya one tree hill-avsnittet. Måste hålla mig i skinnet, iallafall tills imorgon. Känner jag mig själv rätt lär jag inte kunna hålla mig. 10% kvar. Sorry danne!.........


7 mars 2012

Färgat och klippt hår, 4 timmars projektarbete, en powerwalk, ett jympapass, ett afropass och ytterligare en omgång tacos. Måste ställa upp ibland. Är dödsmätt. Igen.

Två dagar kvar, sedan är det helg igen. VAD händer med tiden?





nu kan jag också skryta om min häfta boyfriend, hehe.
puss!

I've got a story and I'm trying to tell it right

Klockan är 9 och jag har redan påbörjat och skrivit färdigt mitt arbete om den romantiska stilen. Känner mig ambitiös, men fortfarande inte särskilt motiverad. Kan iallafall njuta av den här dagen med gott samvete. Det är fint väder och jag tänkte snöra på mina powerwalkskor om ett tag.

Först lite projektarbete.
Sen lite sol.

the fray med nytt album! låt oss höra.

6 mars 2012

Rapar rödlök och är nöjd över vad jag har åstadkommit med idag. Två kaffe med lisa på derés, en liten shoppingrunda där jag lyckades byta ut mina trasiga brallor som är jättegammla mot ett par splirrans nya, en lunch+fika med martina på ikea, barngymnastiken och tacolagning.

Har en hel del att åstadkomma med imorgon också.
Skönt att veta att jobb inför helgen är kirrat också, katching.



Något märkvärdigt, men jag antar att man kan rasta katter på detta vis också.
Mycket mat idag, men det förtjänar jag.
Ha det bra, för det har jag.

if you’re sexy and you know it put your hands up in the air

I fredags var vi några tjejer som var och åt på sorello. Vilket var väldigt trevligt.

Igår eftermiddag gick jag och daniel en lång och mysig promenad till bökhult och efter det en timmes eftermiddagssömn som bara gjorde mig mer trött. Svärvade om till party och åkte hem till sophie för krök. Gick in med en dålig inställning, men hade faktiskt jävligt kul. Kändes som vi var där i en timma trots att det gick tre timmar.


Så... här är vi iallafall.

Ska ligga i min säng fram till 5 då jag tänkte mig ett jympapass innan dansträningen. Japp!


http://open.spotify.com/track/0nuoPhUFgMGemWnfn45LxT
älskar låten.

snopet

..

Och kan jag inte få en gosig valp, så kan jag väl iallafall få en sånhär?
Toppar min lista!

1 mars 2012

Hatade tvättstugan innan, hatar den mer nu. Vaknade ju iallafall.

Från något fult till något sött! Såg världens finaste hundvalp idag, cyklade nästan in i stoplen för att jag var tvungen att glo så mycket. Vill inte ha min jobbiga vita hund längre, vi ha en liten mysisvalp som bara kissar, bajsar och sover överallt.

Är dödstrött. Ska kolla nya one tree hill. Bra att jag har vírus på min dator också. High five!
MARS, fett! Snart vår!!!
RSS 2.0